Houzz Logo Print
  1. 外観
  2. 建物の種類: タウンハウス

ブラウンの家の外観 (タウンハウス) の写真

Industrial Exterior
Industrial Exterior
Kirkwood McCarthyKirkwood McCarthy
ロンドンにあるお手頃価格のインダストリアルスタイルのおしゃれな二階建ての家 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Swallowfield Road, London SE7
Swallowfield Road, London SE7
Titman DesignTitman Design
Warren King Photography
ロンドンにある中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな三階建ての家 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Family Home Extension, Station Road
Family Home Extension, Station Road
Gazey ArchitectsGazey Architects
David Barbour Photography
ロンドンにある中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Duke Street, Alexandria
Duke Street, Alexandria
Dennison and Dampier Interior DesignDennison and Dampier Interior Design
Duke Street exterior
ボルチモアにある高級な中くらいなトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、タウンハウス、外階段) の写真
vue façade
vue façade
Atelier Plurielles ArchitecturesAtelier Plurielles Architectures
Atelier Plurielles Architectures
ボルドーにある高級な小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (タウンハウス) の写真
Westminster
Westminster
Harvey Wright ArchitectsHarvey Wright Architects
Mariana Silva
ロンドンにある高級なトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Rear Exterior | Patio and Roof Terrace
Rear Exterior | Patio and Roof Terrace
Woodmans ConstructionWoodmans Construction
Andrew Beasley
ロンドンにある中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな三階建ての家 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Walford Road
Walford Road
RUSSIAN FOR FISHRUSSIAN FOR FISH
Peter Landers
コンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
SouthEnd RowHome Main Entry
SouthEnd RowHome Main Entry
ZeroEnergy DesignZeroEnergy Design
This renovated brick rowhome in Boston’s South End offers a modern aesthetic within a historic structure, creative use of space, exceptional thermal comfort, a reduced carbon footprint, and a passive stream of income. DESIGN PRIORITIES. The goals for the project were clear - design the primary unit to accommodate the family’s modern lifestyle, rework the layout to create a desirable rental unit, improve thermal comfort and introduce a modern aesthetic. We designed the street-level entry as a shared entrance for both the primary and rental unit. The family uses it as their everyday entrance - we planned for bike storage and an open mudroom with bench and shoe storage to facilitate the change from shoes to slippers or bare feet as they enter their home. On the main level, we expanded the kitchen into the dining room to create an eat-in space with generous counter space and storage, as well as a comfortable connection to the living space. The second floor serves as master suite for the couple - a bedroom with a walk-in-closet and ensuite bathroom, and an adjacent study, with refinished original pumpkin pine floors. The upper floor, aside from a guest bedroom, is the child's domain with interconnected spaces for sleeping, work and play. In the play space, which can be separated from the work space with new translucent sliding doors, we incorporated recreational features inspired by adventurous and competitive television shows, at their son’s request. MODERN MEETS TRADITIONAL. We left the historic front facade of the building largely unchanged - the security bars were removed from the windows and the single pane windows were replaced with higher performing historic replicas. We designed the interior and rear facade with a vision of warm modernism, weaving in the notable period features. Each element was either restored or reinterpreted to blend with the modern aesthetic. The detailed ceiling in the living space, for example, has a new matte monochromatic finish, and the wood stairs are covered in a dark grey floor paint, whereas the mahogany doors were simply refinished. New wide plank wood flooring with a neutral finish, floor-to-ceiling casework, and bold splashes of color in wall paint and tile, and oversized high-performance windows (on the rear facade) round out the modern aesthetic. RENTAL INCOME. The existing rowhome was zoned for a 2-family dwelling but included an undesirable, single-floor studio apartment at the garden level with low ceiling heights and questionable emergency egress. In order to increase the quality and quantity of space in the rental unit, we reimagined it as a two-floor, 1 or 2 bedroom, 2 bathroom apartment with a modern aesthetic, increased ceiling height on the lowest level and provided an in-unit washer/dryer. The apartment was listed with Jackie O'Connor Real Estate and rented immediately, providing the owners with a source of passive income. ENCLOSURE WITH BENEFITS. The homeowners sought a minimal carbon footprint, enabled by their urban location and lifestyle decisions, paired with the benefits of a high-performance home. The extent of the renovation allowed us to implement a deep energy retrofit (DER) to address air tightness, insulation, and high-performance windows. The historic front facade is insulated from the interior, while the rear facade is insulated on the exterior. Together with these building enclosure improvements, we designed an HVAC system comprised of continuous fresh air ventilation, and an efficient, all-electric heating and cooling system to decouple the house from natural gas. This strategy provides optimal thermal comfort and indoor air quality, improved acoustic isolation from street noise and neighbors, as well as a further reduced carbon footprint. We also took measures to prepare the roof for future solar panels, for when the South End neighborhood’s aging electrical infrastructure is upgraded to allow them. URBAN LIVING. The desirable neighborhood location allows the both the homeowners and tenant to walk, bike, and use public transportation to access the city, while each charging their respective plug-in electric cars behind the building to travel greater distances. OVERALL. The understated rowhouse is now ready for another century of urban living, offering the owners comfort and convenience as they live life as an expression of their values.
Pumphouse Lane- Patio
Pumphouse Lane- Patio
LDa Architecture & InteriorsLDa Architecture & Interiors
TEAM: Architect: LDa Architecture & Interiors Interior Design: LDa Architecture & Interiors Builder: F.H. Perry Photographer: Sean Litchfield
ボストンにある中くらいなエクレクティックスタイルのおしゃれな4階建ての家 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Wimbledon House - extension and new dormer
Wimbledon House - extension and new dormer
VORBILD ArchitectureVORBILD Architecture
Back of the house with a new extension housing kitchen, living and dining areas, and a new dormer on the top floor. Photo by Chris Snook
ロンドンにある高級な中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Oakford Rd, North London
Oakford Rd, North London
Martins Camisuli ArchitectsMartins Camisuli Architects
The owners of the property had slowly refurbished their home in phases.We were asked to look at the basement/lower ground layout with the intention of creating a open plan kitchen/dining area and an informal family area that was semi- connected. They needed more space and flexibility. To achieve this the side return was filled and we extended into the garden. We removed internal partitions to allow a visual connection from front to back of the building. Alex Maguire Photography
The Crystal Downs
The Crystal Downs
J.Simon Design Build LLCJ.Simon Design Build LLC
ミルウォーキーにある中くらいなトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (タウンハウス) の写真
5th St. Residence
5th St. Residence
Palette ArchitecturePalette Architecture
ニューヨークにあるラグジュアリーな中くらいなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Claremont House
Claremont House
Holbert and Associates ArchitectsHolbert and Associates Architects
Front elevation, Leslie Schwartz Photography
シカゴにあるインダストリアルスタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Paulina
Paulina
B A N G B A N G  incB A N G B A N G inc
シカゴにある中くらいなモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (タウンハウス) の写真
82nd Street
82nd Street
Jeffrey Cole ArchitectsJeffrey Cole Architects
ニューヨークにあるトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (レンガサイディング、タウンハウス) の写真
Bond Place
Bond Place
MarvinMarvin
This project consisted of a renovation and alteration of a Queen Anne home designed and built in 1897 by Manhattan Architect, and former Weehawken mayor, Emile W. Grauert. While most of the windows were Integrity® Wood-Ultrex® replacement windows in the original openings, there were a few opportunities for enlargement and modernization. The original punched openings at the curved parlor were replaced with new, enlarged wood patio doors from Integrity. In the mayor's office, the original upper sashes of the stained glass was retained and new Integrity Casement Windows were installed inside for improved thermal and weather performance. Also, a new sliding glass unit and transom were installed to create a seamless interior to exterior transition between the kitchen and new deck at the rear of the property. Finally, clad sliding patio doors and gliding windows transformed a previously dark basement into an airy entertainment space.
Beautifully detailed timber cladding
Beautifully detailed timber cladding
Studio VareyStudio Varey
Timber cladding wraps the exterior of this family home.
ロンドンにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (タウンハウス) の写真
Traditional Exterior
Traditional Exterior
シカゴにあるトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (タウンハウス) の写真

ブラウンの家の外観 (タウンハウス) の写真

1