De Rosee Sa

7 Caithness Road

We were set the task of retaining the original features of this Victorian villa, while changing it to suit contemporary family life.

The three upper floors, including the well-proportioned raised ground floor, have been redesigned in a way respectful of the existing details, and to preserve and enhance the original atmosphere.

Interventions on the lower ground floor were bolder and saw an extention to create a larger, better-proportioned space with more natural light. The overall design of this floor enables a more transparent and accessible connection between the house and garden.
7 Caithness Road
保存 3,796 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
7 Caithness Road
保存 234 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
7 Caithness Road
保存 236 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
7 Caithness Road
保存 117 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
7 Caithness Road
保存 1,082 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
7 Caithness Road
保存 4,778 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
7 Caithness Road
保存 169 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
7 Caithness Road
保存 1,992 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
7 Caithness Road
保存 4,659 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する