Houzz Logo Print

ホームオフィス・書斎の写真

Custom  home office
Custom home office
Pierre Jean-Baptiste Interiors
We created this office in an exclusive home in the Lansdowne community located near Leesburg Virginia. This room is right off of the main entrance. Everything was changed starting with the hard wood floor color. We added custom ceiling quarter sawn oak beams and the ceiling chandelier after having the room painted a soft grey. Later the new desk and chair anchor the room which can later convert to a temporary guest suite because the tufted back sleeper sofa. The semi-custom cabinetry houses a printer, office supplies, and cool colored LED under counter lighting. Pierrjei.com
Transitional Home Office
Transitional Home Office
他の地域にあるお手頃価格の中くらいなトランジショナルスタイルのおしゃれな書斎 (白い壁、濃色無垢フローリング、暖炉なし、造り付け机、茶色い床) の写真
626 W Fullerton Pkwy
626 W Fullerton Pkwy
Ames Group Chicago
シカゴにあるトラディショナルスタイルのおしゃれな書斎 (無垢フローリング、造り付け机) の写真
Space Saver Office
Space Saver Office
Morgan McMurphy Renovation & Design
シカゴにあるお手頃価格の中くらいな北欧スタイルのおしゃれなホームオフィス・書斎 (ベージュの壁、磁器タイルの床、造り付け机、茶色い床) の写真
The Jonathan Club
The Jonathan Club
Interiors By Patrick
ロサンゼルスにあるお手頃価格の中くらいなミッドセンチュリースタイルのおしゃれなホームオフィス・書斎 (ライブラリー、クッションフロア、暖炉なし、ベージュの床、折り上げ天井) の写真
Bradway Boulevard
Bradway Boulevard
Heller & Associates
A row of prized guitars hangs on the feature wall in the music room of a Bloomfield Hills home, newly remodeled in 2018. A small, previously unused space in the basement provided a design challenge. The client, a guitar aficionado, thought it would be a cool place to play and show off his collection. A pile of pine flooring remained from the home's renovation project, so it was put to use. Running the floor boards up the wall and staining them slightly darker than the floor provides the contrast needed to allow the lighter wood and painted finishes of the guitars to stand out. Directional lighting mounted on the ceiling draws attention to the instruments, while recessed ceiling lights illuminate the rest of the space. A white satin finish on the walls keeps the windowless room looking light, while the stained casing around the door jamb and baseboards coordinates with the darker tones of the stained wall. The result is a masculine yet cozy room that is full of personality and ready to rock.
Art and Craft Studio and Laundry Room Remodel
Art and Craft Studio and Laundry Room Remodel
Tracy Tesmer Design/Remodeling
Art and Craft Studio and Laundry Room Remodel
アトランタにある高級な広いトランジショナルスタイルのおしゃれなクラフトルーム (白い壁、磁器タイルの床、造り付け机、黒い床、パネル壁) の写真
Double French Pocket Doors
Double French Pocket Doors
TRUADDITIONS
Inside view of the new 8 foot double French doors with reeded glass. High ceiling room conversions by Chris Doering at TRUADDITIONS
オレンジカウンティにあるお手頃価格の中くらいなトラディショナルスタイルのおしゃれなホームオフィス・書斎の写真
Notting Hill Gate
Notting Hill Gate
Peter Morris Architects
Sophie Mutevelian
ロンドンにある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれなホームオフィス・書斎 (白い壁、暖炉なし、造り付け机) の写真
Organizing
Organizing
Simplify Experts
Simplify Experts
シアトルにある低価格のカントリー風のおしゃれな書斎 (造り付け机) の写真
Ferndale
Ferndale
Studio M Interiors
Scott Amundson Photography
ミネアポリスにあるトラディショナルスタイルのおしゃれなクラフトルーム (グレーの壁、暖炉なし、造り付け机、ベージュの床) の写真
ferme Saint jean de luz
ferme Saint jean de luz
CASTILLON-FOURREAU
他の地域にある地中海スタイルのおしゃれなホームオフィス・書斎の写真
Carlton Renovation
Carlton Renovation
Demardi
メルボルンにあるモダンスタイルのおしゃれなホームオフィス・書斎 (白い壁、淡色無垢フローリング、造り付け机、ベージュの床) の写真
Contemporary Home Office
Contemporary Home Office
ロサンゼルスにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれなホームオフィス・書斎 (白い壁) の写真
Boerum Hill Greek Revival
Boerum Hill Greek Revival
User
This Greek Revival row house in Boerum Hill was previously owned by a local architect who renovated it several times, including the addition of a two-story steel and glass extension at the rear. The new owners came to us seeking to restore the house and its original formality, while adapting it to the modern needs of a family of five. The detailing of the 25 x 36 foot structure had been lost and required some sleuthing into the history of Greek Revival style in historic Brooklyn neighborhoods. In addition to completely re-framing the interior, the house also required a new south-facing brick façade due to significant deterioration. The modern extension was replaced with a more traditionally detailed wood and copper- clad bay, still open to natural light and the garden view without sacrificing comfort. The kitchen was relocated from the first floor to the garden level with an adjacent formal dining room. Both rooms were enlarged from their previous iterations to accommodate weekly dinners with extended family. The kitchen includes a home office and breakfast nook that doubles as a homework station. The cellar level was further excavated to accommodate finished storage space and a playroom where activity can be monitored from the kitchen workspaces. The parlor floor is now reserved for entertaining. New pocket doors can be closed to separate the formal front parlor from the more relaxed back portion, where the family plays games or watches TV together. At the end of the hall, a powder room with brass details, and a luxe bar with antique mirrored backsplash and stone tile flooring, leads to the deck and direct garden access. Because of the property width, the house is able to provide ample space for the interior program within a shorter footprint. This allows the garden to remain expansive, with a small lawn for play, an outdoor food preparation area with a cast-in-place concrete bench, and a place for entertaining towards the rear. The newly designed landscaping will continue to develop, further enhancing the yard’s feeling of escape, and filling-in the views from the kitchen and back parlor above. A less visible, but equally as conscious, addition is a rooftop PV solar array that provides nearly 100% of the daily electrical usage, with the exception of the AC system on hot summer days. The well-appointed interiors connect the traditional backdrop of the home to a youthful take on classic design and functionality. The materials are elegant without being precious, accommodating a young, growing family. Unique colors and patterns provide a feeling of luxury while inviting inhabitants and guests to relax and enjoy this classic Brooklyn brownstone. This project won runner-up in the architecture category for the 2017 NYC&G Innovation in Design Awards and was featured in The American House: 100 Contemporary Homes. Photography by Francis Dzikowski / OTTO
Flower Mound Transitional
Flower Mound Transitional
Bravas DFW
Calais Custom Homes
ダラスにある高級な広い地中海スタイルのおしゃれな書斎 (ベージュの壁、淡色無垢フローリング、暖炉なし、造り付け机) の写真
Bernal Heights Residence
Bernal Heights Residence
Gast Architects
Ed Ritger Photography
サンフランシスコにあるトランジショナルスタイルのおしゃれな書斎 (造り付け机、グレーの壁、無垢フローリング、茶色い床) の写真

ホームオフィス・書斎の写真

Blue Built-in
Blue Built-in
SWANSON RENOVATIONS LLC
ダラスにあるトランジショナルスタイルのおしゃれなホームオフィス・書斎の写真
Newport Beach Residence | Whole House Remodel
Newport Beach Residence | Whole House Remodel
The Bespoke Interior, Inc.
オレンジカウンティにあるラグジュアリーな中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれなホームオフィス・書斎 (白い壁、淡色無垢フローリング、コーナー設置型暖炉、自立型机、ベージュの床) の写真
1