Houzz Logo Print

北欧スタイルの家の外観 (メタルサイディング) の写真

Ridge Home
Ridge Home
NortherlyNortherly
The matte black standing seam material wraps up and over the house like a blanket, only exposing the ends of the house where Kebony vertical tongue and groove siding and glass fill in the recessed exterior walls.
700 haus Trentham
700 haus Trentham
Glow Design GroupGlow Design Group
Peter Clarke
メルボルンにある高級な中くらいな北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング) の写真
Parkview Passive House
Parkview Passive House
Waymark ArchitectureWaymark Architecture
A simple iconic design that both meets Passive House requirements and provides a visually striking home for a young family. This house is an example of design and sustainability on a smaller scale. The connection with the outdoor space is central to the design and integrated into the substantial wraparound structure that extends from the front to the back. The extensions provide shelter and invites flow into the backyard. Emphasis is on the family spaces within the home. The combined kitchen, living and dining area is a welcoming space featuring cathedral ceilings and an abundance of light.
Best of Houzz 2024 が発表されました!
Newmarket Modern | BuiltGreen© Platinum New Home
Newmarket Modern | BuiltGreen© Platinum New Home
Blackfish Homes Ltd.Blackfish Homes Ltd.
バンクーバーにある北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング) の写真
Sommerhus
Sommerhus
CHRISTOPHER STROM ARCHITECTSCHRISTOPHER STROM ARCHITECTS
Sommerhus is a private retreat for two empty-nesters. The clients purchased the previous cabin after falling in love with its location on a private, lakefront peninsula. However, this beautiful site was a challenging site to build on, due to its position sandwiched between the lake and protected wet land. The clients disliked the old cabin because it could only be used in the summer months, due to its lack of both insulation and heat. In addition, it was too small for their needs. They wanted to build a new, larger retreat, but were met with yet another constraint: the new cabin would be limited to the previous cabin’s small footprint. Thus, they decided to approach an architect to design their dream cabin. As the clients described, “We visited Denmark for a family wedding in 2015, and while biking near Gilleleje, a fishing village on the Baltic Sea, we fell in love with the aesthetic of ‘Sommerhus’: dark exteriors, clean, simple lines, and lots of windows.” We set out to design a cabin that fit this aesthetic while also meeting the site’s constraints. The clients were committed to keeping all existing trees on their site. In addition, zoning codes required the new retreat to stay within the previous cabin's small footprint. Thus, to maximize the square footage of the cabin without removing trees or expanding the footprint, the new structure had to grow vertically. At the same time, the clients wanted to be good neighbors. To them, this meant that their cabin should disappear into the woods, especially when viewed from the lake. To accomplish both these requests, the architect selected a dark exterior metal façade that would visually retreat into the trees. The metal siding is a modern, low-maintenance, and cost-effective solution, especially when compared to traditional wood siding. Warm wood on the soffits of the large roof overhang contrast with the metal siding. Sommerhus's resulting exterior is just as the clients’ requested: boldly modern yet respectful of the serene surroundings. The homeowners desired a beach-house-inspired interior, full of light and warmth, in contrast to the dark exterior. As the homeowner explained, “I wanted it to feel like a porch inside.” To achieve this, the living room has two walls of sliding glass doors that connect to the wrap-around porch. This creates a beautiful, indoor-outdoor living space. The crisp and bright kitchen also connects to the porch with the window that opens to an outdoor counter - perfect for passing food and drinks to those lounging on the porch. The kitchen is open to the rest of the first-floor entertaining space, and brings a playful, beach-house feel to the cabin. After the completion of the project, the homeowners remarked, “Working with Christopher and Eric [of CSA] was a wonderful experience. We absolutely love our home, and each season on the lake is more special than the last.”
RIDGE(リッジ)庭先に離れをたてる
RIDGE(リッジ)庭先に離れをたてる
ステューディオ2アーキテクツステューディオ2アーキテクツ
横浜にある中くらいな北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング) の写真
Mike's Hammock
Mike's Hammock
Josh Wynne ConstructionJosh Wynne Construction
I built this on my property for my aging father who has some health issues. Handicap accessibility was a factor in design. His dream has always been to try retire to a cabin in the woods. This is what he got. It is a 1 bedroom, 1 bath with a great room. It is 600 sqft of AC space. The footprint is 40' x 26' overall. The site was the former home of our pig pen. I only had to take 1 tree to make this work and I planted 3 in its place. The axis is set from root ball to root ball. The rear center is aligned with mean sunset and is visible across a wetland. The goal was to make the home feel like it was floating in the palms. The geometry had to simple and I didn't want it feeling heavy on the land so I cantilevered the structure beyond exposed foundation walls. My barn is nearby and it features old 1950's "S" corrugated metal panel walls. I used the same panel profile for my siding. I ran it vertical to match the barn, but also to balance the length of the structure and stretch the high point into the canopy, visually. The wood is all Southern Yellow Pine. This material came from clearing at the Babcock Ranch Development site. I ran it through the structure, end to end and horizontally, to create a seamless feel and to stretch the space. It worked. It feels MUCH bigger than it is. I milled the material to specific sizes in specific areas to create precise alignments. Floor starters align with base. Wall tops adjoin ceiling starters to create the illusion of a seamless board. All light fixtures, HVAC supports, cabinets, switches, outlets, are set specifically to wood joints. The front and rear porch wood has three different milling profiles so the hypotenuse on the ceilings, align with the walls, and yield an aligned deck board below. Yes, I over did it. It is spectacular in its detailing. That's the benefit of small spaces. Concrete counters and IKEA cabinets round out the conversation. For those who cannot live tiny, I offer the Tiny-ish House. Photos by Ryan Gamma Staging by iStage Homes Design Assistance Jimmy Thornton
Scandinavian Country Home - Tualatin OR
Scandinavian Country Home - Tualatin OR
Ironwood Homes, Inc.Ironwood Homes, Inc.
Garage siding - standing seam metal in black
ポートランドにある北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング) の写真
Beaconsfield Village Third Floor Addition
Beaconsfield Village Third Floor Addition
Creative Union Network Inc.Creative Union Network Inc.
Located in the West area of Toronto, this back/third floor addition brings light and air to this traditional Victorian row house.
トロントにある高級な小さな北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング、タウンハウス) の写真
Scandinavian Modern Barn House
Scandinavian Modern Barn House
Sky Architect StudioSky Architect Studio
Another new design completed in Pascoe Vale South by our team. Creating this home is an exciting experience, where we blend the design with its existing fantastic site context, every angle from forest view is just breathtaking. Our Architecture design for this home puts emphasis on a modern Barn house, where we create a long rectangular form with a cantilevered balcony on 3rd Storey. Overall, the modern architecture form & material juxtaposed with the natural landscape, bringing the best living experience for our lovely client.
Guesthouse Nýp
Guesthouse Nýp
Studio BuaStudio Bua
The Guesthouse Nýp at Skarðsströnd is situated on a former sheep farm overlooking the Breiðafjörður Nature Reserve in western Iceland. Originally constructed as a farmhouse in 1936, the building was deserted in the 1970s, slowly falling into disrepair before the new owners eventually began rebuilding in 2001. Since 2006, it has come to be known as a cultural hub of sorts, playing host to various exhibitions, lectures, courses and workshops. The brief was to conceive a design that would make better use of the existing facilities, allowing for more multifunctional spaces for various cultural activities. This not only involved renovating the main house, but also rebuilding and enlarging the adjoining sheep-shed. Nýp’s first guests arrived in 2013 and where accommodated in two of the four bedrooms in the remodelled farmhouse. The reimagined sheep shed added a further three ensuite guestrooms with a separate entrance. This offers the owners greater flexibility, with the possibility of hosting larger events in the main house without disturbing guests. The new entrance hall and connection to the farmhouse has been given generous dimensions allowing it to double as an exhibition space. The main house is divided vertically in two volumes with the original living quarters to the south and a barn for hay storage to the North. Bua inserted an additional floor into the barn to create a raised event space with a series of new openings capturing views to the mountains and the fjord. Driftwood, salvaged from a neighbouring beach, has been used as columns to support the new floor. Steel handrails, timber doors and beams have been salvaged from building sites in Reykjavik old town. The ruins of concrete foundations have been repurposed to form a structured kitchen garden. A steel and polycarbonate structure has been bolted to the top of one concrete bay to create a tall greenhouse, also used by the client as an extra sitting room in the warmer months. Staying true to Nýp’s ethos of sustainability and slow tourism, Studio Bua took a vernacular approach with a form based on local turf homes and a gradual renovation that focused on restoring and reinterpreting historical features while making full use of local labour, techniques and materials such as stone-turf retaining walls and tiles handmade from local clay. Since the end of the 19th century, the combination of timber frame and corrugated metal cladding has been widespread throughout Iceland, replacing the traditional turf house. The prevailing wind comes down the valley from the north and east, and so it was decided to overclad the rear of the building and the new extension in corrugated aluzinc - one of the few materials proven to withstand the extreme weather. In the 1930's concrete was the wonder material, even used as window frames in the case of Nýp farmhouse! The aggregate for the house is rather course with pebbles sourced from the beach below, giving it a special character. Where possible the original concrete walls have been retained and exposed, both internally and externally. The 'front' facades towards the access road and fjord have been repaired and given a thin silicate render (in the original colours) which allows the texture of the concrete to show through. The project was developed and built in phases and on a modest budget. The site team was made up of local builders and craftsmen including the neighbouring farmer – who happened to own a cement truck. A specialist local mason restored the fragile concrete walls, none of which were reinforced.
Listed Townhouse Macclesfield
Listed Townhouse Macclesfield
Guy Taylor AssociatesGuy Taylor Associates
マンチェスターにある北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング) の写真
Olive Passive House
Olive Passive House
DEMO ArchitectsDEMO Architects
ニューヨークにある北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング) の写真
外観
外観
國本建築堂 株式会社國本建築堂 株式会社
他の地域にある中くらいな北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング) の写真
Trentham Passive House
Trentham Passive House
Craftsmen Quality BuildersCraftsmen Quality Builders
他の地域にある北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング) の写真
Дома из СИП панелей
Дома из СИП панелей
Скандинавия ХаусСкандинавия Хаус
Недорогой двухэтажный дом из СИП панелей в Тукаевском районе, СНТ "Дизелист". Панорамные окна на втором этаже.
他の地域にあるお手頃価格の北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング) の写真
【規格】TRETTIO GRAD
【規格】TRETTIO GRAD
ETERNITY株式会社ETERNITY株式会社
他の地域にあるお手頃価格の中くらいな北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング、縦張り) の写真
Vivienda entre medianeras en centro urbano
Vivienda entre medianeras en centro urbano
ARREL ARQUITECTURAARREL ARQUITECTURA
Fachada de vivienda unifamiliar entre medianeras. Fachada ventilada de celosía a base de chapa perforada blanca y grandes ventanales. El zócalo está revestido en aluminio anodizado e integra la puerta de garaje y la puerta peatonal.
桜上水の住宅
桜上水の住宅
森吉直剛アトリエ/MORIYOSHI NAOTAKE ATELIER ARCHITECTS森吉直剛アトリエ/MORIYOSHI NAOTAKE ATELIER ARCHITECTS
Photo Copyright Satoshi Shigeta
東京23区にある小さな北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング、マルチカラーの外壁) の写真

北欧スタイルの家の外観 (メタルサイディング) の写真

036 — ROTE HOUSE
036 — ROTE HOUSE
NORD DOMOSNORD DOMOS
Заказчики этого проекта — молодая семья с европейскими взглядами на жизнь. Они мечтали о загородном доме для отдыха вдвоём, с семьёй и с друзьями. Дом хотели современный, небольшой и обязательно деревянный. Проект Rote House выглядит необычно и смело, он идеально вписывается в ландшафт, становясь его неотъемлемой частью. Нестандартную форму дома нам подсказал вытянутый участок. Здание имеет два корпуса, объединенных деревянной террасой. В основном корпусе расположились две спальни, кухня-гостиная с уникальным камином Focus. В гостевом корпусе — две спальни, каждая — с видом на море. Для того, чтобы из всех комнат и с террасы открывались полноценные панорамные виды, мы приняли решение поднять весь дом на высоту 1.5 метра от земли. В фундаменте использованы бетонные сваи длиной 3 метра и консольная плита перекрытия. Благодаря этому фасады получили уникальный цоколь с обратным уклоном. Панорамный обзор обеспечивают витрины высотой 3 метра и общей площадью 90 квадратных метров. Террасу мы выложили из очень мягкой лиственницы. Материал по текстуре напоминает вельвет, поэтому каждый шаг приносит тактильное удовольствие. Из дерева также выполнены входные зоны, подшивка навеса и внутренние стены. Это решение работает на контрасте с внешним образом дома: издалека он кажется неприступным и холодным за счет фасадов, облицованных металлом, в то время как внутри всего хочется коснуться, благодаря мягкости и теплоте дерева. Строгий снаружи, дом приятно обнимает внутри.
1