Houzz Logo Print
  1. 外観
  2. 空間・建物のサイズ: 小

小さな家の外観の写真

Camp Coleman Entry
Camp Coleman Entry
Studio C Architecture & Interiors
バーミングハムにある高級な小さなカントリー風のおしゃれな家の外観の写真
Home, courtyard and carriage house compound, Montclair, NJ
Home, courtyard and carriage house compound, Montclair, NJ
Oasis Architecture
this 1920s carriage house was substantially rebuilt and linked to the main residence via new garden gate and private courtyard. Care was taken in matching brick and stucco detailing.
Texas Coastal Home
Texas Coastal Home
Kelley Design Group
ヒューストンにある小さなビーチスタイルのおしゃれな家の外観 (コンクリート繊維板サイディング、緑の外壁) の写真
Mike's Hammock
Mike's Hammock
Josh Wynne Construction
I built this on my property for my aging father who has some health issues. Handicap accessibility was a factor in design. His dream has always been to try retire to a cabin in the woods. This is what he got. It is a 1 bedroom, 1 bath with a great room. It is 600 sqft of AC space. The footprint is 40' x 26' overall. The site was the former home of our pig pen. I only had to take 1 tree to make this work and I planted 3 in its place. The axis is set from root ball to root ball. The rear center is aligned with mean sunset and is visible across a wetland. The goal was to make the home feel like it was floating in the palms. The geometry had to simple and I didn't want it feeling heavy on the land so I cantilevered the structure beyond exposed foundation walls. My barn is nearby and it features old 1950's "S" corrugated metal panel walls. I used the same panel profile for my siding. I ran it vertical to math the barn, but also to balance the length of the structure and stretch the high point into the canopy, visually. The wood is all Southern Yellow Pine. This material came from clearing at the Babcock Ranch Development site. I ran it through the structure, end to end and horizontally, to create a seamless feel and to stretch the space. It worked. It feels MUCH bigger than it is. I milled the material to specific sizes in specific areas to create precise alignments. Floor starters align with base. Wall tops adjoin ceiling starters to create the illusion of a seamless board. All light fixtures, HVAC supports, cabinets, switches, outlets, are set specifically to wood joints. The front and rear porch wood has three different milling profiles so the hypotenuse on the ceilings, align with the walls, and yield an aligned deck board below. Yes, I over did it. It is spectacular in its detailing. That's the benefit of small spaces. Concrete counters and IKEA cabinets round out the conversation. For those who could not live in a tiny house, I offer the Tiny-ish House. Photos by Ryan Gamma Staging by iStage Homes Design assistance by Jimmy Thornton
Claremont Cottage
Claremont Cottage
The Interiors Project
ダブリンにある小さなトランジショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング) の写真
Tiny Home
Tiny Home
Arbor South Architecture
Erik Bishoff Photography
他の地域にある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観の写真
Mustard Seed B&B
Mustard Seed B&B
Sterling Creek Builders, LLC
オースティンにあるお手頃価格の小さなカントリー風のおしゃれな家の外観の写真
Tiny Dream
Tiny Dream
Jen Owen Design
HPDG, Inc.
サクラメントにあるお手頃価格の小さなカントリー風のおしゃれな家の外観 (混合材サイディング) の写真
Waite Residence
Waite Residence
AoDK Inc.
A couple wanted a weekend retreat without spending a majority of their getaway in an automobile. Therefore, a lot was purchased along the Rocky River with the vision of creating a nearby escape less than five miles away from their home. This 1,300 sf 24’ x 24’ dwelling is divided into a four square quadrant with the goal to create a variety of interior and exterior experiences while maintaining a rather small footprint. Typically, when going on a weekend retreat one has the drive time to decompress. However, without this, the goal was to create a procession from the car to the house to signify such change of context. This concept was achieved through the use of a wood slatted screen wall which must be passed through. After winding around a collection of poured concrete steps and walls one comes to a wood plank bridge and crosses over a Japanese garden leaving all the stresses of the daily world behind. The house is structured around a nine column steel frame grid, which reinforces the impression one gets of the four quadrants. The two rear quadrants intentionally house enclosed program space but once passed through, the floor plan completely opens to long views down to the mouth of the river into Lake Erie. On the second floor the four square grid is stacked with one quadrant removed for the two story living area on the first floor to capture heightened views down the river. In a move to create complete separation there is a one quadrant roof top office with surrounding roof top garden space. The rooftop office is accessed through a unique approach by exiting onto a steel grated staircase which wraps up the exterior facade of the house. This experience provides an additional retreat within their weekend getaway, and serves as the apex of the house where one can completely enjoy the views of Lake Erie disappearing over the horizon. Visually the house extends into the riverside site, but the four quadrant axis also physically extends creating a series of experiences out on the property. The Northeast kitchen quadrant extends out to become an exterior kitchen & dining space. The two-story Northwest living room quadrant extends out to a series of wrap around steps and lounge seating. A fire pit sits in this quadrant as well farther out in the lawn. A fruit and vegetable garden sits out in the Southwest quadrant in near proximity to the shed, and the entry sequence is contained within the Southeast quadrant extension. Internally and externally the whole house is organized in a simple and concise way and achieves the ultimate goal of creating many different experiences within a rationally sized footprint. Photo: Sergiu Stoian
Wexley - Contemporary Infill
Wexley - Contemporary Infill
Visbeen Architects
Interior Designer: Vision Interiors by Visbeen Builder: Joel Peterson Homes Photographer: Ashley Avila Photography As a conceptual urban infill project, the Wexley, is designed for a narrow lot in the center of a city block. The 26’x48’ floor plan is divided into thirds from front to back and from left to right. In plan, the left third is reserved for circulation spaces and is reflected in elevation by a monolithic block wall in three shades of gray. Punching through this block wall, in three distinct parts, are the main levels windows for the stair tower, bathroom, and patio. The right two thirds of the main level are reserved for the living room, kitchen, and dining room. At 16’ long, front to back, these three rooms align perfectly with the three-part block wall façade. It’s this interplay between plan and elevation that creates cohesion between each façade, no matter where it’s viewed. Given that this project would have neighbors on either side, great care was taken in crafting desirable vistas for the living, dinning, and master bedroom. Upstairs, with a view to the street, the master bedroom has a pair of closets and a skillfully planned bathroom complete with soaker tub and separate tiled shower. Main level cabinetry and built-ins serve as dividing elements between rooms and framing elements for views outside.
On Point
On Point
Brewster Thornton Group Architects, LLP
Robert Brewster Photography
プロビデンスにあるお手頃価格の小さなビーチスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Courtyard Garden Design
Courtyard Garden Design
The Garden Builders
Wide hardwood decking steps on a powder-coated steel frame create grand access from the upper level of the property to elegant courtyard space.
ロンドンにある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな一戸建ての家の写真
West River Beach Cottage
West River Beach Cottage
Brickhouse Kitchens and Baths
ボルチモアにあるお手頃価格の小さなビーチスタイルのおしゃれな家の外観 (コンクリート繊維板サイディング、緑の外壁) の写真
外観
外観
株式会社トミオ
土地は22.9坪、建物は23.9坪と決して大きくはない土地に開放的に感じるインダストリアルなNYスタイルのお家。
他の地域にある高級な小さなインダストリアルスタイルのおしゃれな家の外観の写真
The Shudio Modern Home | Featured on Dwell
The Shudio Modern Home | Featured on Dwell
Redwood Builders
Redwood Builders had the pleasure of working with leading SF based architects Seth and Melissa Hanley of Design Blitz to create a sleek and modern backyard "Shudio" structure. Located in their backyard in Sebastopol, the Shudio replaced a falling-down potting shed and brings the best of his-and-hers space planning: a painting studio for her and a beer brewing shed for him. During their frequent backyard parties (which often host more than 90 guests) the Shudio transforms into a bar with easy through traffic and a built in keg-orator. The finishes are simple with the primary surface being charcoal painted T111 with accents of western red cedar and a white washed ash plywood interior. The sliding barn doors and trim are constructed of California redwood. The trellis with its varied pattern creates a shadow pattern that changes throughout the day. The trellis helps to enclose the informal patio (decomposed granite) and provide privacy from neighboring properties. Existing mature rhododendrons were prioritized in the design and protected in place where possible.
Hickory Hill - Cozy Lake Cottage
Hickory Hill - Cozy Lake Cottage
Visbeen Architects
This cozy lake cottage skillfully incorporates a number of features that would normally be restricted to a larger home design. A glance of the exterior reveals a simple story and a half gable running the length of the home, enveloping the majority of the interior spaces. To the rear, a pair of gables with copper roofing flanks a covered dining area that connects to a screened porch. Inside, a linear foyer reveals a generous staircase with cascading landing. Further back, a centrally placed kitchen is connected to all of the other main level entertaining spaces through expansive cased openings. A private study serves as the perfect buffer between the homes master suite and living room. Despite its small footprint, the master suite manages to incorporate several closets, built-ins, and adjacent master bath complete with a soaker tub flanked by separate enclosures for shower and water closet. Upstairs, a generous double vanity bathroom is shared by a bunkroom, exercise space, and private bedroom. The bunkroom is configured to provide sleeping accommodations for up to 4 people. The rear facing exercise has great views of the rear yard through a set of windows that overlook the copper roof of the screened porch below. Builder: DeVries & Onderlinde Builders Interior Designer: Vision Interiors by Visbeen Photographer: Ashley Avila Photography
Dark Timber Street 1
Dark Timber Street 1
SHELTER Custom-Built Living
チャールストンにある小さなビーチスタイルのおしゃれな家の外観 (コンクリート繊維板サイディング) の写真
Solar Studio ADU
Solar Studio ADU
Nakamoto Forestry
Project Overview: This modern ADU build was designed by Wittman Estes Architecture + Landscape and pre-fab tech builder NODE. Our Gendai siding with an Amber oil finish clads the exterior. Featured in Dwell, Designmilk and other online architectural publications, this tiny project packs a punch with affordable design and a focus on sustainability. This modern ADU build was designed by Wittman Estes Architecture + Landscape and pre-fab tech builder NODE. Our shou sugi ban Gendai siding with a clear alkyd finish clads the exterior. Featured in Dwell, Designmilk and other online architectural publications, this tiny project packs a punch with affordable design and a focus on sustainability. “A Seattle homeowner hired Wittman Estes to design an affordable, eco-friendly unit to live in her backyard as a way to generate rental income. The modern structure is outfitted with a solar roof that provides all of the energy needed to power the unit and the main house. To make it happen, the firm partnered with NODE, known for their design-focused, carbon negative, non-toxic homes, resulting in Seattle’s first DADU (Detached Accessory Dwelling Unit) with the International Living Future Institute’s (IFLI) zero energy certification.” Product: Gendai 1×6 select grade shiplap Prefinish: Amber Application: Residential – Exterior SF: 350SF Designer: Wittman Estes, NODE Builder: NODE, Don Bunnell Date: November 2018 Location: Seattle, WA Photos courtesy of: Andrew Pogue
Hygge
Hygge
Birdseye Design
バーリントンにある小さな北欧スタイルのおしゃれな家の外観の写真
The Betty Cottage Home
The Betty Cottage Home
LAND DEVELOPMENT AND BUILDING, LLC
The Betty at Inglenook’s Pocket Neighborhoods is an open two-bedroom Cottage-style Home that facilitates everyday living on a single level. High ceilings in the kitchen, family room and dining nook make this a bright and enjoyable space for your morning coffee, cooking a gourmet dinner, or entertaining guests. Whether it’s the Betty Sue or a Betty Lou, the Betty plans are tailored to maximize the way we live.

小さな家の外観の写真

1