Whitton Road, Twickenham

Overview
Whole house refurbishment, space planning and daylight exercise.

The Brief
To reorganise the internal arrangement throughout the client’s new home, create a large, open plan kitchen and living space off the garden while proposing a unique relationship to the garden which is at the lower level.

Our Solution
Working with a brilliant, forward-thinking client who knows what they like is always a real pleasure.

This project enhances the original features of the house while adding a warm, simple timber cube to the rear. The timber is now silver grey in colour and ageing gracefully, the glass is neat and simple with our signature garden oriel window the main feature. The modern oriel window is a very useful tool that we often consider as it gives the client a different place to sit, relax and enjoy the new spaces and garden. If the house has a lower garden level it’s even better.

The project has a great kitchen, very much of the moment in terms of colour and materials, the client really committed to the look and aesthetic. Again we left in some structure and wrapped the kitchen around it working WITH the project constraints rather than resisting them.

Our view is, you pay a lot for your steelwork… Show it off!

ロンドンの中サイズのコンテンポラリースタイルのおしゃれな裏庭のテラス (日よけなし) の写真 —  Houzz
関連写真
この写真へのお問い合わせはありません

Houzz 寄稿者のコメント:

jppatel707
jppatel707さんがアイテムをOutdoor Spaceに追加しました 2019年9月29日

nice finish not Central and steps to patio

clairemharvey2001
Charlie HさんがアイテムをWindow Seatに追加しました 2019年6月5日

Dimensions of window seat, and square shape

isa_coimbra
Isabelさんがアイテムを41 Irby Road Ideasに追加しました 2019年2月21日

Step down from Parti-o doors only

この写真を気に入った人はこんな写真も気に入っています
Simply elegant
Barn extension in South Gloucestershire
Photography for NOVA Architecture & Design - house refurbishment in Reigate
Wandsworth Common
Single storey rear extension in Surbiton
Hughes Developments
Whitton Road, Twickenham
Minimalist kitchen living