Houzz Logo Print

モダンスタイルの家の外観の写真

Irvin Simmons 2
Irvin Simmons 2
Nixon Custom HomesNixon Custom Homes
ダラスにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (マルチカラーの外壁) の写真
Iconic Eight-Foot House - 2960 S Gilpin St, Denver, CO 80210
Iconic Eight-Foot House - 2960 S Gilpin St, Denver, CO 80210
The Seth Jenson Team | RE/MAX ProfessionalsThe Seth Jenson Team | RE/MAX Professionals
デンバーにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Kalorama Renovation
Kalorama Renovation
Donald Lococo ArchitectsDonald Lococo Architects
HISTORIC DISTRICT OF KALORAMA, A THREE-STORY BRICK CITY HOME IS RENOVATED AND ADDED TO. A DARK CONSERVATORY FORM IS ADDED CONTINUOUSLY ALONG THE BACK OF THE HOUSE SOLVING CIRCULATION ISSUES AND ADDING SPACE FOR A BREAKFAST ROOM. THE ADDITION REFERENCES CONSERVATORIES DESIGNED DURING THE TIME, THE DISTINCTION BETWEEN THE ORIGINAL HISTORIC HOME AND THE NEW CONTRASTING ADDITION IS CLEAR. THE UPPER LANDING OF THE MAIN STAIRWAY WAS CHANGED TO WINDERS. THE BENEFIT OF WHICH PURCHASES ENOUGH RISE TO ALLOW CIRCULATION BELOW THE WINDERS ALLOWING ACCESS AND VIEW TO THE BACK GARDENS. INFORMAL KITCHEN, FAMILY AND BREAKFAST WERE OPENED UP TO ADDRESS MODERN LIVING, THE PARENTHESIS OF THE ORIGINAL ROOMS WAS LEFT CLEARLY DEFINED. BRICK WALLS ARE ALSO ADDED TO THE FRONT ACT AS A BASE ON THE FRONT.
希望の作業にぴったりな専門家を見つけましょう
Houzz でハイレベルな設計事務所やリノベーション会社を見つけましょう
Site built
Site built
McCall Design & PlanningMcCall Design & Planning
Gabe Border http://www.gabeborder.com/ala/
ボイシにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Sandy Springs House
Sandy Springs House
Philip Babb ArchitectPhilip Babb Architect
South view. John Clemmer Photography
アトランタにあるラグジュアリーなモダンスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Artist Live/ Work /Display
Artist Live/ Work /Display
Jess Pedersen ArchitectureJess Pedersen Architecture
PHOTOS: Mountain Home Photo CONTRACTOR: 3C Construction Main level living: 1455 sq ft Upper level Living: 1015 sq ft Guest Wing / Office: 520 sq ft Total Living: 2990 sq ft Studio Space: 1520 sq ft 2 Car Garage : 575 sq ft ​ General Contractor: 3C Construction: Steve Lee The client, a sculpture artist, and his wife came to J.P.A. only wanting a studio next to their home. During the design process it grew to having a living space above the studio, which grew to having a small house attached to the studio forming a compound. At this point it became clear to the client; the project was outgrowing the neighborhood. After re-evaluating the project, the live / work compound is currently sited in a natural protected nest with post card views of Mount Sopris & the Roaring Fork Valley. The courtyard compound consist of the central south facing piece being the studio flanked by a simple 2500 sq ft 2 bedroom, 2 story house one the west side, and a multi purpose guest wing /studio on the east side. The evolution of this compound came to include the desire to have the building blend into the surrounding landscape, and at the same time become the backdrop to create and display his sculpture. “Jess has been our architect on several projects over the past ten years. He is easy to work with, and his designs are interesting and thoughtful. He always carefully listens to our ideas and is able to create a plan that meets our needs both as individuals and as a family. We highly recommend Jess Pedersen Architecture”. - Client “As a general contractor, I can highly recommend Jess. His designs are very pleasing with a lot of thought put in to how they are lived in. He is a real team player, adding greatly to collaborative efforts and making the process smoother for all involved. Further, he gets information out on or ahead of schedule. Really been a pleasure working with Jess and hope to do more together in the future!” Steve Lee - 3C Construction
Artist Live/ Work /Display
Artist Live/ Work /Display
Jess Pedersen ArchitectureJess Pedersen Architecture
PHOTOS: Mountain Home Photo CONTRACTOR: 3C Construction Main level living: 1455 sq ft Upper level Living: 1015 sq ft Guest Wing / Office: 520 sq ft Total Living: 2990 sq ft Studio Space: 1520 sq ft 2 Car Garage : 575 sq ft ​ General Contractor: 3C Construction: Steve Lee The client, a sculpture artist, and his wife came to J.P.A. only wanting a studio next to their home. During the design process it grew to having a living space above the studio, which grew to having a small house attached to the studio forming a compound. At this point it became clear to the client; the project was outgrowing the neighborhood. After re-evaluating the project, the live / work compound is currently sited in a natural protected nest with post card views of Mount Sopris & the Roaring Fork Valley. The courtyard compound consist of the central south facing piece being the studio flanked by a simple 2500 sq ft 2 bedroom, 2 story house one the west side, and a multi purpose guest wing /studio on the east side. The evolution of this compound came to include the desire to have the building blend into the surrounding landscape, and at the same time become the backdrop to create and display his sculpture. “Jess has been our architect on several projects over the past ten years. He is easy to work with, and his designs are interesting and thoughtful. He always carefully listens to our ideas and is able to create a plan that meets our needs both as individuals and as a family. We highly recommend Jess Pedersen Architecture”. - Client “As a general contractor, I can highly recommend Jess. His designs are very pleasing with a lot of thought put in to how they are lived in. He is a real team player, adding greatly to collaborative efforts and making the process smoother for all involved. Further, he gets information out on or ahead of schedule. Really been a pleasure working with Jess and hope to do more together in the future!” Steve Lee - 3C Construction
Bass Residence
Bass Residence
[STRANG] Architecture[STRANG] Architecture
Photography © Claudio Manzoni
マイアミにあるラグジュアリーなモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (混合材サイディング、マルチカラーの外壁) の写真
4011 Bayview
4011 Bayview
INTELAEINTELAE
マイアミにあるラグジュアリーなモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (コンクリートサイディング) の写真
3509 Hutchin Project
3509 Hutchin Project
Applet3dApplet3d
ヒューストンにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング、マルチカラーの外壁、タウンハウス) の写真
Texas Hill Country Retreat
Texas Hill Country Retreat
Laura Roberts DesignLaura Roberts Design
Dog Trot. Photo by Casey Dunn
オースティンにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (混合材サイディング) の写真
Texas Hill Country Retreat
Texas Hill Country Retreat
Laura Roberts DesignLaura Roberts Design
Photo of the house at dusk from the river. Photo by Casey Dunn
オースティンにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (混合材サイディング) の写真
Beautiful Home
Beautiful Home
Supple Homes, IncSupple Homes, Inc
サンフランシスコにあるラグジュアリーなモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング) の写真
Bramston
Bramston
Elysium DesignedElysium Designed
This Award Winning 411m2 architecturally designed house is built on an elevated platform perfectly positioned to enjoy the city lights and northerly breezes from the rear deck. An upper level ceiling height of 3m combined with a cool colour palate and clever tiling provides a canvas of grandeur and space. Modern influences have dramatically changed the authentic home design of the conventional Queensland home however the designers have made great use of the natural light and kept the high ceilings providing a very light and airy home design incorporating large windows and doors. Unlike old Queenslander designs this modern house has incorporated a seamless transition between indoor and outdoor living. Staying true to the roots of original Queensland houses which feature wooden flooring, the internal flooring of this house is made from hardwood Hermitage Oak. It’s a strong and resilient wood that looks great and will stand the test of time. This home also features some added modern extras you probably won't see in traditional Queensland homes, such as floor to ceiling tiles, separate butlers’ pantries and stone benches. So, although aesthetically different from traditional designs, this modern Queensland home has kept all the advantages of the older design but with a unique and stylish new twist.
Villa Prometheus
Villa Prometheus
Miralbo Urbana S.L.Miralbo Urbana S.L.
Main terrasse view to the villa at the evening.
アリカンテにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Jungle House
Jungle House
Accoya WoodAccoya Wood
Accoya was used for all the superior decking and facades throughout the ‘Jungle House’ on Guarujá Beach. Accoya wood was also used for some of the interior paneling and room furniture as well as for unique MUXARABI joineries. This is a special type of joinery used by architects to enhance the aestetic design of a project as the joinery acts as a light filter providing varying projections of light throughout the day. The architect chose not to apply any colour, leaving Accoya in its natural grey state therefore complimenting the beautiful surroundings of the project. Accoya was also chosen due to its incredible durability to withstand Brazil’s intense heat and humidity. Credits as follows: Architectural Project – Studio mk27 (marcio kogan + samanta cafardo), Interior design – studio mk27 (márcio kogan + diana radomysler), Photos – fernando guerra (Photographer).
Home Construction on Colgate Ave
Home Construction on Colgate Ave
US Home Developers Inc.US Home Developers Inc.
ロサンゼルスにあるお手頃価格のモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング) の写真
HAUS M
HAUS M
bünck ARCHITEKTURbünck ARCHITEKTUR
ケルンにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Solar Chic
Solar Chic
Hardwick General Contracting, Inc.Hardwick General Contracting, Inc.
Front Elevation UNEEK PHotography
オーランドにあるラグジュアリーな巨大なモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング、緑化屋根) の写真

モダンスタイルの家の外観の写真

Rockingham Residence
Rockingham Residence
Forsite StudioForsite Studio
オースティンにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観の写真
80