Houzz Logo Print
  1. ホームジム
  2. 床の色: 青

中くらいなホームジム (青い床) の写真

3554 Birchpond RD
3554 Birchpond RD
FBC Remodel
ミネアポリスにある中くらいなトランジショナルスタイルのおしゃれな多目的ジム (グレーの壁、コルクフローリング、青い床) の写真
Better Than A Finished Basement on the North Shore
Better Than A Finished Basement on the North Shore
Annette Jaffe Interiors
This 4,500 sq ft basement in Long Island is high on luxe, style, and fun. It has a full gym, golf simulator, arcade room, home theater, bar, full bath, storage, and an entry mud area. The palette is tight with a wood tile pattern to define areas and keep the space integrated. We used an open floor plan but still kept each space defined. The golf simulator ceiling is deep blue to simulate the night sky. It works with the room/doors that are integrated into the paneling — on shiplap and blue. We also added lights on the shuffleboard and integrated inset gym mirrors into the shiplap. We integrated ductwork and HVAC into the columns and ceiling, a brass foot rail at the bar, and pop-up chargers and a USB in the theater and the bar. The center arm of the theater seats can be raised for cuddling. LED lights have been added to the stone at the threshold of the arcade, and the games in the arcade are turned on with a light switch. --- Project designed by Long Island interior design studio Annette Jaffe Interiors. They serve Long Island including the Hamptons, as well as NYC, the tri-state area, and Boca Raton, FL. For more about Annette Jaffe Interiors, click here: https://annettejaffeinteriors.com/ To learn more about this project, click here: https://annettejaffeinteriors.com/basement-entertainment-renovation-long-island/
Colorado Drytown Grove
Colorado Drytown Grove
Tiffany Homes
デンバーにあるお手頃価格の中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな多目的ジム (グレーの壁、青い床) の写真
Duke Court in Arkansas
Duke Court in Arkansas
Evolution Concrete LLC
Custom Basketball Court
リトルロックにある高級な中くらいなモダンスタイルのおしゃれな多目的ジム (青い壁、青い床) の写真
Walnut Hill- Dance Room
Walnut Hill- Dance Room
LDa Architecture & Interiors
TEAM Architect: LDa Architecture & Interiors Interior Design: LDa Architecture & Interiors Photographer: Sean Litchfield Photography
ボストンにある中くらいなトランジショナルスタイルのおしゃれな多目的ジム (白い壁、青い床) の写真
Modern home gym
Modern home gym
Simple Steps
This fun blue floor is made of recycled granite and glass and gives a nice touch of color. The design on the wall is a mosaic wallpaper design that has gold. This pattern can be customized with any color. Floor color is 461 and walls are Theoretical 1.
Spanish Revival in Los Angeles
Spanish Revival in Los Angeles
Custom Design & Construction
We were excited when the homeowners of this project approached us to help them with their whole house remodel as this is a historic preservation project. The historical society has approved this remodel. As part of that distinction we had to honor the original look of the home; keeping the façade updated but intact. For example the doors and windows are new but they were made as replicas to the originals. The homeowners were relocating from the Inland Empire to be closer to their daughter and grandchildren. One of their requests was additional living space. In order to achieve this we added a second story to the home while ensuring that it was in character with the original structure. The interior of the home is all new. It features all new plumbing, electrical and HVAC. Although the home is a Spanish Revival the homeowners style on the interior of the home is very traditional. The project features a home gym as it is important to the homeowners to stay healthy and fit. The kitchen / great room was designed so that the homewoners could spend time with their daughter and her children. The home features two master bedroom suites. One is upstairs and the other one is down stairs. The homeowners prefer to use the downstairs version as they are not forced to use the stairs. They have left the upstairs master suite as a guest suite. Enjoy some of the before and after images of this project: http://www.houzz.com/discussions/3549200/old-garage-office-turned-gym-in-los-angeles http://www.houzz.com/discussions/3558821/la-face-lift-for-the-patio http://www.houzz.com/discussions/3569717/la-kitchen-remodel http://www.houzz.com/discussions/3579013/los-angeles-entry-hall http://www.houzz.com/discussions/3592549/exterior-shots-of-a-whole-house-remodel-in-la http://www.houzz.com/discussions/3607481/living-dining-rooms-become-a-library-and-formal-dining-room-in-la http://www.houzz.com/discussions/3628842/bathroom-makeover-in-los-angeles-ca http://www.houzz.com/discussions/3640770/sweet-dreams-la-bedroom-remodels Exterior: Approved by the historical society as a Spanish Revival, the second story of this home was an addition. All of the windows and doors were replicated to match the original styling of the house. The roof is a combination of Gable and Hip and is made of red clay tile. The arched door and windows are typical of Spanish Revival. The home also features a Juliette Balcony and window. Library / Living Room: The library offers Pocket Doors and custom bookcases. Powder Room: This powder room has a black toilet and Herringbone travertine. Kitchen: This kitchen was designed for someone who likes to cook! It features a Pot Filler, a peninsula and an island, a prep sink in the island, and cookbook storage on the end of the peninsula. The homeowners opted for a mix of stainless and paneled appliances. Although they have a formal dining room they wanted a casual breakfast area to enjoy informal meals with their grandchildren. The kitchen also utilizes a mix of recessed lighting and pendant lights. A wine refrigerator and outlets conveniently located on the island and around the backsplash are the modern updates that were important to the homeowners. Master bath: The master bath enjoys both a soaking tub and a large shower with body sprayers and hand held. For privacy, the bidet was placed in a water closet next to the shower. There is plenty of counter space in this bathroom which even includes a makeup table. Staircase: The staircase features a decorative niche Upstairs master suite: The upstairs master suite features the Juliette balcony Outside: Wanting to take advantage of southern California living the homeowners requested an outdoor kitchen complete with retractable awning. The fountain and lounging furniture keep it light. Home gym: This gym comes completed with rubberized floor covering and dedicated bathroom. It also features its own HVAC system and wall mounted TV.
Villa Damac Hills
Villa Damac Hills
Muse Interior Design
他の地域にあるお手頃価格の中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな室内コート (青い壁、クッションフロア、青い床) の写真
Custom Deephaven Home
Custom Deephaven Home
Boyer Building Corporation
ミネアポリスにある中くらいなおしゃれな室内コート (白い壁、青い床) の写真
Timeless Traditional Lake House
Timeless Traditional Lake House
Lowell Custom Homes
Home gym with lake views.
ミルウォーキーにあるお手頃価格の中くらいなビーチスタイルのおしゃれな多目的ジム (ベージュの壁、カーペット敷き、青い床、格子天井) の写真
Home Gym
Home Gym
Trademark Homes
サンフランシスコにあるラグジュアリーな中くらいなトラディショナルスタイルのおしゃれな多目的ジム (青い壁、クッションフロア、青い床、表し梁) の写真
Renovations and Additions
Renovations and Additions
Tekton Works
フィラデルフィアにある中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれなトレーニングルーム (白い壁、コルクフローリング、青い床) の写真
Sala de Usos Múltiples en CEIP de Zarza la Mayor
Sala de Usos Múltiples en CEIP de Zarza la Mayor
ABULAGA ESTUDIO
INTRODUCCIÓN El colegio público de Ntra. Sª de Sequeros de Zarza la Mayor no contaba con gimnasio cubierto, lo que dificultaba las clases de deporte dadas las bajas temperaturas y las frecuentes lluvias durante el invierno en la localidad. Tampoco contaba con un espacio donde, a modo de ágora, reunir al alumnado bajo techo. IMPLANTACIÓN La mayor dificultad de este proyecto era conseguir una correcta y respetuosa implantación del mismo, dados los condicionantes, en forma de preexistencias, con los que contaba la parcela y su relación con los espacios circundantes. Se quería evitar que el nuevo volumen se entendiera como un cuerpo totalmente ajeno a lo existente y fuera de escala. PROGRAMA El nuevo S.U.M cuenta con una única planta y con dos accesos: uno de ellos, el que tiene lugar a través del patio del colegio, se trata del acceso principal. El otro es por la fachada posterior, siendo éste el único itinerario accesible. Todas las estancias cuentan con ventilación e iluminación natural. La sección del nuevo S.U.M. se organiza en 3 volúmenes: el volumen central, que alberga la zona de juego para el alumnado, es flanqueado en sus extremos por dos volúmenes donde la altura se reduce, ya que además de albergar los espacios de carácter secundario (el almacén, el cuarto de instalaciones y aseos) ayudan a recuperar la escala del resto de los edificios existentes en el colegio.
Sala de Usos Múltiples en CEIP de Zarza la Mayor
Sala de Usos Múltiples en CEIP de Zarza la Mayor
ABULAGA ESTUDIO
INTRODUCCIÓN El colegio público de Ntra. Sª de Sequeros de Zarza la Mayor no contaba con gimnasio cubierto, lo que dificultaba las clases de deporte dadas las bajas temperaturas y las frecuentes lluvias durante el invierno en la localidad. Tampoco contaba con un espacio donde, a modo de ágora, reunir al alumnado bajo techo. IMPLANTACIÓN La mayor dificultad de este proyecto era conseguir una correcta y respetuosa implantación del mismo, dados los condicionantes, en forma de preexistencias, con los que contaba la parcela y su relación con los espacios circundantes. Se quería evitar que el nuevo volumen se entendiera como un cuerpo totalmente ajeno a lo existente y fuera de escala. PROGRAMA El nuevo S.U.M cuenta con una única planta y con dos accesos: uno de ellos, el que tiene lugar a través del patio del colegio, se trata del acceso principal. El otro es por la fachada posterior, siendo éste el único itinerario accesible. Todas las estancias cuentan con ventilación e iluminación natural. La sección del nuevo S.U.M. se organiza en 3 volúmenes: el volumen central, que alberga la zona de juego para el alumnado, es flanqueado en sus extremos por dos volúmenes donde la altura se reduce, ya que además de albergar los espacios de carácter secundario (el almacén, el cuarto de instalaciones y aseos) ayudan a recuperar la escala del resto de los edificios existentes en el colegio.
Villa Damac Hills
Villa Damac Hills
Muse Interior Design
他の地域にあるお手頃価格の中くらいなモダンスタイルのおしゃれな室内コート (青い壁、クッションフロア、青い床) の写真
3554 Birchpond RD
3554 Birchpond RD
FBC Remodel
ミネアポリスにある中くらいなトランジショナルスタイルのおしゃれな多目的ジム (グレーの壁、コルクフローリング、青い床) の写真
Duke Court in Arkansas
Duke Court in Arkansas
Evolution Concrete LLC
Custom Basketball Court
リトルロックにある高級な中くらいなモダンスタイルのおしゃれな多目的ジム (青い壁、青い床) の写真
Spanish Revival in Los Angeles
Spanish Revival in Los Angeles
Custom Design & Construction
We were excited when the homeowners of this project approached us to help them with their whole house remodel as this is a historic preservation project. The historical society has approved this remodel. As part of that distinction we had to honor the original look of the home; keeping the façade updated but intact. For example the doors and windows are new but they were made as replicas to the originals. The homeowners were relocating from the Inland Empire to be closer to their daughter and grandchildren. One of their requests was additional living space. In order to achieve this we added a second story to the home while ensuring that it was in character with the original structure. The interior of the home is all new. It features all new plumbing, electrical and HVAC. Although the home is a Spanish Revival the homeowners style on the interior of the home is very traditional. The project features a home gym as it is important to the homeowners to stay healthy and fit. The kitchen / great room was designed so that the homewoners could spend time with their daughter and her children. The home features two master bedroom suites. One is upstairs and the other one is down stairs. The homeowners prefer to use the downstairs version as they are not forced to use the stairs. They have left the upstairs master suite as a guest suite. Enjoy some of the before and after images of this project: http://www.houzz.com/discussions/3549200/old-garage-office-turned-gym-in-los-angeles http://www.houzz.com/discussions/3558821/la-face-lift-for-the-patio http://www.houzz.com/discussions/3569717/la-kitchen-remodel http://www.houzz.com/discussions/3579013/los-angeles-entry-hall http://www.houzz.com/discussions/3592549/exterior-shots-of-a-whole-house-remodel-in-la http://www.houzz.com/discussions/3607481/living-dining-rooms-become-a-library-and-formal-dining-room-in-la http://www.houzz.com/discussions/3628842/bathroom-makeover-in-los-angeles-ca http://www.houzz.com/discussions/3640770/sweet-dreams-la-bedroom-remodels Exterior: Approved by the historical society as a Spanish Revival, the second story of this home was an addition. All of the windows and doors were replicated to match the original styling of the house. The roof is a combination of Gable and Hip and is made of red clay tile. The arched door and windows are typical of Spanish Revival. The home also features a Juliette Balcony and window. Library / Living Room: The library offers Pocket Doors and custom bookcases. Powder Room: This powder room has a black toilet and Herringbone travertine. Kitchen: This kitchen was designed for someone who likes to cook! It features a Pot Filler, a peninsula and an island, a prep sink in the island, and cookbook storage on the end of the peninsula. The homeowners opted for a mix of stainless and paneled appliances. Although they have a formal dining room they wanted a casual breakfast area to enjoy informal meals with their grandchildren. The kitchen also utilizes a mix of recessed lighting and pendant lights. A wine refrigerator and outlets conveniently located on the island and around the backsplash are the modern updates that were important to the homeowners. Master bath: The master bath enjoys both a soaking tub and a large shower with body sprayers and hand held. For privacy, the bidet was placed in a water closet next to the shower. There is plenty of counter space in this bathroom which even includes a makeup table. Staircase: The staircase features a decorative niche Upstairs master suite: The upstairs master suite features the Juliette balcony Outside: Wanting to take advantage of southern California living the homeowners requested an outdoor kitchen complete with retractable awning. The fountain and lounging furniture keep it light. Home gym: This gym comes completed with rubberized floor covering and dedicated bathroom. It also features its own HVAC system and wall mounted TV.
Duke Court in Arkansas
Duke Court in Arkansas
Evolution Concrete LLC
Custom Basketball Court
リトルロックにある高級な中くらいなモダンスタイルのおしゃれな多目的ジム (青い壁、青い床) の写真
Sala de Usos Múltiples en CEIP de Zarza la Mayor
Sala de Usos Múltiples en CEIP de Zarza la Mayor
ABULAGA ESTUDIO
INTRODUCCIÓN El colegio público de Ntra. Sª de Sequeros de Zarza la Mayor no contaba con gimnasio cubierto, lo que dificultaba las clases de deporte dadas las bajas temperaturas y las frecuentes lluvias durante el invierno en la localidad. Tampoco contaba con un espacio donde, a modo de ágora, reunir al alumnado bajo techo. IMPLANTACIÓN La mayor dificultad de este proyecto era conseguir una correcta y respetuosa implantación del mismo, dados los condicionantes, en forma de preexistencias, con los que contaba la parcela y su relación con los espacios circundantes. Se quería evitar que el nuevo volumen se entendiera como un cuerpo totalmente ajeno a lo existente y fuera de escala. PROGRAMA El nuevo S.U.M cuenta con una única planta y con dos accesos: uno de ellos, el que tiene lugar a través del patio del colegio, se trata del acceso principal. El otro es por la fachada posterior, siendo éste el único itinerario accesible. Todas las estancias cuentan con ventilación e iluminación natural. La sección del nuevo S.U.M. se organiza en 3 volúmenes: el volumen central, que alberga la zona de juego para el alumnado, es flanqueado en sus extremos por dos volúmenes donde la altura se reduce, ya que además de albergar los espacios de carácter secundario (el almacén, el cuarto de instalaciones y aseos) ayudan a recuperar la escala del resto de los edificios existentes en el colegio.

中くらいなホームジム (青い床) の写真

1