Houzz Logo Print
  1. 外観
  2. 屋根の素材: 緑化屋根

小さな家の外観 (緑化屋根) の写真

Tiny House
Tiny House
Jessica Helgerson Interior Design
This little house is where Jessica and her family have been living for the last several years. It sits on a five-acre property on Sauvie Island. Photo by Lincoln Barbour.
Pool & Boat House "Casita"
Pool & Boat House "Casita"
AM Architecture
他の地域にある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (石材サイディング、緑化屋根) の写真
Lake Union Float Home, Seattle WA
Lake Union Float Home, Seattle WA
Dan Nelson, Designs Northwest Architects
Entry side boarding ramp with spiral stair to the roof top putting green. Photography by Ben Benschneider.
シアトルにあるラグジュアリーな小さなインダストリアルスタイルのおしゃれな家の外観 (混合材サイディング、緑化屋根) の写真
Picard Point Cabin
Picard Point Cabin
Sayler | Owens | Kerr design studio
Nestled into the existing landscape.
シアトルにある小さなラスティックスタイルのおしゃれな家の外観 (緑化屋根) の写真
Madison Valley Residence
Madison Valley Residence
Yellowstone Traditions
Derik Olsen Photography
他の地域にある小さなラスティックスタイルのおしゃれな家の外観 (緑化屋根) の写真
RUSTICASA | Casa do Brezo | Paredes de Coura
RUSTICASA | Casa do Brezo | Paredes de Coura
RUSTICASA
La estilización llega a su paroxismo con el modelo Coral de Rusticasa® © Rusticasa
他の地域にある小さなトロピカルスタイルのおしゃれな家の外観 (緑化屋根) の写真
Grandview Laneway Residence - Exterior
Grandview Laneway Residence - Exterior
Novell Design Build & Novella Outdoors
People are happier in a green environment than in grey surroundings! Between the pavers, we planted some creeping thyme, and put a little plum tree in their small yard! An herb garden and downspout garden was a must-have for these excellent chefs. By building a living roof, we climate-proofed this laneway.A green roof provides a rainwater buffer, purifies the air, reduces the ambient temperature, regulates the indoor temperature, saves energy and encourages biodiversity in the city.
Split House
Split House
Haywood Design Studio
Carriage house, laneway house, in-law suite, investment property, seasonal rental, long-term rental.
バンクーバーにある小さなトランジショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (混合材サイディング、緑化屋根) の写真
"Privacy House" - Currently Under Construction
"Privacy House" - Currently Under Construction
Arielle C. Schechter, AIA
The south facing view of the Privacy House has a 13' high window wall. Primary colors inspired by flags were used to organize the exterior spaces. To the right of the deck is a floating cypress screen which affords privacy for the owners when viewed from the street. Photo by Keith Isaacs.
Grey Duck
Grey Duck
SALA Architects
The homeowners sought to create a modest, modern, lakeside cottage, nestled into a narrow lot in Tonka Bay. The site inspired a modified shotgun-style floor plan, with rooms laid out in succession from front to back. Simple and authentic materials provide a soft and inviting palette for this modern home. Wood finishes in both warm and soft grey tones complement a combination of clean white walls, blue glass tiles, steel frames, and concrete surfaces. Sustainable strategies were incorporated to provide healthy living and a net-positive-energy-use home. Onsite geothermal, solar panels, battery storage, insulation systems, and triple-pane windows combine to provide independence from frequent power outages and supply excess power to the electrical grid. Photos by Corey Gaffer
Exterior
Exterior
David Coulson Design Ltd.
An exterior shot of the 900 sq.ft. Japanesque style studio with a green roof.
他の地域にある小さなラスティックスタイルのおしゃれな家の外観 (緑化屋根) の写真
Project Hornbeam
Project Hornbeam
CCASA Architects
The inclusion of big openings allowed for fully integration with its surrounds and have great views. New wildflower roof.
ロンドンにあるお手頃価格の小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (デュープレックス、緑化屋根、縦張り) の写真
Shipping Container Floating Housing Units
Shipping Container Floating Housing Units
Pacific-Visions Studio LLC
他の地域にある小さなモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (緑化屋根) の写真
Downeast Coastal Residence
Downeast Coastal Residence
Winkelman Architecture
ポートランド(メイン)にある高級な小さな北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (緑化屋根) の写真
Arizona Desert Earth-Contact Home Office
Arizona Desert Earth-Contact Home Office
SPACELINEDESIGN ARCHITECTS
Curvaceous geometry shapes this super insulated modern earth-contact home-office set within the desert xeriscape landscape on the outskirts of Phoenix Arizona, USA. This detached Desert Office or Guest House is actually set below the xeriscape desert garden by 30", creating eye level garden views when seated at your desk. Hidden below, completely underground and naturally cooled by the masonry walls in full earth contact, sits a six car garage and storage space. There is a spiral stair connecting the two levels creating the sensation of climbing up and out through the landscaping as you rise up the spiral, passing by the curved glass windows set right at ground level. This property falls withing the City Of Scottsdale Natural Area Open Space (NAOS) area so special attention was required for this sensitive desert land project.
Midcentury Home Addition and renovation
Midcentury Home Addition and renovation
Donald Lococo Architects
Designed in 1970 for an art collector, the existing referenced 70’s architectural principles. With its cadence of ‘70’s brick masses punctuated by a garage and a 4-foot-deep entrance recess. This recess, however, didn’t convey to the interior, which was occupied by disjointed service spaces. To solve, service spaces are moved and reorganized in open void in the garage. (See plan) This also organized the home: Service & utility on the left, reception central, and communal living spaces on the right. To maintain clarity of the simple one-story 70’s composition, the second story add is recessive. A flex-studio/extra bedroom and office are designed ensuite creating a slender form and orienting them front to back and setting it back allows the add recede. Curves create a definite departure from the 70s home and by detailing it to "hover like a thought" above the first-floor roof and mentally removable sympathetic add.Existing unrelenting interior walls and a windowless entry, although ideal for fine art was unconducive for the young family of three. Added glass at the front recess welcomes light view and the removal of interior walls not only liberate rooms to communicate with each other but also reinform the cleared central entry space as a hub. Even though the renovation reinforms its relationship with art, the joy and appreciation of art was not dismissed. A metal sculpture lost in the corner of the south side yard bumps the sculpture at the front entrance to the kitchen terrace over an added pedestal. (See plans) Since the roof couldn’t be railed without compromising the one-story '70s composition, the sculpture garden remains physically inaccessible however mirrors flanking the chimney allow the sculptures to be appreciated in three dimensions. The mirrors also afford privacy from the adjacent Tudor's large master bedroom addition 16-feet away.
Forest Eco-Cottage
Forest Eco-Cottage
a-designstudio
Hidden away amidst the wilderness in the outskirts of the central province of Sri Lanka, is a modern take of a lightweight timber Eco-Cottage consisting of 2 living levels. The cottage takes up a mere footprint of 500 square feet of land, and the structure is raised above ground level and held by stilts, reducing the disturbance to the fauna and flora. The entrance to the cottage is across a suspended timber bridge hanging over the ground cover. The timber planks are spaced apart to give a delicate view of the green living belt below. Even though an H-iron framework is used for the formation of the shell, it is finished with earthy toned materials such as timber flooring, timber cladded ceiling and trellis, feature rock walls and a hay-thatched roof. The bedroom and the open washroom is placed on the ground level closer to the natural ground cover filled with delicate living things to make the sleeper or the user of the space feel more in one with nature, and the use of sheer glass around the bedroom further enhances the experience of living outdoors with the luxuries of indoor living. The living and dining spaces are on the upper deck level. The steep set roof hangs over the spaces giving ample shelter underneath. The living room and dining spaces are fully open to nature with a minimal handrail to determine the usable space from the outdoors. The cottage is lit up by the use of floor lanterns made up of pale cloth, again maintaining the minimal disturbance to the surroundings.
Arizona Desert Earth-Contact Home Office
Arizona Desert Earth-Contact Home Office
SPACELINEDESIGN ARCHITECTS
Curvaceous geometry shapes this super insulated modern earth-contact home-office set within the desert xeriscape landscape on the outskirts of Phoenix Arizona, USA. This detached Desert Office or Guest House is actually set below the xeriscape desert garden by 30", creating eye level garden views when seated at your desk. Hidden below, completely underground and naturally cooled by the masonry walls in full earth contact, sits a six car garage and storage space. There is a spiral stair connecting the two levels creating the sensation of climbing up and out through the landscaping as you rise up the spiral, passing by the curved glass windows set right at ground level. This property falls withing the City Of Scottsdale Natural Area Open Space (NAOS) area so special attention was required for this sensitive desert land project.
Toronto Laneway House
Toronto Laneway House
South Park Design Build
New 2 Story 1,200-square-foot laneway house. The two-bed, two-bath unit had hardwood floors throughout, a washer and dryer; and an open concept living room, dining room and kitchen. This forward thinking secondary building is all Electric, NO natural gas. Heated with air to air heat pumps and supplemental electric baseboard heaters (if needed). Includes future Solar array rough-in and structural built to receive a soil green roof down the road.
Pool & Boat House "Casita"
Pool & Boat House "Casita"
AM Architecture
他の地域にある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (石材サイディング、緑化屋根) の写真

小さな家の外観 (緑化屋根) の写真

1