Houzz Logo Print

白い屋根の家の写真

Bighorn Palm Desert luxury home with modern architectural design
Bighorn Palm Desert luxury home with modern architectural design
Whipple Russell ArchitectsWhipple Russell Architects
Bighorn Palm Desert luxury home with modern architectural design. Photo by William MacCollum.
ロサンゼルスにあるモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (混合材サイディング、マルチカラーの外壁) の写真
The Mariner - a modern coastal getaway
The Mariner - a modern coastal getaway
Kent Homes BouctoucheKent Homes Bouctouche
Accent board and batten peaks in frost white vinyl, horizontal siding in silver ash and heritage grey accent shake with dark navy door on the recessed pressure treated porch.
Cottage
Cottage
Shade House DevelopmentShade House Development
ヒューストンにある中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (ビニールサイディング) の写真
Hood House
Hood House
Mihaly SlocombeMihaly Slocombe
Hood House is a playful protector that respects the heritage character of Carlton North whilst celebrating purposeful change. It is a luxurious yet compact and hyper-functional home defined by an exploration of contrast: it is ornamental and restrained, subdued and lively, stately and casual, compartmental and open. For us, it is also a project with an unusual history. This dual-natured renovation evolved through the ownership of two separate clients. Originally intended to accommodate the needs of a young family of four, we shifted gears at the eleventh hour and adapted a thoroughly resolved design solution to the needs of only two. From a young, nuclear family to a blended adult one, our design solution was put to a test of flexibility. The result is a subtle renovation almost invisible from the street yet dramatic in its expressive qualities. An oblique view from the northwest reveals the playful zigzag of the new roof, the rippling metal hood. This is a form-making exercise that connects old to new as well as establishing spatial drama in what might otherwise have been utilitarian rooms upstairs. A simple palette of Australian hardwood timbers and white surfaces are complimented by tactile splashes of brass and rich moments of colour that reveal themselves from behind closed doors. Our internal joke is that Hood House is like Lazarus, risen from the ashes. We’re grateful that almost six years of hard work have culminated in this beautiful, protective and playful house, and so pleased that Glenda and Alistair get to call it home.
Holly Hill House
Holly Hill House
Robert M. Cain, ArchitectRobert M. Cain, Architect
Holly Hill, a retirement home, whose owner's hobbies are gardening and restoration of classic cars, is nestled into the site contours to maximize views of the lake and minimize impact on the site. Holly Hill is comprised of three wings joined by bridges: A wing facing a master garden to the east, another wing with workshop and a central activity, living, dining wing. Similar to a radiator the design increases the amount of exterior wall maximizing opportunities for natural ventilation during temperate months. Other passive solar design features will include extensive eaves, sheltering porches and high-albedo roofs, as strategies for considerably reducing solar heat gain. Daylighting with clerestories and solar tubes reduce daytime lighting requirements. Ground source geothermal heat pumps and superior to code insulation ensure minimal space conditioning costs. Corten steel siding and concrete foundation walls satisfy client requirements for low maintenance and durability. All light fixtures are LEDs. Open and screened porches are strategically located to allow pleasant outdoor use at any time of day, particular season or, if necessary, insect challenge. Dramatic cantilevers allow the porches to project into the site’s beautiful mixed hardwood tree canopy without damaging root systems. Guest arrive by vehicle with glimpses of the house and grounds through penetrations in the concrete wall enclosing the garden. One parked they are led through a garden composed of pavers, a fountain, benches, sculpture and plants. Views of the lake can be seen through and below the bridges. Primary client goals were a sustainable low-maintenance house, primarily single floor living, orientation to views, natural light to interiors, maximization of individual privacy, creation of a formal outdoor space for gardening, incorporation of a full workshop for cars, generous indoor and outdoor social space for guests and parties.
Calder Street House
Calder Street House
Charles Maccora DesignCharles Maccora Design
ジーロングにあるトロピカルスタイルのおしゃれな家の外観 (コンクリート繊維板サイディング) の写真
The Bluff house front view at twilight in Pismo Beach
The Bluff house front view at twilight in Pismo Beach
Schaefer Custom HomesSchaefer Custom Homes
サンルイスオビスポにあるラグジュアリーなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (混合材サイディング) の写真
Agnoleto
Agnoleto
Genyou BuildersGenyou Builders
他の地域にあるお手頃価格の中くらいなビーチスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Modern  Skillion Roof Family Home
Modern Skillion Roof Family Home
Yvonne Svensson Architectural ServicesYvonne Svensson Architectural Services
Skillion Roof Design , front porch, sandstone blade column
アデレードにあるラグジュアリーなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (コンクリートサイディング、下見板張り) の写真
Poppy's Farm
Poppy's Farm
Hume BuildingHume Building
Poppy's Farm Exterior
他の地域にあるカントリー風のおしゃれな家の外観の写真
Retro Beach House
Retro Beach House
Dasher Hurst Architects PADasher Hurst Architects PA
ジャクソンビルにあるラグジュアリーなモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング) の写真
Tighes Hill Recycled House
Tighes Hill Recycled House
Vanessa Wegner ArchitectVanessa Wegner Architect
Rear extension and garage facing onto the park
ニューカッスルにある小さなエクレクティックスタイルのおしゃれな家の外観 (コンクリート繊維板サイディング、縦張り) の写真
Ashdale
Ashdale
John Merrill Homes, LLCJohn Merrill Homes, LLC
Low Country Style home with sprawling porches. The home consists of the main house with a detached car garage with living space above with bedroom, bathroom, and living area. The high level of finish will make North Florida's discerning buyer feel right at home.
niguel west mid-century modern
niguel west mid-century modern
Moss Yaw Design studioMoss Yaw Design studio
a board-formed concrete wall accentuated by minimalist landscaping adds architectural interest, while providing for privacy at the exterior entry stair
Beauty Between New Homes - Old Style
Beauty Between New Homes - Old Style
Medina Exteriors & RemodelingMedina Exteriors & Remodeling
Took a worn out look on a home that needed a face lift standing between new homes. Kept the look and brought it into the 21st century, yet you can reminisce and feel like your back in the 50:s with todays conveniences.
LB House
LB House
Shane Marsh ArchitectsShane Marsh Architects
ブリスベンにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (マルチカラーの外壁、下見板張り) の写真
Cape Cod Beach Home
Cape Cod Beach Home
Schmidt PaintingSchmidt Painting
Cape Cod white cedar shingle beach home with white trim, emerald green shutters and a Gambler white cedar shake roof, 2 dormers, a copula with a whale on the top, a white picket fence and a pergola.
Woodhaven Modern
Woodhaven Modern
Flavin ArchitectsFlavin Architects
Our clients wanted to replace an existing suburban home with a modern house at the same Lexington address where they had lived for years. The structure the clients envisioned would complement their lives and integrate the interior of the home with the natural environment of their generous property. The sleek, angular home is still a respectful neighbor, especially in the evening, when warm light emanates from the expansive transparencies used to open the house to its surroundings. The home re-envisions the suburban neighborhood in which it stands, balancing relationship to the neighborhood with an updated aesthetic. The floor plan is arranged in a “T” shape which includes a two-story wing consisting of individual studies and bedrooms and a single-story common area. The two-story section is arranged with great fluidity between interior and exterior spaces and features generous exterior balconies. A staircase beautifully encased in glass stands as the linchpin between the two areas. The spacious, single-story common area extends from the stairwell and includes a living room and kitchen. A recessed wooden ceiling defines the living room area within the open plan space. Separating common from private spaces has served our clients well. As luck would have it, construction on the house was just finishing up as we entered the Covid lockdown of 2020. Since the studies in the two-story wing were physically and acoustically separate, zoom calls for work could carry on uninterrupted while life happened in the kitchen and living room spaces. The expansive panes of glass, outdoor balconies, and a broad deck along the living room provided our clients with a structured sense of continuity in their lives without compromising their commitment to aesthetically smart and beautiful design.
Vincent House
Vincent House
Limitless BuildingLimitless Building
Settled within a graffiti-covered laneway in the trendy heart of Mt Lawley you will find this four-bedroom, two-bathroom home. The owners; a young professional couple wanted to build a raw, dark industrial oasis that made use of every inch of the small lot. Amenities aplenty, they wanted their home to complement the urban inner-city lifestyle of the area. One of the biggest challenges for Limitless on this project was the small lot size & limited access. Loading materials on-site via a narrow laneway required careful coordination and a well thought out strategy. Paramount in bringing to life the client’s vision was the mixture of materials throughout the home. For the second story elevation, black Weathertex Cladding juxtaposed against the white Sto render creates a bold contrast. Upon entry, the room opens up into the main living and entertaining areas of the home. The kitchen crowns the family & dining spaces. The mix of dark black Woodmatt and bespoke custom cabinetry draws your attention. Granite benchtops and splashbacks soften these bold tones. Storage is abundant. Polished concrete flooring throughout the ground floor blends these zones together in line with the modern industrial aesthetic. A wine cellar under the staircase is visible from the main entertaining areas. Reclaimed red brickwork can be seen through the frameless glass pivot door for all to appreciate — attention to the smallest of details in the custom mesh wine rack and stained circular oak door handle. Nestled along the north side and taking full advantage of the northern sun, the living & dining open out onto a layered alfresco area and pool. Bordering the outdoor space is a commissioned mural by Australian illustrator Matthew Yong, injecting a refined playfulness. It’s the perfect ode to the street art culture the laneways of Mt Lawley are so famous for. Engineered timber flooring flows up the staircase and throughout the rooms of the first floor, softening the private living areas. Four bedrooms encircle a shared sitting space creating a contained and private zone for only the family to unwind. The Master bedroom looks out over the graffiti-covered laneways bringing the vibrancy of the outside in. Black stained Cedarwest Squareline cladding used to create a feature bedhead complements the black timber features throughout the rest of the home. Natural light pours into every bedroom upstairs, designed to reflect a calamity as one appreciates the hustle of inner city living outside its walls. Smart wiring links each living space back to a network hub, ensuring the home is future proof and technology ready. An intercom system with gate automation at both the street and the lane provide security and the ability to offer guests access from the comfort of their living area. Every aspect of this sophisticated home was carefully considered and executed. Its final form; a modern, inner-city industrial sanctuary with its roots firmly grounded amongst the vibrant urban culture of its surrounds.
Bardon Renovation
Bardon Renovation
Focus ArchitectureFocus Architecture
ブリスベンにあるラグジュアリーな巨大なトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観の写真

白い屋根の家の写真

1