Houzz Logo Print
  1. 外観
  2. 屋根の素材: 緑化屋根

ベージュの家 (緑化屋根) の写真

The TEREMOK
The TEREMOK
Setus DesignSetus Design
дачный дом из рубленого бревна с камышовой крышей
他の地域にあるお手頃価格のラスティックスタイルのおしゃれな家の外観 (緑化屋根) の写真
Project Hemera, North London
Project Hemera, North London
CCASA ArchitectsCCASA Architects
The new extension included a big rooflight almost taking the whole space of the roof. A Wildflower roof edge was included to soften the impact of the new extension and allow for views form the formal dining room at first floor.
Transitional Estate
Transitional Estate
Interior ArchaeologyInterior Archaeology
サンフランシスコにある巨大なトランジショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング、緑化屋根) の写真
Private Residence - Los Altos Hills, CA
Private Residence - Los Altos Hills, CA
Frank Garcia Design and PlanningFrank Garcia Design and Planning
New contemporary residence by Frank Garcia.
サンフランシスコにあるラグジュアリーなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング、緑化屋根) の写真
Seaton House
Seaton House
Contec SW LtdContec SW Ltd
Contemporary home, situated on the coast of Looe, Cornwall. Well-spaced across two levels, with ample outdoor areas, clad in our Smoked Oak Millboard decking.
Pool & Boat House "Casita"
Pool & Boat House "Casita"
AM ArchitectureAM Architecture
他の地域にある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (石材サイディング、緑化屋根) の写真
maison bois passive
maison bois passive
Marmin Constructeur BoisMarmin Constructeur Bois
Maison bois passive sous bardage Merbeau e Fundermax noir.
パリにある低価格の小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (緑化屋根) の写真
Musterhaus Ulm
Musterhaus Ulm
TALBAU-HausTALBAU-Haus
Als Alternative zu Rollläden und Raffstores können auch Holzschiebeläden zur Verdunklung eingesetzt werden. Neben dem praktischen Nutzen stellen Holzschiebeläden auch ein Designelement bei der Fassadengestaltung dar.
Renew
Renew
Zola European WindowsZola European Windows
This Boulder, Colorado remodel by fuentesdesign demonstrates the possibility of renewal in American suburbs, and Passive House design principles. Once an inefficient single story 1,000 square-foot ranch house with a forced air furnace, has been transformed into a two-story, solar powered 2500 square-foot three bedroom home ready for the next generation. The new design for the home is modern with a sustainable theme, incorporating a palette of natural materials including; reclaimed wood finishes, FSC-certified pine Zola windows and doors, and natural earth and lime plasters that soften the interior and crisp contemporary exterior with a flavor of the west. A Ninety-percent efficient energy recovery fresh air ventilation system provides constant filtered fresh air to every room. The existing interior brick was removed and replaced with insulation. The remaining heating and cooling loads are easily met with the highest degree of comfort via a mini-split heat pump, the peak heat load has been cut by a factor of 4, despite the house doubling in size. During the coldest part of the Colorado winter, a wood stove for ambiance and low carbon back up heat creates a special place in both the living and kitchen area, and upstairs loft. This ultra energy efficient home relies on extremely high levels of insulation, air-tight detailing and construction, and the implementation of high performance, custom made European windows and doors by Zola Windows. Zola’s ThermoPlus Clad line, which boasts R-11 triple glazing and is thermally broken with a layer of patented German Purenit®, was selected for the project. These windows also provide a seamless indoor/outdoor connection, with 9′ wide folding doors from the dining area and a matching 9′ wide custom countertop folding window that opens the kitchen up to a grassy court where mature trees provide shade and extend the living space during the summer months. With air-tight construction, this home meets the Passive House Retrofit (EnerPHit) air-tightness standard of
Castle Remodel
Castle Remodel
Eurodale Developments IncEurodale Developments Inc
Regular contract maintenance at a Castle includes slate roof tile replacement, entire foundation waterproofing, new roof design and construction, HVAC system management, you name it, we are there for our clients when in need.
Ansicht von Süden
Ansicht von Süden
Planungsbüro Schilling | ArchitekturPlanungsbüro Schilling | Architektur
Ansicht Haus Ost, Foto: Omar Mahdawi
ミュンヘンにあるお手頃価格のコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング、デュープレックス、緑化屋根) の写真
Midcentury Home Addition and renovation
Midcentury Home Addition and renovation
Donald Lococo ArchitectsDonald Lococo Architects
Designed in 1970 for an art collector, the existing referenced 70’s architectural principles. With its cadence of ‘70’s brick masses punctuated by a garage and a 4-foot-deep entrance recess. This recess, however, didn’t convey to the interior, which was occupied by disjointed service spaces. To solve, service spaces are moved and reorganized in open void in the garage. (See plan) This also organized the home: Service & utility on the left, reception central, and communal living spaces on the right. To maintain clarity of the simple one-story 70’s composition, the second story add is recessive. A flex-studio/extra bedroom and office are designed ensuite creating a slender form and orienting them front to back and setting it back allows the add recede. Curves create a definite departure from the 70s home and by detailing it to "hover like a thought" above the first-floor roof and mentally removable sympathetic add.Existing unrelenting interior walls and a windowless entry, although ideal for fine art was unconducive for the young family of three. Added glass at the front recess welcomes light view and the removal of interior walls not only liberate rooms to communicate with each other but also reinform the cleared central entry space as a hub. Even though the renovation reinforms its relationship with art, the joy and appreciation of art was not dismissed. A metal sculpture lost in the corner of the south side yard bumps the sculpture at the front entrance to the kitchen terrace over an added pedestal. (See plans) Since the roof couldn’t be railed without compromising the one-story '70s composition, the sculpture garden remains physically inaccessible however mirrors flanking the chimney allow the sculptures to be appreciated in three dimensions. The mirrors also afford privacy from the adjacent Tudor's large master bedroom addition 16-feet away.
Refugium Læsø
Refugium Læsø
Arkinord ArkitekterArkinord Arkitekter
オールボーにある北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、緑化屋根) の写真
Sod Roof Shed House
Sod Roof Shed House
Intrinsik ArchitectureIntrinsik Architecture
他の地域にある高級な中くらいなラスティックスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング、緑化屋根) の写真
Caroline Buildings
Caroline Buildings
BayithBayith
A single storey rear extension to a grade II listed Georgian townhouse in Bath. The design combines contemporary and traditional styles for a timeless effect. Oak windows and doors including a cantilevered glass corner are combined with Bath rubble stone and ashlar window surrounds.
Refugium Læsø
Refugium Læsø
Arkinord ArkitekterArkinord Arkitekter
オールボーにある高級な中くらいな北欧スタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、緑化屋根) の写真
Ansicht von Südosten
Ansicht von Südosten
Planungsbüro Schilling | ArchitekturPlanungsbüro Schilling | Architektur
Ansicht des parkartigen Grundstücks von Südosten, Foto Thomas Schilling
ミュンヘンにあるお手頃価格のコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング、デュープレックス、緑化屋根) の写真
WW 16 - Architektonisches Highlight aus triftigen Unter-Gründen
WW 16 - Architektonisches Highlight aus triftigen Unter-Gründen
HGK Hamburger Grundstückskontor GmbHHGK Hamburger Grundstückskontor GmbH
Architektonisches Highlight aus triftigen Unter-Gründen Die eindrucksvolle Architektur dieses schlicht, aber kunstvoll terrassierten Bauhaus-Bungalows sticht sofort ins Auge. Mindestens ebenso interessant ist das, was man nicht sieht. Jedenfalls für Bauherren und jene, die es noch werden wollen – und an einer wirtschaftlich sowie technisch einwandfreien Umsetzung ihres Projekts interessiert sind. Kurzer Blick zurück: Bevor der Bauherr HGK beauftragte, war die individuelle Planung durch den Architekten Matthias Mecklenburg bereits in trockenen Tüchern. Uns kam die Aufgabe zu, schnell und zuverlässig den Hausbau umzusetzen – in wirtschaftlicher wie technischer Hinsicht. Das erwies sich als höchst anspruchsvoll, da die Bodenverhältnisse am Kanal überaus schwierig waren. Eine Pfahlgründung war ebenso notwendig wie eine sogenannte „Weiße Wanne“,eine wasserundurchlässige Stahlbetonkonstruktion im Untergrund. HGK koordinierte die nötigen Arbeiten kostensicher und einwandfrei. Mehr noch: Dank sorgfältiger Planung gelang es uns auch, trotz schwierigen Untergrunds einen ganzen Wellnessbereich im Souterrain mit eigenem Ausgang zum Garten zu realisieren.
Appartementhaus
Appartementhaus
SEYSTA Architekten Stadtplaner - HamburgSEYSTA Architekten Stadtplaner - Hamburg
ハノーファーにある高級なコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (塗装レンガ、アパート・マンション、緑化屋根、下見板張り) の写真
Noe Valley Modern
Noe Valley Modern
Dolan's Lumber, Doors & WindowsDolan's Lumber, Doors & Windows
Cal Cade Construction
サンフランシスコにあるラグジュアリーな中くらいなモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング、タウンハウス、緑化屋根) の写真

ベージュの家 (緑化屋根) の写真

1