Houzz Logo Print

ホームオフィス・書斎 (レンガの暖炉まわり、レンガ壁) の写真

LIBRARY-LOWER LEVEL LIVING
LIBRARY-LOWER LEVEL LIVING
Princeton Design CollaborativePrinceton Design Collaborative
This is a basement renovation transforms the space into a Library for a client's personal book collection . Space includes all LED lighting , cork floorings , Reading area (pictured) and fireplace nook .
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
FCI LondonFCI London
ロンドンにあるラグジュアリーな中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな書斎 (グレーの壁、レンガの暖炉まわり、グレーの床、レンガ壁、標準型暖炉、自立型机) の写真
Custom Transformation
Custom Transformation
Deborah Bettcher - Decorating Den InteriorsDeborah Bettcher - Decorating Den Interiors
This seating area is adjacent to the homeowners office and provides a space to get away from the computer, read or enjoy a drink. The contrast of the black back wall with the white side wall adds drama. The Four Seasons sculpture elevates this simple space.
Best of Houzz 2024 が発表されました!
C18
C18
eltejadoazul - reformas e interiorismoeltejadoazul - reformas e interiorismo
La intervención ha querido ser mínima en esta bajo del centro histórico de valencia. Poniendo en valor los espacios, y recuperando parte de las baldosas hidráulicas que se han recuperado, y las vigas originales de madera vistas. Las hemos combinados en una nueva alfombra sobre un pavimento continuo de cemento continuo.
Snow White Limestone Floor and Steps
Snow White Limestone Floor and Steps
International MarbleInternational Marble
Snow White Limestone Floor and Steps
ラグジュアリーな広いモダンスタイルのおしゃれなアトリエ・スタジオ (白い壁、ライムストーンの床、薪ストーブ、レンガの暖炉まわり、造り付け机、白い床、表し梁、レンガ壁) の写真
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
FCI LondonFCI London
ロンドンにあるラグジュアリーな中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな書斎 (グレーの壁、標準型暖炉、レンガの暖炉まわり、自立型机、グレーの床、レンガ壁) の写真
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
FCI LondonFCI London
ロンドンにあるラグジュアリーな中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな書斎 (グレーの壁、レンガの暖炉まわり、グレーの床、レンガ壁、標準型暖炉、自立型机) の写真
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
FCI LondonFCI London
ロンドンにあるラグジュアリーな中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな書斎 (グレーの壁、レンガの暖炉まわり、グレーの床、レンガ壁、標準型暖炉、自立型机) の写真
Custom Transformation
Custom Transformation
Deborah Bettcher - Decorating Den InteriorsDeborah Bettcher - Decorating Den Interiors
This seating area is adjacent to the homeowners office and provides a space to get away from the computer, read or enjoy a drink. The contrast of the black back wall with the white side wall adds drama. The Four Seasons sculpture elevates this simple space.
C18
C18
eltejadoazul - reformas e interiorismoeltejadoazul - reformas e interiorismo
La intervención ha querido ser mínima en esta bajo del centro histórico de valencia. Poniendo en valor los espacios, y recuperando parte de las baldosas hidráulicas que se han recuperado. Las hemos combinados en una nueva alfombra sobre un pavimento continuo de cemento continuo.
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
FCI LondonFCI London
ロンドンにあるラグジュアリーな中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな書斎 (グレーの壁、レンガの暖炉まわり、グレーの床、レンガ壁、標準型暖炉、自立型机) の写真
C18
C18
eltejadoazul - reformas e interiorismoeltejadoazul - reformas e interiorismo
La intervención ha querido ser mínima en esta bajo del centro histórico de valencia. Poniendo en valor los espacios, y recuperando parte de las baldosas hidráulicas que se han recuperado. Las hemos combinados en una nueva alfombra sobre un pavimento continuo de cemento continuo.
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
Bushey Project: Interior Design & Furnishing
FCI LondonFCI London
ロンドンにあるラグジュアリーな中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな書斎 (グレーの壁、レンガの暖炉まわり、グレーの床、レンガ壁、標準型暖炉、自立型机) の写真
C18
C18
eltejadoazul - reformas e interiorismoeltejadoazul - reformas e interiorismo
La intervención ha querido ser mínima en esta bajo del centro histórico de valencia. Poniendo en valor los espacios, y recuperando parte de las baldosas hidráulicas que se han recuperado. Las hemos combinados en una nueva alfombra sobre un pavimento continuo de cemento continuo.
C18
C18
eltejadoazul - reformas e interiorismoeltejadoazul - reformas e interiorismo
La intervención ha querido ser mínima en esta bajo del centro histórico de valencia. Poniendo en valor los espacios, y recuperando parte de las baldosas hidráulicas que se han recuperado, y las vigas originales de madera vistas. Las hemos combinados en una nueva alfombra sobre un pavimento continuo de cemento continuo.

ホームオフィス・書斎 (レンガの暖炉まわり、レンガ壁) の写真

1