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ヴェネツィアのモダンスタイルのおしゃれな住まいの写真 —  Houzz
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Houzz ユーザーのコメント:

oliviastrigari
Olivia Strigariさんがアイテムを世界のHouzzから:伝統技術の再活用から最先端テクノロジーまで、冷蔵庫&冷蔵技術の最前線に追加しました 2016年1月29日

イノベーションをキッチンに取り入れる地下に貯蔵庫を造るような庭はない、食料庫を新しく建てる予定もない、という人には、イノベーティブな技術を使った製品に目を向けてみるのも面白い。冷凍冷蔵庫の遠い親戚ともいえる「ショックフリーザー(ブラストチラー)」は、従来よりも幅広く正確な温度管理ができる。イタリアのメーカー〈コールドライン〉のマネージングディレクター、マッシモ・カウディーリョさんはショックフリーザーをこう説明する。「冷凍庫とは違います。調理済み食品の急速冷凍や、生鮮食品の高速冷却をする専用の装置です。従来の冷凍庫だと、食品を冷凍するのに長ければ12時間かかっていたところを、ショックフリーザーは30分以内で急速冷凍できてしまいます。」庫内の冷気は-40度まで下がるので、-18度まで急速冷却が可能です。鮮度の高い食材を数分で4度まで冷却することもできます。急速冷凍した食品は通常の冷凍庫で保存可能ですが、賞味期限は70%長くなり、品質もそのままです。」

Houzz 寄稿者のコメント:

friesiangirl
friesiangirlさんがアイテムをKitchen - Equipmentに追加しました 2019年9月14日

A blast chiller These nifty chillers allow you to safely store cooked and raw foods by rapidly lowering the fridge or freezer temperature. Unlike a traditional fridge or freezer, blast chillers retain the original texture, colour and nutrients in ingredients, and can minimise bacterial growth so food stays fresher for far longer.

sophietuhua
Sophie Tuhuaさんがアイテムをsophietuhua's ideasに追加しました 2019年2月13日

A blast chiller These nifty chillers allow you to safely store cooked and raw foods by rapidly lowering the fridge or freezer temperature. Unlike a traditional fridge or freezer, blast chillers retain the original texture, colour and nutrients in ingredients, and can minimise bacterial growth so food stays fresher for far longer.

annaandreeva_2010
annaandreeva_2010さんがアイテムをКухняに追加しました 2017年8月14日

Фризер, прибор позволяющий быстро замораживать и размораживать продукты, что увеличивает срок их хранения и уменьшает потерю качества, охлаждать напитки и тд

aspiringmdjoeg
Joey Gさんがアイテムをaspiringmdjoeg's ideasに追加しました 2017年4月13日

The shock freezer, or blast chiller, is a relative of the refrigerator and freezer, but uses a much wider range of temperatures with high precision. Massimo Caudullo, managing director of Italian company Coldline, explains that its an appliance that deep-freezes cooked food or chills fresh food in an amazingly fast way. The air inside the appliance can go down to [minus 40 degrees], It also chills fresh foods at [40 degrees] in a few minutes. The deep-frozen food can then be stored in a normal freezer, but it gains 70 percent of additional shelf life, maintaining a high quality.

mindb4matter
Ginger GoodさんがアイテムをSustainability Solutionsに追加しました 2016年7月4日

The shock freezer, or blast chiller, (from Coldline) uses a much wider range of temperatures with high precision. A traditional freezer takes up to 12 hours to freeze food, but a shock freezer takes less than half an hour! “Because the air inside the appliance can go down to [minus 40 degrees], it cools to zero quickly. It chills fresh foods [to 40 degrees] in a few minutes. The deep-frozen food can then be stored in a normal freezer, but it gains 70 percent of additional shelf life, maintaining a high quality.” It uses R290 gas, a refrigerant-grade propane with low environmental impact. The gas is non-toxic, with zero ODP (ozone depletion potential) and a very low global warming potential (GWP), of 3.8. (A traditional refrigerator typically has a GWP of about 10.)

mindb4matter
Ginger GoodさんがアイテムをKitchenに追加しました 2016年7月4日

The shock freezer, or blast chiller, (from Coldline) uses a much wider range of temperatures with high precision. A traditional freezer takes up to 12 hours to freeze food, but a shock freezer takes less than half an hour! “Because the air inside the appliance can go down to [minus 40 degrees], it cools to zero quickly. It chills fresh foods [to 40 degrees] in a few minutes. The deep-frozen food can then be stored in a normal freezer, but it gains 70 percent of additional shelf life, maintaining a high quality.” It uses R290 gas, a refrigerant-grade propane with low environmental impact. The gas is non-toxic, with zero ODP (ozone depletion potential) and a very low global warming potential (GWP), of 3.8. (A traditional refrigerator typically has a GWP of about 10.)