Houzz Logo Print
  1. 外観
  2. サイディングの素材: レンガ

小さな家の外観 (レンガサイディング) の写真

Bright Blue Front Door
Bright Blue Front Door
Renovate Houston
Adding a pop of color to a front door can be an easy way to up your curb appeal and really change the feel of the home as you and guests walk through the door. Pictured her is Benjamin Moore "Blue Suede Shoes".
The Bottle & The Bowl
The Bottle & The Bowl
Lubowicki Architecture
The front view from the street of the existing 1894 house, with a new porch, new landscaping, and a new roof.
デンバーにある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Lake Norman Whole Home Renovation
Lake Norman Whole Home Renovation
Henderson Building Group
シャーロットにある小さなトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Truxton Circle Row House Rehab
Truxton Circle Row House Rehab
AllenBuilt, Inc.
Architectural Credit: R. Michael Cross Design Group
ワシントンD.C.にあるお手頃価格の小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Recycled 50's Rancher
Recycled 50's Rancher
BuilderFish
The original house, built in 1953, was a red brick, rectangular box. All that remains of the original structure are three walls and part of the original basement. We added everything you see including a bump-out and addition for a gourmet, eat-in kitchen, family room, expanded master bedroom and bath. And the home blends nicely into the neighborhood without looking bigger (wider) from the street. Every city and town in America has similar houses which can be recycled. Photo courtesy Andrea Hubbell
Hello House
Hello House
OOF! Architecture
Street view to black vertical timber screened entry gate | Photo: Nic Granleese
メルボルンにある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Church Walk
Church Walk
Mikhail Riches
Tim Crocker
ロンドンにあるお手頃価格の小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな三階建ての家 (レンガサイディング) の写真
East Nashville Craftsman
East Nashville Craftsman
Leverick Homes
ナッシュビルにある低価格の小さなトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Whole House Renovation
Whole House Renovation
BeylaBlue Designs
Ranch style house with white brick exterior, black shutters, grey shingle roof, natural stone walkway, and natural wood front door. Jennifer Vera Photography.
Terrace House Renovation Extension Addition
Terrace House Renovation Extension Addition
Aspire Constructions
シドニーにある高級な小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Small Home with a Big Heart
Small Home with a Big Heart
Tommy Daspit Photographer
New home construction in Homewood Alabama photographed for Willow Homes, Willow Design Studio, and Triton Stone Group by Birmingham Alabama based architectural and interiors photographer Tommy Daspit. You can see more of his work at http://tommydaspit.com
Side and Back Door Porticos
Side and Back Door Porticos
Georgia Front Porch
Bracket portico for side door of house. The roof features a shed style metal roof. Designed and built by Georgia Front Porch.
アトランタにある小さなトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、オレンジの外壁) の写真
House // TW
House // TW
M Gooden Design
Photo: Roy Aguilar
ダラスにある高級な小さなミッドセンチュリースタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Mabel Street, Willoughby (2)
Mabel Street, Willoughby (2)
Cordony Group
The classic period charm of this Californian bungalow has been enhanced by smart renovations and interior design where character, style, space and light come together with great success. Embraces spacious living and in/outdoor entertaining. - Flowing layout features high ceilings, timber floors and classic details - Light filled open design - Fold-out doors open seamlessly to a sheltered dining patio - Modern breakfast bar kitchen that overlooks the backyard
Evanston Bungalow Renovation and Addition
Evanston Bungalow Renovation and Addition
DeBaker Design Group, Ltd.
Bungalow with second floor addition. Maintains the charm of this historic property while bringing into the 21st century lifestyle. Photos Courtesy of The Thomas Team of @Properties Evanston
White brick exterior
White brick exterior
Showhomes Houston
White painted brick exterior with natural wood posts.
小さなトランジショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Atlanta Peachtree Park Renovation
Atlanta Peachtree Park Renovation
T.A. Mathieu Construction
アトランタにあるお手頃価格の小さなカントリー風のおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Wexley - Contemporary Infill
Wexley - Contemporary Infill
Visbeen Architects
Interior Designer: Vision Interiors by Visbeen Builder: Joel Peterson Homes Photographer: Ashley Avila Photography As a conceptual urban infill project, the Wexley, is designed for a narrow lot in the center of a city block. The 26’x48’ floor plan is divided into thirds from front to back and from left to right. In plan, the left third is reserved for circulation spaces and is reflected in elevation by a monolithic block wall in three shades of gray. Punching through this block wall, in three distinct parts, are the main levels windows for the stair tower, bathroom, and patio. The right two thirds of the main level are reserved for the living room, kitchen, and dining room. At 16’ long, front to back, these three rooms align perfectly with the three-part block wall façade. It’s this interplay between plan and elevation that creates cohesion between each façade, no matter where it’s viewed. Given that this project would have neighbors on either side, great care was taken in crafting desirable vistas for the living, dinning, and master bedroom. Upstairs, with a view to the street, the master bedroom has a pair of closets and a skillfully planned bathroom complete with soaker tub and separate tiled shower. Main level cabinetry and built-ins serve as dividing elements between rooms and framing elements for views outside.
Winter Haven Brick Home - Tennessee
Winter Haven Brick Home - Tennessee
General Shale
Charming cottage featuring Winter Haven brick using Federal White mortar.
他の地域にある小さなトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング) の写真
Oak Framed Kitchen Extension
Oak Framed Kitchen Extension
Croft Architecture
Our clients have always loved the location of their house for easy access to work, schools, leisure facilities and social connections, but they were becoming increasingly frustrated with the form and size constraints of their home. As the family has grown and developed their lifestyles and living patterns had changed. Their three bedroomed link detached house was starting to feel small and it was proving to be increasingly unsuitable for their lifestyle. The separate downstairs living areas were dividing the family, they were struggling to fit in a room big enough to accommodate them all to sit down and eat together. As a result of the small separate living, kitchen and dining spaces they were spending little time in each other’s company. They desired to create a long term solution for their young family to grow into and enjoy. Rather than moving house or self-building from scratch, they decided to stay in the location that they loved and to add a modern extension to their existing home. They aspired to create a modern, functional space for everyday family life, whilst improving the curb appeal of their home to add value. We were appointed by our clients to create a design solution to replace the old, cold, and leaking conservatory to the rear of the property, with a modern, light filled, open plan home extension. The intention for the new large open living space was to break down the room barriers and respond to the needs of the family to support their home life into the foreseeable future. Delivering on time and within budget were essential. With a young family and pets at home it was essential for minimal disruption to their daily lifestyle. The family needed help from our team at Croft Architecture to swiftly and successfully acquire Planning and Building Control Approval for their project to progress rapidly, ensuring project completion on time and to their determined budget. In Context A families, needs, wants, and desires are constantly changing as they mature, yet our family nests stay static, and can obstruct the ease and enjoyment of everyday life if they don’t adapt in line with modern living requirements. Our Approach The client’s home is located in a suburb of the city of Stoke-on-Trent in North Staffordshire. Their original house is a three bedroomed link detached family home that’s located on a mature housing estate close to the Trent and Mersey Canal. The original home is immediately connected to the properties on either side via the garage link, with a neighbouring property flanking wall also located at the base of their rear garden too. Before progressing with the project we advised the family to inform all of their adjoining neighbours of their intention to extend. It's often much better to take the neighbourly approach and to inform neighbours of works in advace, so that they can express any concerns,which are often easily resolved. Other matters to discuss with neighbours may be the need to have a Party Wall agreement. For more details about Party Wall Regulations click here to take a look at our blog. To create the space that our clients aspired to achieve the neighbouring properties needed to be taken into consideration. Design Approach The site available was compact so a balance needed to e struck to provide a generous amount of floor space for the new extension. Our clients needed our help to create a design solution that offered them a generous amount of extra space whilst bearing no visual impact on the neighbouring properties or street scene. The development of the design for the home extension referenced the style and character of the homes in the immediate neighbourhood, with particular features being given a contemporary twist. Our clients had done their own research and planning with regards to the required look, finish and materials that wanted to use. They liked oak beamed structures and they wanted to create a light space that seamlessly opened into the garden, using a glazed oak beamed structure. However, oak comes a price and our clients had a determined budget for the project. Numerous companies were contacted for prices to reflect their budget and eventually perseverance paid off. The oak structure was sourced locally in Staffordshire. The design of the newly extended family space complements the style & character of the main house, emulating design features and style of brick work. Careful design consideration has been given to ensure that the newly extended family living space corresponds well with not only, the adjoining properties, but also the neighbouring homes within the local area. It was essential to ensure that the style, scale and proportions of the new generous family living space to the rear of the property beard no visual impact on the streetscape, yet the design responded to the living patterns of the family. The extension to the rear of the home replaces a conservatory spanning the full width of the property, which was always too cold to use in the winter and too hot in the summer. We saw the opportunity for our clients to take advantage of the westerly afternoon/evening sun and to fill the space with natural light. We combined the traditional oak framing with modern glazing methods incorporated into the oak structure. The design of the extension was developed to receive the sunlight throughout the day using roof lights, with the evening sun being captured by the floor to ceiling grey framed bi-folding doors. The pitched roof extension creates an internal vaulted ceiling giving the impression of a light, airy space, especially with the addition of the large roof lights. The updated light grey, high gloss kitchen and light grey marble countertops help reflect the light from the skylights in the ceiling, with a zesty lime grey block splashback creating a perfect accent colour to reflect the family’s fun personalities and to bring life to their new living space. The extension is an open room with the kitchen and dining room all sharing the same space. White walls have been combined with wooden flooring and oak structure to create a sense of warmth. The oak beams really come into their own in this large open plan space, especially with the vaulted ceiling and large folding doors open seamlessly into the back garden. Adding an oak framed extension with the floor to ceiling glazing has enabled the family to get the ‘wow factor’ within their budget. Externally, our team at Croft Architecture have created a clean, traditional addition to the existing period property, whilst inside the dwelling now has a new, sleek, light and spacious family ‘hub’ that seamlessly connects with the existing home and the garden. Our team has also worked closely with the client to consider the project as whole and not just the home extension and new additional garden space. The design of the external space has been carefully remodelled to ensure that the ground not only, works for the family, but also successfully enhance the visual appearance. A strong working relationship between our team, the client and the planners enabled us to gain the necessary permissions promptly, rapidly propelling the project forwards within a short time frame. We enjoyed working with the project team and we’re extremely pleased to successfully deliver the completed project in accordance with our client’s timescales and budget.

小さな家の外観 (レンガサイディング) の写真

1