Houzz Logo Print

階段 (レンガ壁) の写真

The Scenario House
The Scenario House
YES Glazing SolutionsYES Glazing Solutions
Tucked away in a row of terraced houses in Stoke Newington, this Victorian home has been renovated into a contemporary modernised property with numerous architectural glazing features to maximise natural light and give the appearance of greater internal space. 21st-Century living dictates bright sociable spaces that are more compatible with modern family life. A combination of different window features plus a few neat architectural tricks visually connect the numerous spaces… A contemporary glazed roof over the rebuilt side extension on the lower ground floor floods the interior of the property with glorious natural light. A large angled rooflight over the stairway is bonded to the end of the flat glass rooflights over the side extension. This provides a seamless transition as you move through the different levels of the property and directs the eye downwards into extended areas making the room feel much bigger. The SUNFLEX bifold doors at the rear of the kitchen leading into the garden link the internal and external spaces extremely well. More lovely light cascades in through the doors, whether they are open or shut. A cute window seat makes for a fabulous personal space to be able to enjoy the outside views within the comfort of the home too. A frameless glass balustrade descending the stairwell permits the passage of light through the property and whilst it provides a necessary partition to separate the areas, it removes any visual obstruction between them so they still feel unified. The clever use of space and adaption of flooring levels has significantly transformed the property, making it an extremely desirable home with fantastic living areas. No wonder it sold for nearly two million recently!
Woodford Square
Woodford Square
Juliet Murphy PhotographyJuliet Murphy Photography
ロンドンにある中くらいなトランジショナルスタイルのおしゃれなサーキュラー階段 (金属の手すり、レンガ壁) の写真
Modern Staircase
Modern Staircase
Sopher Sparn Architects LLCSopher Sparn Architects LLC
デンバーにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれな階段 (ガラスの蹴込み板、ガラスフェンス、レンガ壁) の写真
Best of Houzz 2024 が発表されました!
Wanita Road
Wanita Road
New Age DesignNew Age Design
New Age Design
トロントにあるラグジュアリーな広いモダンスタイルのおしゃれな階段 (ガラスフェンス、レンガ壁) の写真
Ronnie Wood's Former Painting Studio Becomes Luxury City Apartment
Ronnie Wood's Former Painting Studio Becomes Luxury City Apartment
Robert Rhodes Architecture + InteriorsRobert Rhodes Architecture + Interiors
Whitecross Street is our renovation and rooftop extension of a former Victorian industrial building in East London, previously used by Rolling Stones Guitarist Ronnie Wood as his painting Studio. Our renovation transformed it into a luxury, three bedroom / two and a half bathroom city apartment with an art gallery on the ground floor and an expansive roof terrace above.
Denver Highlands Pop Top
Denver Highlands Pop Top
Precision Home Builders & Precision RenovationsPrecision Home Builders & Precision Renovations
U-Shaped staircase featuring an exposed brick wall.
デンバーにある高級な広いトランジショナルスタイルのおしゃれな折り返し階段 (木の蹴込み板、混合材の手すり、レンガ壁) の写真
Bentley Heritage Distillery - Staircase
Bentley Heritage Distillery - Staircase
Social StudioSocial Studio
Internal exposed staircase
他の地域にあるラグジュアリーな巨大なインダストリアルスタイルのおしゃれならせん階段 (木の蹴込み板、金属の手すり、レンガ壁) の写真
Coppin Street
Coppin Street
S&A StairsS&A Stairs
A modern form that plays on the space and features within this Coppin Street residence. Black steel treads and balustrade are complimented with a handmade European Oak handrail. Complete with a bold European Oak feature steps.
Victorian home renovation
Victorian home renovation
TME InteriorsTME Interiors
他の地域にある高級な中くらいなヴィクトリアン調のおしゃれな階段 (レンガ壁) の写真
North Gregson
North Gregson
Linton ArchitectsLinton Architects
ローリーにあるインダストリアルスタイルのおしゃれなオープン階段 (金属の手すり、レンガ壁) の写真
Private Waterfront Residence on the Chester River
Private Waterfront Residence on the Chester River
Purple Cherry ArchitectsPurple Cherry Architects
The staircase adjacent to the kitchen features a custom three lantern light fixture that hangs from the top floor to the basement.
ボルチモアにあるラグジュアリーな広いトラディショナルスタイルのおしゃれなサーキュラー階段 (カーペット張りの蹴込み板、木材の手すり、レンガ壁) の写真
EmbrAzur
EmbrAzur
Studio MMA Architecture + DesignStudio MMA Architecture + Design
Escalier d'accès au toit / Staircase to the roof
モントリオールにある高級な中くらいなエクレクティックスタイルのおしゃれな階段 (金属の手すり、レンガ壁) の写真
Whole House Renovation in Historic Capitol Hill
Whole House Renovation in Historic Capitol Hill
Finesse Design RemodelingFinesse Design Remodeling
This award-winning whole house renovation of a circa 1875 single family home in the historic Capitol Hill neighborhood of Washington DC provides the client with an open and more functional layout without requiring an addition. After major structural repairs and creating one uniform floor level and ceiling height, we were able to make a truly open concept main living level, achieving the main goal of the client. The large kitchen was designed for two busy home cooks who like to entertain, complete with a built-in mud bench. The water heater and air handler are hidden inside full height cabinetry. A new gas fireplace clad with reclaimed vintage bricks graces the dining room. A new hand-built staircase harkens to the home's historic past. The laundry was relocated to the second floor vestibule. The three upstairs bathrooms were fully updated as well. Final touches include new hardwood floor and color scheme throughout the home.
Contemporary Ranch Reno
Contemporary Ranch Reno
12/12 Architects & Planners12/12 Architects & Planners
This family of 5 was quickly out-growing their 1,220sf ranch home on a beautiful corner lot. Rather than adding a 2nd floor, the decision was made to extend the existing ranch plan into the back yard, adding a new 2-car garage below the new space - for a new total of 2,520sf. With a previous addition of a 1-car garage and a small kitchen removed, a large addition was added for Master Bedroom Suite, a 4th bedroom, hall bath, and a completely remodeled living, dining and new Kitchen, open to large new Family Room. The new lower level includes the new Garage and Mudroom. The existing fireplace and chimney remain - with beautifully exposed brick. The homeowners love contemporary design, and finished the home with a gorgeous mix of color, pattern and materials. The project was completed in 2011. Unfortunately, 2 years later, they suffered a massive house fire. The house was then rebuilt again, using the same plans and finishes as the original build, adding only a secondary laundry closet on the main level.
EFH Stromburg
EFH Stromburg
Old Oak GmbHOld Oak GmbH
Verfugte Treppen mit Edelstahl Geländer.
ミュンヘンにある高級な中くらいなラスティックスタイルのおしゃれな直階段 (木の蹴込み板、金属の手すり、レンガ壁) の写真
CASA CON DOS PATIOS
CASA CON DOS PATIOS
DLEYVA  arquitecturaDLEYVA arquitectura
セビリアにあるトランジショナルスタイルのおしゃれな階段 (金属の手すり、レンガ壁) の写真
5 Storey Period House Renovation - East London
5 Storey Period House Renovation - East London
Lomax & ChiLomax & Chi
View down from attic stairs onto the double height sash window and feature pendant light
ロンドンにあるエクレクティックスタイルのおしゃれな折り返し階段 (カーペット張りの蹴込み板、木材の手すり、レンガ壁) の写真
Maison ALT
Maison ALT
CLAPP ArchitectesCLAPP Architectes
Maison contemporaine avec bardage bois ouverte sur la nature
パリにあるラグジュアリーな中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな階段 (金属の手すり、レンガ壁) の写真
Contemporary Ranch Reno
Contemporary Ranch Reno
12/12 Architects & Planners12/12 Architects & Planners
This family of 5 was quickly out-growing their 1,220sf ranch home on a beautiful corner lot. Rather than adding a 2nd floor, the decision was made to extend the existing ranch plan into the back yard, adding a new 2-car garage below the new space - for a new total of 2,520sf. With a previous addition of a 1-car garage and a small kitchen removed, a large addition was added for Master Bedroom Suite, a 4th bedroom, hall bath, and a completely remodeled living, dining and new Kitchen, open to large new Family Room. The new lower level includes the new Garage and Mudroom. The existing fireplace and chimney remain - with beautifully exposed brick. The homeowners love contemporary design, and finished the home with a gorgeous mix of color, pattern and materials. The project was completed in 2011. Unfortunately, 2 years later, they suffered a massive house fire. The house was then rebuilt again, using the same plans and finishes as the original build, adding only a secondary laundry closet on the main level.

階段 (レンガ壁) の写真

Emerald Springs - Spanish Trail
Emerald Springs - Spanish Trail
Invesra AmericaInvesra America
Walnut trims and clear glass rail
ラスベガスにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれな折り返し階段 (カーペット張りの蹴込み板、ガラスフェンス、レンガ壁) の写真
1