ALTS DESIGN OFFICE (アルツ デザイン オフィス)
9 件のレビュー

羽束師の家(Hazukashi House)

本計画は京都ならではの「うなぎの寝床」の敷地条件の中で、いかに豊かな光を取り入れるかということを考えたプロジェクトです。
そこで、私たちは家の中心に家族の集まるダイニング空間を設け、そこを吹き抜け空間にすることを考えました。
この吹き抜け空間は家族の絆を繋ぐ空間でもありながら、階段室やディスプレーなどの動的機能も果たします。
また、施主の要望でもある多種多様の素材を最大限生かしながら、豊かな開口部を開けることで多様な光や風を取り込み、家のどこからでも顔を出したくなるような魅力ある空間へとつくり上げました。



This plan is the project that thought about how you take in rich light in a site condition of small space gathering of family at the center of the house, that so we thought, was a blow-out there.
This well space is also the space which connecte a family's bonds, and also achieves dynamic functions, such as diaplay and room of stairs...
Also captures the light and wind diverse that while taking advantage of the materrial antique client demand, opening the rich opening,we have created a space with the cham which we want to put a face from anywhere in the house were.
プロジェクトの竣工年/制作年: 2014
プロジェクトの費用: 1,000万円以上3,000万円未満
国: 日本
郵便番号: 612-8485
Hazukashi House
保存 17 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 9 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 22 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 18 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 10 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 15 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 13 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 25 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 10 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 5 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 14 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 12 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する
Hazukashi House
保存 2 回 | 質問 0 件
埋め込む質問する