Houzz Logo Print

ダイニング (セラミックタイルの床) の写真

駒川の家
駒川の家
株式会社木又工務店株式会社木又工務店
大阪にあるアジアンスタイルのおしゃれなLDK (セラミックタイルの床、暖炉なし、茶色い壁、グレーの床) の写真
Infinity House
Infinity House
THE UP STUDIOTHE UP STUDIO
Infinity House is a Tropical Modern Retreat in Boca Raton, FL with architecture and interiors by The Up Studio
マイアミにあるラグジュアリーな巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (白い壁、セラミックタイルの床、グレーの床) の写真
Golden Isles Residence 1
Golden Isles Residence 1
2id Interiors2id Interiors
Emilio Collavino
マイアミにある広いコンテンポラリースタイルのおしゃれな独立型ダイニング (白い壁、セラミックタイルの床、暖炉なし、グレーの床) の写真
Historic Renovation / Addition
Historic Renovation / Addition
Alcoa ConstructionAlcoa Construction
ソルトレイクシティにあるラグジュアリーな巨大なモダンスタイルのおしゃれなLDK (セラミックタイルの床、白い壁、暖炉なし、グレーの床) の写真
Classic City Dining
Classic City Dining
The Interior EdgeThe Interior Edge
Full view of the dining room in a high rise condo. The building has a concrete ceiling so a drop down soffit complete with LED lighting for ambiance worked beautifully. The floor is 24" x 24 " of honed limestone installed on a diagonal pattern. "I moved from a 3 BR home in the suburbs to 900 square feet. Of course I needed lots of storage!" The perfect storage solution is in this built-in dining buffet. It blends flawlessly with the room's design while showcasing the Bas Relief artwork. Three deep drawers on the left for table linens,and silverware. The center panel is divided in half with pull out trays to hold crystal, china, and serving pieces. The last section has a file drawer that holds favorite family recipes. The glass shelves boast a variety of collectibles and antiques. The chairs are from Decorative Crafts. The table base is imported from France, but one can be made by O'Brien Ironworks. Glass top to size. Robert Benson Photography. H&B Woodworking, Ct. (Built-ins). Complete Carpentry, Ct. (General Contracting).
戸建てスケルトンリフォームプロジェクトM邸
戸建てスケルトンリフォームプロジェクトM邸
I-GRACE interiorI-GRACE interior
photo by YOSHITERU BABA カールハンセン のダイニングテーブルは伸長板を2枚 入れると2m80cmになる大型テーブル。 ルイスポールセン/VL45の照明大中小をバランス用く配置。白いモダンなキッチンに木の温もりが加わり温かい雰囲気になりました。
東京都下にある北欧スタイルのおしゃれなダイニングキッチン (セラミックタイルの床、ベージュの床、クロスの天井、壁紙、ベージュの天井) の写真
2021 NARI CotY National Winner
2021 NARI CotY National Winner
Twelve Stones Designs, LLCTwelve Stones Designs, LLC
The owners of this kitchen had spent the money to upgrade the finishes in their kitchen upon building the home 12 years ago, but after living in the space for several years they realized how nonfunctional the layout really was. The (then) two preschool aged children had grown into busy, hungry teenagers with many friends who also liked to hang out at the house. So the family needed a more functional kitchen with better traffic flow, space for daily activities revolving around the kitchen at different times of day, and a kitchen that could accommodate cooking for and serving large groups. Furthermore, the dark, traditional finishes no longer reflected the homeowners’ style. They requested a brighter, more relaxed, coastal style that reflected their love of the seaside cities they like to visit. Originally, the kitchen was U-shaped with a narrow island in the middle. The island created narrow aisles that bottle-necked at the dishwasher, refrigerator, and cooktop areas. There was a pass-through from the foyer into the kitchen, but the owners never liked that the pass-through was also located so close to the powder room. The awkward proximity was unappealing and made guests feel uncomfortable. The kitchen’s storage was made up of lots of narrow cabinets, apothecary drawers, clipped corner units, and very few drawers. It lacked useful storage for the larger items the family used on a daily basis. And the kitchen’s only pantry was small closet that had only builder-grade, narrow shelving with no illumination to be able to see the contents inside. Overall, the kitchen’s lighting plan was poorly executed. Only six recessed cans illuminated the entire kitchen and nook areas. The under cabinet lighting was not evenly distributed either. In fact, the builder had mis-placed the under cabinet lighting around the decorative pilasters which made for choppy, dark cubbies. Further, the builder didn’t include any lighting over the sink or the bar area, which meant whoever was doing the dishes was always in their own shadow. That, coupled with the steep overhang of the game room above made the bar area feel like a dim, cavernous space that wasn’t inviting or task oriented. The kitchen looked out into the main living space, but the raised bar and a narrow wall (which held the only large cabinet in the kitchen) created more of a barrier than a relationship to the living room or breakfast nook. In fact, one couldn’t even see the breakfast nook from the cooktop or sink areas due to its orientation. The raised bar top was too narrow to comfortably sit to either dine at or chat from due to the lack of knee space. The the homeowners confided that the kitchen felt more like a dark, dirty prison than place where the family, or their guests, wanted to gather and commune. The clients' needs and desires were: ➢ to create a kitchen that would be a space the family loved to be in; to relate to the adjacent spaces all around, and to have better flow for entertaining large groups ➢ to remove the walls between the breakfast nook and living area and to be able to utilize the natural light from the windows in both those areas ➢ to incorporate a functional chopping block for prepping fresh food for home cooked meals, an island with a large sink and drain board, 2 pull out trash cans, and seating for at least the 2 teens to eat or do homework ➢ to design a kitchen and breakfast nook with an airy, coastal, relaxed vibe that blended with the rest of the house's coastal theme ➢ to integrate a layered lighting plan which would include ample general illumination, specific task lighting, decorative lighting, and lots of illuminated storage ➢ to design a kitchen with not only more storage for all the husband’s kitchen gadgets and collection of oils and spices, but smart storage, including a coffee/breakfast bar and a place to store and conceal the toaster oven and microwave ➢ to find a way to utilize the large open space between the kitchen, pantry area, and breakfast nook Twelve Stones Designs achieved the owner's goals by: ➢ removing the walls between the kitchen and living room to allow the natural light to filter in from the adjacent rooms and to create a connection between the kitchen, nook, and living spaces for a sense of unity and communion ➢ removing the existing pantry and designing 3 large pantry style cabinets with LED tape lights and rollout drawers to house lots of kitchen appliances, gadgets, and tons of groceries. We also took the cabinets all the way up to the 9’ ceiling for additional storage for seasonal items and bulk storage. ➢ designing 2 islands - 1 with a gorgeous black walnut chopping block that houses a drawer for chopping and carving knives and a custom double pull out trash unit for point of use utilization - and 1 that houses the dishwasher, a large Blanco Gourmet sink with integrated drain board, woven baskets for fresh root vegetables and kitchen towels, plenty of drawer storage for kitchen items, and bar seating for up to 4 diners. ➢ closing off the space between the kitchen and the powder room to create a beautiful new private alcove for the powder room as well as adding some decorative storage. This also gave us space to include more tall storage near the new range for precision placement of the husband’s extensive oil and spice collection as well as a location for a combo-steam oven the wife wanted for baking and cooking healthy meals. The project is enhanced functionally by: ➢ incorporated USB and standard receptacles for the kids’ laptops and phone charging in the large island ➢ designing the small island to include additional open shelving for items used on a daily basis such as a variety of bowls, plates, and colanders. This set up also works well for the husband who prefers to “plate” his dinners in restaurant-style fashion before presenting them to the table. ➢ the integration of specific storage units, such as double stacked cutlery drawers, a custom spice pull-out, a Kuerig coffee and tea pod drawer, and custom double stacked utensil drawers ➢ moving the refrigerator to the old oven location - this eliminated the bottle neck as well as created a better relationship to the eating table. It also utilizes the floor space between the pantry, nook, and kitchen ➢ creating a banquet style breakfast nook - this banquette seating not only doubles the amount of seating for large gatherings but it better utilizes the odd space between the kitchen and the previous nook area. It also helps to create a distinct pathway from the mudroom room through the pantry area, kitchen, nook, and living room. ➢ the coffee/breakfast bar area which includes the perfect location for the concealed microwave and toaster oven, convenient storage for the coffee pods and tea accoutrements. Roll-out drawers below also house the smoothie maker, hot water kettle, and a plethora of smoothie-making ingredients such as protein powders, smoothie additives, etc. Furthermore, the drawers below the Keurig house measuring utensil, cutlery, baking supplies and tupperware storage. ➢ incorporating lots of wide drawers and pullouts to accommodate large cookware. ➢ utilizing as much vertical space as possible by building storage to the ceiling which accommodates the family’s abundant amount of serving platters, baking sheets, bakeware, casserole dishes, and additional cutting boards. The project is enhanced aesthetically by: ➢ new 5-piece Versailles pattern porcelain tile that now seamlessly joins the entire down stairs area together creating a bright, cohesiveness feeling instead of choppy separated spaces - it also adds a coastal feeling ➢ designing a cabinet to conceal the microwave and toaster oven ➢ the coastal influenced light fixtures over the nook table and island ➢ the sandy colors of the Langdon Cambria countertops. The swirling pattern and sparkling quartz pieces remind the homeowner of black-and-tan sandy beaches ➢ the striped banquet seating whose creamy white background and blue-green stripes were the inspiration for the cabinet and wall colors. ➢ All the interior doors were painted black to coordinate with the blacks and grays in the backsplash tile and countertop. This also adds a hint of tailored formality to an otherwise casual space. ➢ the use of WAC's Oculux small aperture LED units for the overhead lighting complimented with Diode LED strips for task lighting under the cabinets and inside the pantry and glass wall cabinets. All of the lighting applications are on separate dimmer switches. Innovative uses of materials or construction methods by Realty Restoration LLC: ➢ Each 1-1/2” x 3” block of reclaimed end-grain black walnut that makes up the center island chopping block was hand milled and built in the shop. It was designed to look substantial and proportional to the surrounding elements, executed by creating the 4 inch tall top with a solid wood chamfered edge band. ➢ The metal doors on either side of the vent hood were also custom designed for this project and built in the Realty Restoration LLC shop. They are made 1x2, 11-gauge mild steel with ribbed glass. Weighing 60 lbs a piece, heavy duty cabinet hinges were added to support the weight of the door and keep them from sagging. ➢ Under-cabinet receptacles were added along the range wall in order to have a clean, uninterrupted backsplash. Design obstacles to overcome: ➢ Because we were removing the demising walls between the kitchen and living room, we had to find a way to plumb and vent the new island. We did this by tunneling through the slab (the slab had post tension cables which prevented us from just trenching) to run a new wet vent through a nearby structural wall. We pulled the existing hot and cold lines between upper floor joists and ran them down the structural wall as well and up through a conduit in the tunnel. ➢ Since we were converting from wall overs to a gas range it allowed us to utilize the 220 feed for the wall ovens to provide a new sub panel for all the new kitchen circuits ➢ Due to framing deficiencies inherited from the original build there was a 1-1/2” differential in the floor-to-ceiling height over a 20 foot span; by utilizing the process of cutting and furring coupled with the crown moulding details on the cabinet elevations we were able to mask the problem and provide seamless transitions between the cabinet components. Evidence of superior craftsmanship: ➢ uniquely designed, one-of-a-kind metal “X” end panels on the large island. The end panels were custom made in the Realty Restoration LLC shop and fitted to the exact dimensions of the island. The welding seams are completely indistinguishable - the posts look like they are cut from a single sheet of metal ➢ square metal posts on the small island were also custom made and designed to compliment and carry through the metal element s throughout the kitchen ➢ the beautiful, oversized end panels on the pantry cabinets which give the breakfast nook a tailored look ➢ integrating a large format 5 piece Versailles tile pattern to seamlessly flow from the existing spaces into the new kitchen space ➢ By constructing a custom cabinet that jogged around a corner we could not remodel (housing the entry way coat closet) we were able to camouflage the adjacent wall offset within the upper and lower cabinets. By designing around the existing jog in the structural walls we accomplished a few things: we were able to find the space to house, and hide, the microwave and toaster oven yet still have a clean cohesive appearance from the kitchen side. Additionally, the owners were able to keep their much needed coat closet and we didn’t have to increase the budget with unnecessary structural work.
Highgate House - dining room
Highgate House - dining room
A New Day - Interior Design StudioA New Day - Interior Design Studio
Formal dining room in a Highgate property with interior design by A New Day. Iconic Wishbone dining chairs surround an oval marble table, with toile wallpaper creating an impactful and cosy dining space. A gloss painted ceiling reflects the lighting to help create a gorgeous evening atmosphere in the lower ground floor space.
Bright and Sunny Breakfast Room
Bright and Sunny Breakfast Room
Laura Lee HomeLaura Lee Home
This open concept breakfast area off the kitchen is the hardest working room in the house. The show stopping sea glass chandelier sparkles as light streams in the windows overlooking the pool area. A pair of original abstract artwork in blue and white adorn the space. We mixed Sunbrella outdoor fabric chairs with leather seats that can be wiped off when the inevitable spill happens. An outdoor rug hides crumbs while standing up the wet feet tracking in from the adjacent patio and pool area.
St Maur Road
St Maur Road
Oliver Leech ArchitectsOliver Leech Architects
A Victorian terraced house, belonging to a photographer and her family, was extended and refurbished to deliver on the client’s desire for bright, open-plan spaces with an elegant and modern interior that’s the perfect backdrop to showcase their extensive photography collection.
Victorian
Victorian
Dunn-Edwards PaintsDunn-Edwards Paints
Dunn-Edwards Paints paint colors - Walls & Ceiling: Golden Retriever DE5318 Cabinets: Eat Your Peas DET528, Greener Pastures DET529, Stanford Green DET531 Jeremy Samuelson Photography | www.jeremysamuelson.com
Beach Bungalow
Beach Bungalow
Natasha Habermann StudioNatasha Habermann Studio
Dining area with large IKEA pendant and shell chairs
ニューヨークにある低価格の小さなビーチスタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、セラミックタイルの床、暖炉なし、ベージュの床) の写真
Miami Modern Escape Home
Miami Modern Escape Home
Robert Kaner Interior DesignRobert Kaner Interior Design
マイアミにあるお手頃価格の中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (白い壁、セラミックタイルの床、暖炉なし、ベージュの床) の写真
interiors
interiors
Lorenzo Vecchia - fotografoLorenzo Vecchia - fotografo
フィレンツェにあるエクレクティックスタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、セラミックタイルの床) の写真
ダイニングルーム
ダイニングルーム
BoConcept JapanBoConcept Japan
ガラストップのダイニングテーブルが、ホワイトを基調としたお部屋全体を上品にまとめあげます。 **アイテムのご紹介** ・Monza エクステンションテーブル ・Adelaide チェア 全てBoConcept(ボーコンセプト)
東京都下にあるコンテンポラリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、セラミックタイルの床) の写真
Contemporary Kitchen in Scarsdale, NY
Contemporary Kitchen in Scarsdale, NY
Hamlin Goldreyer ArchitectsHamlin Goldreyer Architects
A new contemporary kitchen for a family that loves to cook. The owners ' European preferences lead to the selection of the German made cabinets by Bulthaup. The crisp cabinet styling and sophisticated engineering allowed for a clean, minimal style. White cabinets and backsplash defined the walls. Darker cabinets and appliances defined areas of focus. Folding exterior doors enabled the entire corner to open to the deck and rear yard. Remote controlled screens lower from the ceiling to create a screened breakfast area. DLux Images
Contemporary Design
Contemporary Design
Hensley Custom Building GroupHensley Custom Building Group
シンシナティにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれなダイニング (グレーの壁、タイルの暖炉まわり、セラミックタイルの床) の写真
Kessler - Contemporary
Kessler - Contemporary
Visbeen ArchitectsVisbeen Architects
The Kessler is a contemporary dream come true. This sprawling two-story home is distinctive in design and aesthetic. Utilizing simple shapes, clean lines, and unique materials, the exterior of the home makes a strong impression. Large, single-paned windows light up the interior spaces. The main living area is an open space, including the foyer, sitting room, dining area and kitchen. Also on the main level are a screened porch, dual patios, exercise room, master bedroom and guest suite. The lower level offers two additional guest suites, an entertainment center and game room, all with daylight windows.
San Marino Island House
San Marino Island House
Robert Kaner Interior DesignRobert Kaner Interior Design
マイアミにあるお手頃価格の中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (セラミックタイルの床、白い壁、暖炉なし、白い床) の写真
Carriage House
Carriage House
Eclectic Living HomeEclectic Living Home
Carriage House photos by Kate Eldridge
ルイビルにあるエクレクティックスタイルのおしゃれなダイニング (黄色い壁、セラミックタイルの床) の写真

ダイニング (セラミックタイルの床) の写真

1