Houzz Logo Print

ホームジム (カーペット敷き、ベージュの壁) の写真

Tower Lakes Basement Renovation
Tower Lakes Basement Renovation
Advance Design Studio, Ltd.Advance Design Studio, Ltd.
Karen and Chad of Tower Lakes, IL were tired of their unfinished basement functioning as nothing more than a storage area and depressing gym. They wanted to increase the livable square footage of their home with a cohesive finished basement design, while incorporating space for the kids and adults to hang out. “We wanted to make sure that upon renovating the basement, that we can have a place where we can spend time and watch movies, but also entertain and showcase the wine collection that we have,” Karen said. After a long search comparing many different remodeling companies, Karen and Chad found Advance Design Studio. They were drawn towards the unique “Common Sense Remodeling” process that simplifies the renovation experience into predictable steps focused on customer satisfaction. “There are so many other design/build companies, who may not have transparency, or a focused process in mind and I think that is what separated Advance Design Studio from the rest,” Karen said. Karen loved how designer Claudia Pop was able to take very high-level concepts, “non-negotiable items” and implement them in the initial 3D drawings. Claudia and Project Manager DJ Yurik kept the couple in constant communication through the project. “Claudia was very receptive to the ideas we had, but she was also very good at infusing her own points and thoughts, she was very responsive, and we had an open line of communication,” Karen said. A very important part of the basement renovation for the couple was the home gym and sauna. The “high-end hotel” look and feel of the openly blended work out area is both highly functional and beautiful to look at. The home sauna gives them a place to relax after a long day of work or a tough workout. “The gym was a very important feature for us,” Karen said. “And I think (Advance Design) did a very great job in not only making the gym a functional area, but also an aesthetic point in our basement”. An extremely unique wow-factor in this basement is the walk in glass wine cellar that elegantly displays Karen and Chad’s extensive wine collection. Immediate access to the stunning wet bar accompanies the wine cellar to make this basement a popular spot for friends and family. The custom-built wine bar brings together two natural elements; Calacatta Vicenza Quartz and thick distressed Black Walnut. Sophisticated yet warm Graphite Dura Supreme cabinetry provides contrast to the soft beige walls and the Calacatta Gold backsplash. An undermount sink across from the bar in a matching Calacatta Vicenza Quartz countertop adds functionality and convenience to the bar, while identical distressed walnut floating shelves add an interesting design element and increased storage. Rich true brown Rustic Oak hardwood floors soften and warm the space drawing all the areas together. Across from the bar is a comfortable living area perfect for the family to sit down at a watch a movie. A full bath completes this finished basement with a spacious walk-in shower, Cocoa Brown Dura Supreme vanity with Calacatta Vicenza Quartz countertop, a crisp white sink and a stainless-steel Voss faucet. Advance Design’s Common Sense process gives clients the opportunity to walk through the basement renovation process one step at a time, in a completely predictable and controlled environment. “Everything was designed and built exactly how we envisioned it, and we are really enjoying it to it’s full potential,” Karen said. Constantly striving for customer satisfaction, Advance Design’s success is heavily reliant upon happy clients referring their friends and family. “We definitely will and have recommended Advance Design Studio to friends who are looking to embark on a remodeling project small or large,” Karen exclaimed at the completion of her project.
2016 Parade Home Highland
2016 Parade Home Highland
Carrick Custom Home DesignCarrick Custom Home Design
Custom Home Design by Joe Carrick Design. Built by Highland Custom Homes. Photography by Nick Bayless Photography
ソルトレイクシティにあるラグジュアリーな広いトラディショナルスタイルのおしゃれなトレーニングルーム (ベージュの壁、カーペット敷き) の写真
Varney Residence
Varney Residence
Richard Luke Architects P.C.Richard Luke Architects P.C.
ラスベガスにある広いトラディショナルスタイルのおしゃれなトレーニングルーム (ベージュの壁、カーペット敷き) の写真
Stafford - Mission Style Estate
Stafford - Mission Style Estate
Visbeen ArchitectsVisbeen Architects
Basketball court with exercise rooms.
グランドラピッズにある広いトラディショナルスタイルのおしゃれな室内コート (ベージュの壁、カーペット敷き) の写真
Unionville Basement Renovation
Unionville Basement Renovation
Master Edge HomesMaster Edge Homes
トロントにある中くらいなトラディショナルスタイルのおしゃれなトレーニングルーム (カーペット敷き、ベージュの壁、グレーの床) の写真
Basement Remodeling - West Windsor, New Jersey
Basement Remodeling - West Windsor, New Jersey
DES Home RenovationsDES Home Renovations
Jose Alfano
フィラデルフィアにあるお手頃価格の中くらいなトランジショナルスタイルのおしゃれなトレーニングルーム (ベージュの壁、カーペット敷き) の写真
Holloway Home - Fall 2012
Holloway Home - Fall 2012
Key ResidentialKey Residential
LAIR Architectural + Interior Photography
ダラスにある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれなホームジム (ベージュの壁、カーペット敷き、マルチカラーの床) の写真
Earthy Mountain Modern
Earthy Mountain Modern
Joe McGuire DesignJoe McGuire Design
In transforming their Aspen retreat, our clients sought a departure from typical mountain decor. With an eclectic aesthetic, we lightened walls and refreshed furnishings, creating a stylish and cosmopolitan yet family-friendly and down-to-earth haven. The gym area features wooden accents in equipment and a stylish accent wall, complemented by striking artwork, creating a harmonious blend of functionality and aesthetic appeal. ---Joe McGuire Design is an Aspen and Boulder interior design firm bringing a uniquely holistic approach to home interiors since 2005. For more about Joe McGuire Design, see here: https://www.joemcguiredesign.com/ To learn more about this project, see here: https://www.joemcguiredesign.com/earthy-mountain-modern
Basement
Basement
Castle Pines Remodeling LLCCastle Pines Remodeling LLC
デンバーにある小さなトランジショナルスタイルのおしゃれなトレーニングルーム (ベージュの壁、カーペット敷き、白い天井) の写真
Cottage By the Lake
Cottage By the Lake
Kyle Hunt & Partners, IncorporatedKyle Hunt & Partners, Incorporated
Architect: Sharratt Design & Company, Photography: Jim Kruger, LandMark Photography, Landscape & Retaining Walls: Yardscapes, Inc.
ミネアポリスにあるラグジュアリーな広いトラディショナルスタイルのおしゃれな室内コート (ベージュの壁、カーペット敷き) の写真
Ka Hale
Ka Hale
Rick Ryniak ArchitectsRick Ryniak Architects
Mark Ammen
ハワイにある巨大なトロピカルスタイルのおしゃれな多目的ジム (ベージュの壁、カーペット敷き、グレーの床) の写真
Long Cove Luxury Home in Cincinnati
Long Cove Luxury Home in Cincinnati
Hensley Custom Building GroupHensley Custom Building Group
Plenty of windows make this home gym bright and welcoming.
シンシナティにある高級な広いトラディショナルスタイルのおしゃれな多目的ジム (ベージュの壁、カーペット敷き、ベージュの床) の写真
Creekside Residence
Creekside Residence
Oglesby DesignOglesby Design
デンバーにある中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれなトレーニングルーム (カーペット敷き、茶色い床、ベージュの壁) の写真
Golf Room with Full Swing Simulator
Golf Room with Full Swing Simulator
Orren Pickell Building GroupOrren Pickell Building Group
Photography by Linda Oyama Bryan. http://pickellbuilders.com. Golf Room with Full Swing Simulator and three hole putting green.
Sienna - Massage/Spa Space
Sienna - Massage/Spa Space
Hudson EnvironmentsHudson Environments
This space was designed for maximum relaxation! The client needed a space in their home for their masseuse to provide their weekly in-home massages. This sitting area in the massage/spa space allows one spouse to keep the other company while the other one is on the massage table. The space is adorned with candles in various vessels, massage oils and towels. All the things one needs to feel at peace.
Hatfield Appartment refurb
Hatfield Appartment refurb
Sai InteriorsSai Interiors
Our client bought an appartment and wanted a complete refurb. This room was windowless and he wanted to use it for his office. It was a small space and lifeless. We took inspiration from his origin of Kerala in India. Just because a space is small doesn't mean it can't have a big personality.
The Bar Method Oakland
The Bar Method Oakland
Tierney Conner ArchitectureTierney Conner Architecture
On a second story of a storefront in the vibrant neighborhood of Lakeshore Avenue, this studio is a series of surprises. The richness of existing brick walls is contrasted by bright, naturally lit surfaces. Raw steel elements mix with textured wall surfaces, detailed molding and modern fixtures. What was once a maze of halls and small rooms is now a well-organized flow of studio and changing spaces punctuated by large (immense) skylights and windows. Architecture by Tierney Conner Design Studio
Luma Condominiums, High Rise Residential Building, Seattle, WA
Luma Condominiums, High Rise Residential Building, Seattle, WA
Belltown Design LLCBelltown Design LLC
The guest room serves as a home gym too! What better way is there to work out at home, than the Pelaton with a view of the city in this spacious condominium! Belltown Design LLC, Luma Condominiums, High Rise Residential Building, Seattle, WA. Photography by Julie Mannell
Workout at Altitude
Workout at Altitude
Somrak Concept and Structure, Inc.Somrak Concept and Structure, Inc.
Originally planned as garage space, this home gym provides the owners a place to exercise in the close confines of home. Trent Bona Photography
デンバーにあるお手頃価格の中くらいなラスティックスタイルのおしゃれな多目的ジム (ベージュの壁、カーペット敷き) の写真
Tradewinds
Tradewinds
Marc Rutenberg HomesMarc Rutenberg Homes
Marc Rutenberg Homes
タンパにある高級な広いトランジショナルスタイルのおしゃれな多目的ジム (ベージュの壁、カーペット敷き) の写真

ホームジム (カーペット敷き、ベージュの壁) の写真

1