Houzz Logo Print

ミッドセンチュリースタイルのダイニング (横長型暖炉) の写真

Bellevue Mid-ModernBellevue Mid-Modern
Lane Williams ArchitectsLane Williams Architects
The hallway in the background leads to main floor bedrooms, baths, and laundry room. Photo by Lara Swimmer
シアトルにある広いミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、コンクリートの床、横長型暖炉、漆喰の暖炉まわり) の写真
Mid Century remodelMid Century remodel
Mark Lawton ArchitectureMark Lawton Architecture
ボストンにある中くらいなミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、無垢フローリング、横長型暖炉、木材の暖炉まわり) の写真
Mid Century Modern ADA RemodelMid Century Modern ADA Remodel
Corinthian Fine HomesCorinthian Fine Homes
We designed and renovated a Mid-Century Modern home into an ADA compliant home with an open floor plan and updated feel. We incorporated many of the homes original details while modernizing them. We converted the existing two car garage into a master suite and walk in closet, designing a master bathroom with an ADA vanity and curb-less shower. We redesigned the existing living room fireplace creating an artistic focal point in the room. The project came with its share of challenges which we were able to creatively solve, resulting in what our homeowners feel is their first and forever home. This beautiful home won three design awards: • Pro Remodeler Design Award – 2019 Platinum Award for Universal/Better Living Design • Chrysalis Award – 2019 Regional Award for Residential Universal Design • Qualified Remodeler Master Design Awards – 2019 Bronze Award for Universal Design
Mid-Century Modern DiningMid-Century Modern Dining
Tongue & Groove Design+Build By Mark BatsonTongue & Groove Design+Build By Mark Batson
Joshua Curry Photography, Rick Ricozzi Photography
ウィルミントンにあるラグジュアリーな広いミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (ベージュの壁、磁器タイルの床、横長型暖炉、石材の暖炉まわり、ベージュの床) の写真
Mount Pleasant, Washington DC ResidenceMount Pleasant, Washington DC Residence
Design MilieuDesign Milieu
Stacy Zarin Goldberg
他の地域にある広いミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、無垢フローリング、金属の暖炉まわり、横長型暖炉、茶色い床) の写真
Montecito Mid-Century CraftsmanMontecito Mid-Century Craftsman
Giffin & Crane General Contractors, Inc.Giffin & Crane General Contractors, Inc.
Jim Bartsch
サンタバーバラにあるミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、淡色無垢フローリング、横長型暖炉) の写真
Knollwood CoveKnollwood Cove
Mosier Luxury HomesMosier Luxury Homes
オースティンにある中くらいなミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、コンクリートの床、横長型暖炉、レンガの暖炉まわり、ベージュの床) の写真
Ortel FireplacesOrtel Fireplaces
California Window and FireplaceCalifornia Window and Fireplace
サンフランシスコにあるミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、横長型暖炉) の写真
Wenham Ranch-House Renovation/AdditionWenham Ranch-House Renovation/Addition
Katie Hutchison StudioKatie Hutchison Studio
Constructed in two phases, this renovation, with a few small additions, touched nearly every room in this late ‘50’s ranch house. The owners raised their family within the original walls and love the house’s location, which is not far from town and also borders conservation land. But they didn’t love how chopped up the house was and the lack of exposure to natural daylight and views of the lush rear woods. Plus, they were ready to de-clutter for a more stream-lined look. As a result, KHS collaborated with them to create a quiet, clean design to support the lifestyle they aspire to in retirement. To transform the original ranch house, KHS proposed several significant changes that would make way for a number of related improvements. Proposed changes included the removal of the attached enclosed breezeway (which had included a stair to the basement living space) and the two-car garage it partially wrapped, which had blocked vital eastern daylight from accessing the interior. Together the breezeway and garage had also contributed to a long, flush front façade. In its stead, KHS proposed a new two-car carport, attached storage shed, and exterior basement stair in a new location. The carport is bumped closer to the street to relieve the flush front facade and to allow access behind it to eastern daylight in a relocated rear kitchen. KHS also proposed a new, single, more prominent front entry, closer to the driveway to replace the former secondary entrance into the dark breezeway and a more formal main entrance that had been located much farther down the facade and curiously bordered the bedroom wing. Inside, low ceilings and soffits in the primary family common areas were removed to create a cathedral ceiling (with rod ties) over a reconfigured semi-open living, dining, and kitchen space. A new gas fireplace serving the relocated dining area -- defined by a new built-in banquette in a new bay window -- was designed to back up on the existing wood-burning fireplace that continues to serve the living area. A shared full bath, serving two guest bedrooms on the main level, was reconfigured, and additional square footage was captured for a reconfigured master bathroom off the existing master bedroom. A new whole-house color palette, including new finishes and new cabinetry, complete the transformation. Today, the owners enjoy a fresh and airy reimagining of their familiar ranch house. Photos by Katie Hutchison
VIA TIEMPOVIA TIEMPO
dasMODdasMOD
サンディエゴにあるラグジュアリーな巨大なミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、磁器タイルの床、グレーの床、横長型暖炉) の写真
South Drive Whole House RenovationSouth Drive Whole House Renovation
Harwood Design Builders Ltd.Harwood Design Builders Ltd.
A riverfront property is a desirable piece of property duet to its proximity to a waterway and parklike setting. The value in this renovation to the customer was creating a home that allowed for maximum appreciation of the outside environment and integrating the outside with the inside, and this design achieved this goal completely. To eliminate the fishbowl effect and sight-lines from the street the kitchen was strategically designed with a higher counter top space, wall areas were added and sinks and appliances were intentional placement. Open shelving in the kitchen and wine display area in the dining room was incorporated to display customer's pottery. Seating on two sides of the island maximize river views and conversation potential. Overall kitchen/dining/great room layout designed for parties, etc. - lots of gathering spots for people to hang out without cluttering the work triangle. Eliminating walls in the ensuite provided a larger footprint for the area allowing for the freestanding tub and larger walk-in closet. Hardwoods, wood cabinets and the light grey colour pallet were carried through the entire home to integrate the space.
1 Hanson Street - Boston1 Hanson Street - Boston
PEG Properties & DesignPEG Properties & Design
PEG Properties & Design. EMBARC Architecture + Design Studios. Kennedy Design Build. Benjamin Gebo Photography.
ボストンにある広いミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (白い壁、無垢フローリング、横長型暖炉、石材の暖炉まわり) の写真
3810 Kensington Avenue, Richmond VA 232213810 Kensington Avenue, Richmond VA 23221
Richmond Hill Design + BuildRichmond Hill Design + Build
We’ve carefully crafted every inch of this home to bring you something never before seen in this area! Modern front sidewalk and landscape design leads to the architectural stone and cedar front elevation, featuring a contemporary exterior light package, black commercial 9’ window package and 8 foot Art Deco, mahogany door. Additional features found throughout include a two-story foyer that showcases the horizontal metal railings of the oak staircase, powder room with a floating sink and wall-mounted gold faucet and great room with a 10’ ceiling, modern, linear fireplace and 18’ floating hearth, kitchen with extra-thick, double quartz island, full-overlay cabinets with 4 upper horizontal glass-front cabinets, premium Electrolux appliances with convection microwave and 6-burner gas range, a beverage center with floating upper shelves and wine fridge, first-floor owner’s suite with washer/dryer hookup, en-suite with glass, luxury shower, rain can and body sprays, LED back lit mirrors, transom windows, 16’ x 18’ loft, 2nd floor laundry, tankless water heater and uber-modern chandeliers and decorative lighting. Rear yard is fenced and has a storage shed.
Lost Creek RemodelLost Creek Remodel
Oliver Custom HomesOliver Custom Homes
Dark 1970s paneling was removed from the dining room, and windows were added above and to the right of the sliding glass doors, continuing the feel of the glass wall in the living room. Builder: Oliver Custom Homes Architect: Barley|Pfeiffer Interior Designer: Panache Interiors Photographer: Mark Adams Media
SpruceSpruce
John Maniscalco ArchitectureJohn Maniscalco Architecture
Joe Fletcher
サンフランシスコにあるミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (白い壁、淡色無垢フローリング、石材の暖炉まわり、横長型暖炉、茶色い床) の写真
Carmelo and ThirteenthCarmelo and Thirteenth
Lewis BuildersLewis Builders
他の地域にある中くらいなミッドセンチュリースタイルのおしゃれなダイニングキッチン (茶色い床、グレーの壁、淡色無垢フローリング、横長型暖炉、石材の暖炉まわり) の写真
3810 Kensington Avenue, Richmond VA 232213810 Kensington Avenue, Richmond VA 23221
Richmond Hill Design + BuildRichmond Hill Design + Build
We’ve carefully crafted every inch of this home to bring you something never before seen in this area! Modern front sidewalk and landscape design leads to the architectural stone and cedar front elevation, featuring a contemporary exterior light package, black commercial 9’ window package and 8 foot Art Deco, mahogany door. Additional features found throughout include a two-story foyer that showcases the horizontal metal railings of the oak staircase, powder room with a floating sink and wall-mounted gold faucet and great room with a 10’ ceiling, modern, linear fireplace and 18’ floating hearth, kitchen with extra-thick, double quartz island, full-overlay cabinets with 4 upper horizontal glass-front cabinets, premium Electrolux appliances with convection microwave and 6-burner gas range, a beverage center with floating upper shelves and wine fridge, first-floor owner’s suite with washer/dryer hookup, en-suite with glass, luxury shower, rain can and body sprays, LED back lit mirrors, transom windows, 16’ x 18’ loft, 2nd floor laundry, tankless water heater and uber-modern chandeliers and decorative lighting. Rear yard is fenced and has a storage shed.
Wenham Ranch-House Renovation/AdditionWenham Ranch-House Renovation/Addition
Katie Hutchison StudioKatie Hutchison Studio
Constructed in two phases, this renovation, with a few small additions, touched nearly every room in this late ‘50’s ranch house. The owners raised their family within the original walls and love the house’s location, which is not far from town and also borders conservation land. But they didn’t love how chopped up the house was and the lack of exposure to natural daylight and views of the lush rear woods. Plus, they were ready to de-clutter for a more stream-lined look. As a result, KHS collaborated with them to create a quiet, clean design to support the lifestyle they aspire to in retirement. To transform the original ranch house, KHS proposed several significant changes that would make way for a number of related improvements. Proposed changes included the removal of the attached enclosed breezeway (which had included a stair to the basement living space) and the two-car garage it partially wrapped, which had blocked vital eastern daylight from accessing the interior. Together the breezeway and garage had also contributed to a long, flush front façade. In its stead, KHS proposed a new two-car carport, attached storage shed, and exterior basement stair in a new location. The carport is bumped closer to the street to relieve the flush front facade and to allow access behind it to eastern daylight in a relocated rear kitchen. KHS also proposed a new, single, more prominent front entry, closer to the driveway to replace the former secondary entrance into the dark breezeway and a more formal main entrance that had been located much farther down the facade and curiously bordered the bedroom wing. Inside, low ceilings and soffits in the primary family common areas were removed to create a cathedral ceiling (with rod ties) over a reconfigured semi-open living, dining, and kitchen space. A new gas fireplace serving the relocated dining area -- defined by a new built-in banquette in a new bay window -- was designed to back up on the existing wood-burning fireplace that continues to serve the living area. A shared full bath, serving two guest bedrooms on the main level, was reconfigured, and additional square footage was captured for a reconfigured master bathroom off the existing master bedroom. A new whole-house color palette, including new finishes and new cabinetry, complete the transformation. Today, the owners enjoy a fresh and airy re-imagining of their familiar ranch house. Photos by Katie Hutchison
Mid Century Modern ADA RemodelMid Century Modern ADA Remodel
Corinthian Fine HomesCorinthian Fine Homes
We designed and renovated a Mid-Century Modern home into an ADA compliant home with an open floor plan and updated feel. We incorporated many of the homes original details while modernizing them. We converted the existing two car garage into a master suite and walk in closet, designing a master bathroom with an ADA vanity and curb-less shower. We redesigned the existing living room fireplace creating an artistic focal point in the room. The project came with its share of challenges which we were able to creatively solve, resulting in what our homeowners feel is their first and forever home. This beautiful home won three design awards: • Pro Remodeler Design Award – 2019 Platinum Award for Universal/Better Living Design • Chrysalis Award – 2019 Regional Award for Residential Universal Design • Qualified Remodeler Master Design Awards – 2019 Bronze Award for Universal Design
Lost Creek RemodelLost Creek Remodel
Oliver Custom HomesOliver Custom Homes
Builder: Oliver Custom Homes Architect: Barley|Pfeiffer Interior Designer: Panache Interiors Photographer: Mark Adams Media
オースティンにあるラグジュアリーな中くらいなミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、淡色無垢フローリング、横長型暖炉、木材の暖炉まわり、ベージュの床) の写真

ミッドセンチュリースタイルのダイニング (横長型暖炉) の写真

1