Houzz Logo Print

ミッドセンチュリースタイルのダイニング (壁紙) の写真

Mid-Century Open Floor Plan Kitchen and Dining Room
Mid-Century Open Floor Plan Kitchen and Dining Room
DESIGN INTERVENTIONDESIGN INTERVENTION
Mid-century Modern Home with Open Floor Plan Kitchen and Dining Room
パースにあるミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (白い壁、コンクリートの床、暖炉なし、グレーの床、壁紙) の写真
Casa Teti - La semplicità che stupisce
Casa Teti - La semplicità che stupisce
Matteo MagnaboscoMatteo Magnabosco
L’ingresso avviene dal ballatoio e si apre sulla cucina e sulla zona pranzo, schermate da un setto decorato con carta da parati.
トゥーリンにあるお手頃価格の中くらいなミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (グレーの壁、淡色無垢フローリング、茶色い床、壁紙) の写真
Dazzling Deco
Dazzling Deco
K Two Designs, Inc.K Two Designs, Inc.
The star of the show is the peacock wallpaper in greens and blues. Dining chairs in blue accents the wallpaper, and the round mirror reflects the circular staircase beyond.
Ann Arbor Midcentury Inspired Home
Ann Arbor Midcentury Inspired Home
exactly.exactly.
デトロイトにあるお手頃価格の小さなミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニング (朝食スペース、黒い壁、無垢フローリング、茶色い床、壁紙) の写真
Poplar - Modern MCM
Poplar - Modern MCM
Melinamade - Residential Design + InteriorsMelinamade - Residential Design + Interiors
A Mid Century modern home built by a student of Eichler. This Eichler inspired home was completely renovated and restored to meet current structural, electrical, and energy efficiency codes as it was in serious disrepair when purchased as well as numerous and various design elements being inconsistent with the original architectural intent of the house from subsequent remodels.
Refreshed Function & Flow
Refreshed Function & Flow
TKS Design GroupTKS Design Group
Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW As with most projects, it all started with the kitchen layout. The home owners came to us wanting to upgrade their kitchen and overall aesthetic in their suburban home, with a combination of fresh paint, updated finishes, and improved flow for more ease when doing everyday activities. A monochromatic, earth-toned palette left the kitchen feeling uninspired. It lacked the brightness they wanted from their space. An eat-in table underutilized the available square footage. The butler’s pantry was out of the way and hard to access, and the dining room felt detached from the kitchen. Lead Designer, Stephanie Cole, saw an improved layout for the spaces that were no longer working for this family. By eliminating an existing wall between the kitchen and dining room, and relocating the bar area to the dining room, we opened up the kitchen, providing all the space we needed to create a dreamy and functional layout. A new perimeter configuration promoted circulation while also making space for a large and functional island loaded with seating – a must for any family. Because an island that isn’t big enough for everyone (and a few more) is a recipe for disaster. The light white cabinetry is fresh and contrasts with the deeper tones in the wood flooring, creating a modern aesthetic that is elevated, yet approachable for everyday living. With better flow as the overarching goal, we made some structural changes too. To remove a bottleneck in the entryway, we angled one of the dining room walls to create more natural separation between rooms and facilitate ease of movement throughout the large space. At The Kitchen Studio, we believe a well-designed kitchen uses every square inch to the fullest. By starting from scratch, it was possible to rethink the entire kitchen layout and design the space according to how it is used, because the kitchen shouldn’t make it harder to feed the family. A new location for the existing range, flanked by a new column refrigerator and freezer on each side, worked to anchor the space. The very large and very spacious island (a dream island if we do say so ourselves) now houses the primary sink and provides ample space for food prep and family gathering. The new kitchen table and coordinating banquette seating provide a cozy nook for quick breakfasts before school or work, and evening homework sessions. Elegant gold details catch the natural light, elevating the aesthetic. The dining room was transformed into one of this client’s favorite spaces and we couldn’t agree more. We saw an opportunity to give the dining room a more distinguished identity by closing off the entrance from the foyer. The relocated wet bar enhances the sophisticated vibe of this gathering space, complete with beautiful antique mirror tiles and open shelving encased by moody built-in cabinets. Updated furnishings add warmth. A rich walnut table is paired with custom chairs in a muted coral fabric. The large, transitional chandelier grounds the room, pairing beautifully with the gold finishes prevalent in the faucet and cabinet hardware. Linen-inspired wallpaper and cream-toned window treatments add to the glamorous feel of this entertainment space. There is no way around it. The laundry room was cramped. The large washer and dryer blocked access to the sink and left little room for the space to serve its other essential function – as a mudroom. Because we reworked the kitchen layout to create more space overall, we could rethink the mudroom too – an essential for any busy family. The first step was moving the washer and dryer to an existing area on the second floor, where most of the family’s laundry lives (no one wants to carry laundry up and down the stairs if they don’t have to anyway). This is a more functional solution and opened up the space for all the mudroom necessities – including the existing kitchen refrigerator, loads of built-in cubbies, and a bench. It’s hard to not fall in love with every detail of a new space, especially when it serves your day-to-day life. But that doesn’t mean the clients didn’t have their favorite features they use on the daily. This remodel was focused largely on function with a new kitchen layout. And it’s the functional features that have the biggest impact. The large island provides much needed workspace in the kitchen and is a spot where everyone gathers together – it grounds the space and the family. And the custom counter stools are the icing on the cake. The nearby mudroom has everything their previous space was lacking – ample storage, space for everyone’s essentials, and the beloved cement floor tiles that are both durable and artistic.
Jacobs Condo Do-Over
Jacobs Condo Do-Over
Robin Davis InteriorsRobin Davis Interiors
The clients had the walnut dining table and 2 original wishbone chairs in storage for 20 years- I couldn't believe our luck when I saw them in person and knew they were perfect as our jumping off point to the design. The new Crate & Barrel wall unit also in walnut looks perfect in the space to hold decor pieces, a fold-down bar top and entertaining pieces behind the closed doors. The Hygge & West wallpaper in the retro gold pattern adds just enough interest to highlight the furniture.
Modern Kitchen | Rutt Cabinetry | Metro Cabinet Company
Modern Kitchen | Rutt Cabinetry | Metro Cabinet Company
Rutt Quality CabinetryRutt Quality Cabinetry
This open concept modern kitchen features an oversized t-shaped island that seats 6 along with a wet bar area and dining nook. Customizations include glass front cabinet doors, pull-outs for beverages, and convenient drawer dividers. DOOR: Vicenza (perimeter) | Lucerne (island, wet bar) WOOD SPECIES: Paint Grade (perimeter) | Tineo w/ horizontal grain match (island, wet bar) FINISH: Sparkling White High-Gloss Acrylic (perimeter) | Natural Stain High-Gloss Acrylic (island, wet bar) design by Metro Cabinet Company | photos by EMRC
Open Plan Kitchen, Dining and Living Room
Open Plan Kitchen, Dining and Living Room
Dawson's InteriorsDawson's Interiors
William Morris Wallpaper used as a feature wallpaper to zone the dining area.
他の地域にあるお手頃価格の中くらいなミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (グレーの壁、カーペット敷き、ベージュの床、壁紙) の写真
BLEU DE TOI - Rénovation complète d'un rdc - 60m²
BLEU DE TOI - Rénovation complète d'un rdc - 60m²
WherDecoWherDeco
Paula et Guillaume ont acquis une nouvelle maison. Et pour la 2è fois ils ont fait appel à WherDeco. Pour cette grande pièce de vie, ils avaient envie d'espace, de décloisonnement et d'un intérieur qui arrive à mixer bien sûr leur 2 styles : le contemporain pour Guillaume et l'industriel pour Paula. Nous leur avons proposé le forfait Déco qui comprenait un conseil couleurs, des planches d'ambiances, les plans 3D et la shopping list.
Vaughan Townhome
Vaughan Townhome
Level StudioLevel Studio
This modern townhome in Vaughan received some mid-century modern flair and some really fun wallpaper. The large open concept living room was challenging in terms of creating a successful layout and we addressed it by bringing a large sectional closer to the center of the room rather than anchoring it against walls. Plenty of circulation space for a sideboard with a beautiful vinyl player, a collection of tall architectural prints and an eight foot tall floor lamp bring the eye up a double story living space. Fun wallpaper creates a long feature wall in the living and dining area with a geometric pattern that brings some movement to the room and is also mirrored in the kitchen backsplash and sideboard veneer. We designed a bedroom with the perfect shade of blue that will age nicely with our client’s young son along with a calming study perfect for getting some work done.
Virginia Country Club
Virginia Country Club
Benedict AugustBenedict August
オレンジカウンティにあるお手頃価格の巨大なミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (セラミックタイルの床、グレーの床、壁紙、グレーの壁) の写真
竹景の舎 -竹林を借景する市中の山居-
竹景の舎 -竹林を借景する市中の山居-
Studio tanpopo-gumi 一級建築士事務所Studio tanpopo-gumi 一級建築士事務所
竹景の舎|Studio tanpopo-gumi
大阪にある広いミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、無垢フローリング、暖炉なし、茶色い床、板張り天井、壁紙、ベージュの天井) の写真
新生活は憧れのブルックリンスタイルで LIXIL MENBER'S CONTEST2018入賞作
新生活は憧れのブルックリンスタイルで LIXIL MENBER'S CONTEST2018入賞作
RESUM [リズム RE:住む]    (日東エネルギー株式会社 リフォーム事業部)RESUM [リズム RE:住む] (日東エネルギー株式会社 リフォーム事業部)
他の地域にあるミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、合板フローリング、茶色い床、壁紙) の写真
Orignal Vintage Lightolier Fixtures Restored
Orignal Vintage Lightolier Fixtures Restored
Michael Norpell's Wall To WallMichael Norpell's Wall To Wall
The original vintage Lightolier chandelier was restored and rewired to create a radiant glow in the dining room. Whimsical wallpaper reflects the client's personality - their love of birds and the fantastic lake views from the unit.
Loft Berlin Mitte
Loft Berlin Mitte
Rezept AgenturRezept Agentur
LOFT BERLIN MITTE Welcome to the jungle! Mit Hilfe eines Mix aus Sage Green, Palm Leaf Tapeten, Mid-Century beeinflussten Möbeln und leuchtenden Messing Akzenten verwandelten wir ein kühles, größtenteils weiß gehaltenes Loft in den perfekten Rückzugsort im pulsierenden Berlin Mitte. Eine Oase zum Erholen und Aufatmen. Der große Geschirrschrank ist eine Extraanfertigung und kann bei uns in allen Größen bestellt werden. Kontaktieren Sie uns einfach.
Booze & Vinyl
Booze & Vinyl
Big Sky Shop + StudioBig Sky Shop + Studio
他の地域にあるミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (ピンクの壁、壁紙) の写真
Midcentury Prairie Expansion
Midcentury Prairie Expansion
12/12 Architects & Planners12/12 Architects & Planners
The homeowner had previously updated their mid-century home to match their Prairie-style preferences - completing the Kitchen, Living and DIning Rooms. This project included a complete redesign of the Bedroom wing, including Master Bedroom Suite, guest Bedrooms, and 3 Baths; as well as the Office/Den and Dining Room, all to meld the mid-century exterior with expansive windows and a new Prairie-influenced interior. Large windows (existing and new to match ) let in ample daylight and views to their expansive gardens. Photography by homeowner.
Rénovation d'un appartement de 100m²
Rénovation d'un appartement de 100m²
Atelier JOIAtelier JOI
お手頃価格の広いミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニング (緑の壁、淡色無垢フローリング、茶色い床、壁紙) の写真
Midcentury in Milan
Midcentury in Milan
Spazio ProgettoSpazio Progetto
ミラノにある高級な中くらいなミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (グレーの壁、濃色無垢フローリング、茶色い床、折り上げ天井、壁紙) の写真

ミッドセンチュリースタイルのダイニング (壁紙) の写真

1