1. ランドリールーム

ランドリールーム (黄色いキッチンカウンター) の写真

London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
Pond Cottage
Pond Cottage
Beautiful Chaos Interior Design & Styling
ミネアポリスの中くらいのカントリー風おしゃれな家事室 (I型、ドロップインシンク、インセット扉のキャビネット、黄色いキャビネット、左右配置の洗濯機・乾燥機、白い床、黄色いキッチンカウンター) の写真
Chapel Hill Family Home
Chapel Hill Family Home
JS Interiors LLC
Full-scale interior design, architectural consultation, kitchen design, bath design, furnishings selection and project management for a home located in the historic district of Chapel Hill, North Carolina. The home features a fresh take on traditional southern decorating, and was included in the March 2018 issue of Southern Living magazine. Read the full article here: https://www.southernliving.com/home/remodel/1930s-colonial-house-remodel Photo by: Anna Routh
The Summer Place Two Story
The Summer Place Two Story
Pittenger Builders
他の地域の中くらいのトランジショナルスタイルのおしゃれなランドリークローゼット (I型、白いキャビネット、左右配置の洗濯機・乾燥機、黄色いキッチンカウンター、落し込みパネル扉のキャビネット) の写真
Petrie Terrace Residence
Petrie Terrace Residence
Room By Room
ブリスベンの広いトラディショナルスタイルのおしゃれなランドリールーム (I型、ドロップインシンク、淡色木目調キャビネット、銅製カウンター、白いキッチンパネル、磁器タイルのキッチンパネル、白い壁、濃色無垢フローリング、上下配置の洗濯機・乾燥機、茶色い床、黄色いキッチンカウンター) の写真
Lindell
Lindell
Starline Cabinets
Photography done by Kristy Klaassen
バンクーバーの小さいエクレクティックスタイルのおしゃれな家事室 (ll型、ドロップインシンク、シェーカースタイル扉のキャビネット、白いキャビネット、ラミネートカウンター、黄色い壁、クッションフロア、左右配置の洗濯機・乾燥機、黄色いキッチンカウンター) の写真
Contemporary Acreage Home
Contemporary Acreage Home
AG Woodcrafting Inc.
Tall cabinets provide a place for laundry baskets while abet laminate cabinetry gives ample storage for other household goods
エドモントンの中くらいのコンテンポラリースタイルのおしゃれな洗濯室 (ダブルシンク、フラットパネル扉のキャビネット、グレーのキャビネット、ラミネートカウンター、グレーの壁、無垢フローリング、左右配置の洗濯機・乾燥機、グレーの床、黄色いキッチンカウンター) の写真
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
LAUNDRY ROOM RENOVATION
LAUNDRY ROOM RENOVATION
American Home Improvement Inc.
ロサンゼルスの中くらいのトラディショナルスタイルのおしゃれな洗濯室 (コの字型、シングルシンク、フラットパネル扉のキャビネット、グレーのキャビネット、大理石カウンター、白いキッチンパネル、大理石のキッチンパネル、白い壁、淡色無垢フローリング、左右配置の洗濯機・乾燥機、茶色い床、黄色いキッチンカウンター、折り上げ天井) の写真
Hampton Style
Hampton Style
James Kitchens
This beautiful home highlights the modern shaker variant of a traditional routed door style. With 2pac painted cabinetry combined with Quantum Quartz Bianco Venato Quartz, it really does turn heads.
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
Traditional Laundry Room
Traditional Laundry Room
サンフランシスコのトラディショナルスタイルのおしゃれなランドリールーム (テラコッタタイルの床、黄色いキッチンカウンター) の写真
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
Honey Vein-Cut Onyx Laundry Counter, LED Back-Lighted
Honey Vein-Cut Onyx Laundry Counter, LED Back-Lighted
Stone Pros Marble and Granite, Inc.
This is the wildest laundry counter you will ever see or dream of!
シアトルの小さい地中海スタイルのおしゃれな洗濯室 (レイズドパネル扉のキャビネット、黒いキャビネット、オニキスカウンター、黄色いキッチンカウンター) の写真
Honey Vein-Cut Onyx Laundry Counter, LED Back-Lighted
Honey Vein-Cut Onyx Laundry Counter, LED Back-Lighted
Stone Pros Marble and Granite, Inc.
This is the wildest laundry counter you will ever see or dream of! Glenn
シアトルの小さい地中海スタイルのおしゃれな洗濯室 (レイズドパネル扉のキャビネット、黒いキャビネット、オニキスカウンター、黄色いキッチンカウンター) の写真
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
LAUNDRY ROOM RENOVATION
LAUNDRY ROOM RENOVATION
American Home Improvement Inc.
ロサンゼルスの中くらいのトラディショナルスタイルのおしゃれな洗濯室 (コの字型、シングルシンク、フラットパネル扉のキャビネット、グレーのキャビネット、大理石カウンター、白いキッチンパネル、大理石のキッチンパネル、白い壁、淡色無垢フローリング、左右配置の洗濯機・乾燥機、茶色い床、黄色いキッチンカウンター、折り上げ天井) の写真
ランドリールーム (黄色いキッチンカウンター) のリフォームや模様替えをお考えの場合でも、新築でおしゃれなランドリールームを作る場合でも、Houzz がアイデア探しのお手伝いをします。Houzz には Starline Cabinets や James Kitchens といった日本国内の優れた建築家、インテリアデザイナー、工務店、リノベーション会社などから寄せられた54枚の家や部屋の写真があります。色別やスタイル別でランドリールームの画像を見て、気になるランドリールーム (黄色いキッチンカウンター) の間取りやレイアウトがあれば、アイデアブックへ保存したり、その写真の住宅を手がけた専門家にご自分の理想のランドリールーム (黄色いキッチンカウンター) のデザインや間取りについて相談してみましょう。 日本や海外のおしゃれなランドリールーム (黄色いキッチンカウンター) の実例がいっぱいの Houzz を、あなたの家のリノベーションやリフォームのアイデア集めに是非お役立てください。