1. 階段
  2. 手すりの素材: ガラス

中サイズの階段 (ガラスフェンス) の写真

CASA IRADIER
CASA IRADIER
The Room Studio
Proyecto realizado por The Room Studio Fotografías: Mauricio Fuertes
バルセロナの中サイズの木の北欧スタイルのおしゃれな折り返し階段 (木の蹴込み板、ガラスフェンス) の写真
Custom Beach Home
Custom Beach Home
Mur-Sol Builders Inc
オレンジカウンティの中サイズの木のモダンスタイルのおしゃれな階段 (木の蹴込み板、ガラスフェンス) の写真
Sailor's Retreat in Newport
Sailor's Retreat in Newport
Amanda Martocchio Architecture
When a world class sailing champion approached us to design a Newport home for his family, with lodging for his sailing crew, we set out to create a clean, light-filled modern home that would integrate with the natural surroundings of the waterfront property, and respect the character of the historic district. Our approach was to make the marine landscape an integral feature throughout the home. One hundred eighty degree views of the ocean from the top floors are the result of the pinwheel massing. The home is designed as an extension of the curvilinear approach to the property through the woods and reflects the gentle undulating waterline of the adjacent saltwater marsh. Floodplain regulations dictated that the primary occupied spaces be located significantly above grade; accordingly, we designed the first and second floors on a stone “plinth” above a walk-out basement with ample storage for sailing equipment. The curved stone base slopes to grade and houses the shallow entry stair, while the same stone clads the interior’s vertical core to the roof, along which the wood, glass and stainless steel stair ascends to the upper level. One critical programmatic requirement was enough sleeping space for the sailing crew, and informal party spaces for the end of race-day gatherings. The private master suite is situated on one side of the public central volume, giving the homeowners views of approaching visitors. A “bedroom bar,” designed to accommodate a full house of guests, emerges from the other side of the central volume, and serves as a backdrop for the infinity pool and the cove beyond. Also essential to the design process was ecological sensitivity and stewardship. The wetlands of the adjacent saltwater marsh were designed to be restored; an extensive geo-thermal heating and cooling system was implemented; low carbon footprint materials and permeable surfaces were used where possible. Native and non-invasive plant species were utilized in the landscape. The abundance of windows and glass railings maximize views of the landscape, and, in deference to the adjacent bird sanctuary, bird-friendly glazing was used throughout. Photo: Michael Moran/OTTO Photography
Blue Coat Lane
Blue Coat Lane
Vita Design Group
ニューヨークの中サイズの木のコンテンポラリースタイルのおしゃれな階段 (木の蹴込み板、ガラスフェンス) の写真
Lakewood Modern ResidenceModr
Lakewood Modern ResidenceModr
Novum Architecture
Modern design by Alberto Juarez and Darin Radac of Novum Architecture in Los Angeles.
ロサンゼルスの中サイズの大理石のモダンスタイルのおしゃれな階段 (ガラスフェンス) の写真
Elsley Road
Elsley Road
Barnes Design
Luke Casserly
ロンドンの中サイズの木のコンテンポラリースタイルのおしゃれな階段 (ガラスフェンス、木の蹴込み板) の写真
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville Isaacs
Internal - Floating Staircase Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
Living Room Ideas
Living Room Ideas
Bona US
デンバーの中サイズの木のモダンスタイルのおしゃれな階段 (ガラスフェンス) の写真
Solid Walnut Stairs with Glass Railing
Solid Walnut Stairs with Glass Railing
AMD Stairs
他の地域の中サイズの木のモダンスタイルのおしゃれな階段 (ガラスフェンス) の写真
Bellbrook Modern
Bellbrook Modern
Springhouse Architects, LLC
Kelly Ann Photos
シンシナティの中サイズの木のモダンスタイルのおしゃれな階段 (ガラスフェンス) の写真
St Georges Hill
St Georges Hill
Elite Metalcraft Co. Ltd
ロンドンの中サイズのトラバーチンのコンテンポラリースタイルのおしゃれな階段 (ガラスフェンス) の写真
Union Square Apartment
Union Square Apartment
kimberly peck architect
the stair was moved from the front of the loft to the living room to make room for a new nursery upstairs. the stair has oak treads with glass and blackened steel rails. the top three treads of the stair cantilever over the wall. the wall separating the kitchen from the living room was removed creating an open kitchen. the apartment has beautiful exposed cast iron columns original to the buildings 19th century structure.
Modern Living Outdoors
Modern Living Outdoors
Julia Vence Interior Design | M.A.R.S Development
マイアミの中サイズの金属製のモダンスタイルのおしゃれなスケルトン階段 (フローリングの蹴込み板、ガラスフェンス) の写真
Richmond Park Road
Richmond Park Road
Finch Lockerbie
Modern hallway with simple, minimalist staircase.
ロンドンの中サイズのカーペット敷きのモダンスタイルのおしゃれな直階段 (カーペット張りの蹴込み板、ガラスフェンス) の写真
1017 Bucida Road B | Delray Beach, FL | Contemporary Enclave
1017 Bucida Road B | Delray Beach, FL | Contemporary Enclave
Judi Lukens & Kim Lekas
Staircase
他の地域の中サイズの木のコンテンポラリースタイルのおしゃれな折り返し階段 (木の蹴込み板、ガラスフェンス) の写真
Treppe mit Holzstufen
Treppe mit Holzstufen
Innenausbau Binder GmbH
Alte Steintreppe mit Holzstufen belegt. Stufen aus Eiche Massivholzdielen, Setzstufen weiß.
ケルンの中サイズの木のコンテンポラリースタイルのおしゃれな折り返し階段 (ガラスフェンス) の写真
Clark Hill
Clark Hill
Groom Construction Co., Inc.
ボストンの中サイズの木のコンテンポラリースタイルのおしゃれな直階段 (木の蹴込み板、ガラスフェンス) の写真
Woodside Contemporary
Woodside Contemporary
Bowood Homes
カルガリーの中サイズの木のコンテンポラリースタイルのおしゃれな階段 (ガラスフェンス) の写真
Marquette | 2017
Marquette | 2017
Coats Homes
Description: Interior Design by Neal Stewart Designs ( http://nealstewartdesigns.com/). Architecture by Stocker Hoesterey Montenegro Architects ( http://www.shmarchitects.com/david-stocker-1/). Built by Coats Homes (www.coatshomes.com). Photography by Costa Christ Media ( https://www.costachrist.com/). Others who worked on this project: Stocker Hoesterey Montenegro
6435 Weidlake Dr
6435 Weidlake Dr
The House Group
ロサンゼルスの中サイズのライムストーンのおしゃれな折り返し階段 (ライムストーンの蹴込み板、ガラスフェンス) の写真