Houzz Logo Print
  1. 外観
  2. 特徴・用途: 円形の家

小さな家の外観 (円形の家) の写真

Classical Asian
Classical Asian
MGLM Architects
Exterior view of new addition and house spanning the creek. Bill Meyer Photography
シカゴにあるラグジュアリーな小さなラスティックスタイルのおしゃれな家の外観 (円形の家) の写真
Round house
Round house
Martin Shinnors Architect MRIAI
他の地域にある小さなエクレクティックスタイルのおしゃれな二階建ての家 (円形の家) の写真
Midcentury Home Addition and renovation
Midcentury Home Addition and renovation
Donald Lococo Architects
Designed in 1970 for an art collector, the existing referenced 70’s architectural principles. With its cadence of ‘70’s brick masses punctuated by a garage and a 4-foot-deep entrance recess. This recess, however, didn’t convey to the interior, which was occupied by disjointed service spaces. To solve, service spaces are moved and reorganized in open void in the garage. (See plan) This also organized the home: Service & utility on the left, reception central, and communal living spaces on the right. To maintain clarity of the simple one-story 70’s composition, the second story add is recessive. A flex-studio/extra bedroom and office are designed ensuite creating a slender form and orienting them front to back and setting it back allows the add recede. Curves create a definite departure from the 70s home and by detailing it to "hover like a thought" above the first-floor roof and mentally removable sympathetic add.Existing unrelenting interior walls and a windowless entry, although ideal for fine art was unconducive for the young family of three. Added glass at the front recess welcomes light view and the removal of interior walls not only liberate rooms to communicate with each other but also reinform the cleared central entry space as a hub. Even though the renovation reinforms its relationship with art, the joy and appreciation of art was not dismissed. A metal sculpture lost in the corner of the south side yard bumps the sculpture at the front entrance to the kitchen terrace over an added pedestal. (See plans) Since the roof couldn’t be railed without compromising the one-story '70s composition, the sculpture garden remains physically inaccessible however mirrors flanking the chimney allow the sculptures to be appreciated in three dimensions. The mirrors also afford privacy from the adjacent Tudor's large master bedroom addition 16-feet away.
Midcentury Home Addition and renovation
Midcentury Home Addition and renovation
Donald Lococo Architects
Designed in 1970 for an art collector, the existing referenced 70’s architectural principles. With its cadence of ‘70’s brick masses punctuated by a garage and a 4-foot-deep entrance recess. This recess, however, didn’t convey to the interior, which was occupied by disjointed service spaces. To solve, service spaces are moved and reorganized in open void in the garage. (See plan) This also organized the home: Service & utility on the left, reception central, and communal living spaces on the right. To maintain clarity of the simple one-story 70’s composition, the second story add is recessive. A flex-studio/extra bedroom and office are designed ensuite creating a slender form and orienting them front to back and setting it back allows the add recede. Curves create a definite departure from the 70s home and by detailing it to "hover like a thought" above the first-floor roof and mentally removable sympathetic add.Existing unrelenting interior walls and a windowless entry, although ideal for fine art was unconducive for the young family of three. Added glass at the front recess welcomes light view and the removal of interior walls not only liberate rooms to communicate with each other but also reinform the cleared central entry space as a hub. Even though the renovation reinforms its relationship with art, the joy and appreciation of art was not dismissed. A metal sculpture lost in the corner of the south side yard bumps the sculpture at the front entrance to the kitchen terrace over an added pedestal. (See plans) Since the roof couldn’t be railed without compromising the one-story '70s composition, the sculpture garden remains physically inaccessible however mirrors flanking the chimney allow the sculptures to be appreciated in three dimensions. The mirrors also afford privacy from the adjacent Tudor's large master bedroom addition 16-feet away.

小さな家の外観 (円形の家) の写真

1