Ethridge Residence

Located on a small infill lot in central Austin, this residence was designed to meet the needs of a growing family and an ambitious program. The program had to address challenging city and neighborhood restrictions while maintaining an open floor plan. The exterior materials are employed to define volumes and translate between the defined forms. This vocabulary continues visually inside the home. On this tight lot, it was important to openly connect the main living areas with the exterior, integrating the rear screened-in terrace with the backyard and pool. The Owner's Suite maintains privacy on the quieter corner of the lot. Natural light was an important factor in design. Glazing works in tandem with the deep overhangs to provide ambient lighting and allows for the most pleasing views. Natural materials and light, which were critical to the clients, help define the house to achieve a simplistic, clean demeanor in this historic neighborhood.

Photography by Jerry Hayes

オースティンのコンテンポラリースタイルのおしゃれなキッチン (フラットパネル扉のキャビネット、シルバーの調理設備) の写真 —  Houzz
関連写真
この写真へのお問い合わせはありません

Houzz 寄稿者のコメント:

casadepierce
casadepierceさんがアイテムを8505 Navidad kitchenに追加しました 2015年11月14日

would like more dramatic pendants, but feels warmer than all white.

類似した色の写真
Summit Drive
De La Luz
Highland Terrace
Ethridge | Interior | New Construction
Twelve Twelve Condo
California Beach Cottage
Georgian - Regency
Grand dining