Houzz Logo Print
  1. 外観
  2. 建物の種類: スモールハウス

スモールハウスの写真

Tipsy the Tiny House
Tipsy the Tiny House
Koontz Architects PLLC
Jesse Young
シアトルにある小さなラスティックスタイルのおしゃれなスモールハウスの写真
Tiny House
Tiny House
Cushman Design Group
Susan Teare
バーリントンにある小さなラスティックスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Bathhouse
Bathhouse
Richardson Pribuss Architects
Photos by Jeff Zaruba. Marin County Tiny House.
サンフランシスコにあるカントリー風のおしゃれな家の外観の写真
The Denali
The Denali
Timbercraft Tiny Homes
他の地域にある高級な小さなトラディショナルスタイルのおしゃれな家の外観 (緑の外壁) の写真
Valley Playground
Valley Playground
Steel Construction
バーリントンにある小さなラスティックスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Arlington, VA Modern Tiny House
Arlington, VA Modern Tiny House
FineCraft Contractors, Inc.
FineCraft Contractors, Inc. Harrison Design
ワシントンD.C.にあるお手頃価格の小さなモダンスタイルのおしゃれな家の外観 (漆喰サイディング) の写真
230 Red Hill Road
230 Red Hill Road
Our Town Plans
Our Town Plans
アトランタにあるカントリー風のおしゃれな家の外観の写真
Portable home APH80
Portable home APH80
MARSET ILUMINACION, S.A.
Juan Baraja
バルセロナにあるお手頃価格の小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観 (コンクリートサイディング) の写真
深谷建築設計事務所
深谷建築設計事務所
深谷建築設計工房
他の地域にある低価格の小さなインダストリアルスタイルのおしゃれな家の外観 (メタルサイディング、縦張り) の写真
Tiny Home
Tiny Home
Arbor South Architecture
Erik Bishoff Photography
他の地域にある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観の写真
Small Wood Pavilion
Small Wood Pavilion
Nakamoto Forestry
Project Overview: This intensively-designed small project by MQ Architecture expanded on a functional outbuilding to make something beautiful, matching the fantastic wooded location directly across the Hudson River from West Point. From MQ Architecture: “This project entitled a surgical demolition of an existing shed and the erection of a small ancillary building. The old structure housed the electrical and communications utilities of a large compound, and the new project had to preserve the location and function of all this equipment, therefore some walls and floor levels are set from the beginning. The program required two different type of users, therefore we decided to split the building in two, allowing for a separate circulation for each group. The upper piece houses the electrical room and the team quarters, while the lower portion holds two individual restrooms for visitors. The project sits in the middle of the forest therefore we chose charred wood to make it blend with the surrounding nature. On the other hand, the polycarbonate façade brings natural light and privacy to the interior. All floors are made of polished concrete for easy maintenance and a radiant slab keeps an optimal temperature during extreme winters.” Product: Gendai 1×6 select grade shiplap Prefinish: Black Application: Residential – Exterior SF: 1100SF Designer: Miguel Quismondo (MQ Architecture) Builder: Miguel Quismondo Date: August 2018 Location: Garrison, NY
Makara 320 - Accessory Dwelling Unit
Makara 320 - Accessory Dwelling Unit
Makara ADUs
We built this beautiful 320 square foot Accessory Dwelling Unit to be used as a home for the couple's parents to use when they visit from out of town.
Freeport Tiny House
Freeport Tiny House
Marvin Design Gallery by Eldredge Lumber
Integrity from Marvin Windows and Doors open this tiny house up to a larger-than-life ocean view.
ポートランド(メイン)にある小さなカントリー風のおしゃれな家の外観の写真
The Lawns - Kudos
The Lawns - Kudos
Ray Schram - Professional Photographer
Ray Schram
他の地域にある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観の写真
Apartaments Rodons / Apartamentos Redondos
Apartaments Rodons / Apartamentos Redondos
estudi d'arquitectura Ricard Turon
marc Torra www.fragments.cat
他の地域にある小さなコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観の写真
A Contemporary Barn Conversion
A Contemporary Barn Conversion
Croft Architecture
In Brief Our client has occupied their mid-19th Century farm house in a small attractive village in Staffordshire for many years. As the family has grown and developed, their lifestyles and living patterns have changed. Although the existing property is particularly generous in terms of size and space, the family circumstances had changed, and they needed extra living space to accommodate older members of their family. The layout and shape of the farm house’s living accommodation didn’t provide the functional space for everyday modern family life. Their kitchen is located at the far end of the house, and, in fact it is furthest ground floor room away from the garden. This proves challenging for the family during the warmer, sunnier months when they wish to spend more time eating and drinking outdoors. The only access they have to the garden is from a gate at the rear of the property. The quickest way to get there is through the back door which leads onto their rear driveway. The family virtually need to scale the perimeter of the house to access their garden. The family would also like to comfortably welcome additional older family members to the household. Although their relatives want the security of being within the family hub they also want their own space, privacy and independence from the core of the family. We were appointed by our client to help them create a design solution that responds to the needs of the family, for now, and into the foreseeable future. In Context To the rear of the farmhouse our clients had still retained the red bricked historic bake house and granary barn. The family wanted to maximise the potential of the redundant building by converting it into a separate annex to accommodate their older relatives. They also sought a solution to accessing the back garden from the farmhouse. Our clients enjoy being in the garden and would like to be able to easily spend more time outside. The barn offers an ideal use of vacant space from which to create additional living accommodation that’s on the ground floor, independent, private, and yet it’s easy to access the hub of the family home. Our Approach The client’s home is in a small village in the Staffordshire countryside, within a conservation area. Their attractive mid-19th century red bricked farmhouse occupies a prominent corner position next to the church at the entrance to High Street. Its former farm buildings and yard have been sold for residential conversion and redevelopment but to the rear the farmhouse still retains its historic bake house with granary above. The barn is a two-storey red brick building with a clay tiled roof and the upper floor can still accessed by an external flight of stone steps. Over the years the bake house has only been used by the family for storage and needed some repairs. The barn's style is a great example which reflects the way that former farming activity was carried out back in the mid-19th Century. The new living space within the barn solves three problems in one. The empty barn provides the perfect space for developing extra en-suite, ground floor living accommodation for the family, creating additional flexible space on the first floor of the barn for the family’s hobbies. The conversion provides a to link the main farmhouse with barn, the garden and the drive way. It will also give a new lease of life back to the historic barn preserving and enhancing its originality. Design Approach Every element of the historical barns restoration was given careful consideration, to sensitively retain and restore the original character. The property has some significant features of heritage value all lending to its historical character. For example, to the rear of the barn there is an original beehive oven. Historical Gems A beehive oven is a type of oven that’s been used since the Middle Ages in Europe. It gets its name from its domed shape, which resembles that of an old-fashioned beehive. The oven is an extremely rare example and is a feature that our team and our clients wanted to restore and incorporate into the new design. The conservation officer was in favour of retaining the beehive oven to preserve it for future studies. Our clients also have a well in the front garden of the farmhouse. The old well is located exactly under the spot of the proposed new en-suite WC. We liaised with the conservation officer and they were happy for the well to be covered rather than preserved within the design. We discussed the possibility of making a feature of the well within the barn to our clients and made clear that highlighting the well would be costly in both time and money. The family had a budget and timescale to follow and they decided against incorporating the well within the new design. We ensured that the redundant well was properly assessed, before it could be infilled and capped with a reinforced concrete slab. Another aspect of the barn that we were all keen to preserve were the external granary steps and door. They are part of the building’s significance and character; their loss would weaken the character and heritage of the old granary barn. We ensured that the steps and door should be retained and repaired within the new design. It was imperative for clients and our team to retain the historical features that form the character and history of the building. The external stone steps and granary door complement the original design indicating the buildings former working purpose within the 19th Century farm complex. An experienced structural specialist was appointed to produce a structural report, to ensure all aspects of the building were sound prior to planning. Our team worked closely with the conservation officer to ensure that the project remained sensitive and sympathetic to the locality of the site and the existing buildings. Access Problems Solved Despite being in a Conservation Area, the conservation officer and the planners were happy with a seamless contemporary glazed link from the main farm to the granary barn. The new glazed link, not only brings a significant amount of light into the interior of the farmhouse, but also granary barn, creating an open and fluid area within the home, rather than it just being a corridor. The glazed hallway provides the family with direct access from the main farmhouse to the granary barn, and it opens outdirectly onto their garden space. The link to the barn changes the way that the family currently live for the better, creating flexibility in terms of direct access to the outside space and to the granary barn. Working Together We worked closely with the conservation officer to ensure that our initial design for the planned scheme was befitting of its place in the Conservation Area (and suited to a historic structure). It was our intention to create a modern and refreshing space which complements the original building. A close collaboration between the client, the conservation officer, the planners and our team has enabled us the deliver a design that retains as much of the working aesthetic of the buildings as possible. Local planners were keen to see the building converted to residential use to save it from disrepair, allowing the chance to create a unique home with significant original features, such as the beehive oven, the stone steps and the granary doors. We have sensitively and respectfully designed the barn incorporating new architecture with a sense of the old history from the existing buildings. This allows the current work to be interpreted as an additional thread to the historical context of the buildings, without affecting their character. The former barn has been sympathetically transformed inside and out, corresponding well with the historical significance of the immediate farm site and the local area. We’ve created a new sleek, contemporary glazed link for the family to the outside of their house, whilst developing additional living space that retains the historical core, ethos and detail of the building. In addition, the clients can also now take advantage of the unrivaled views of the church opposite, from the upper floor of the historic barn. Feeling inspired? Find out how we converted a Grade II LIsted Farmhouse.
Paddington Butterfly House
Paddington Butterfly House
Michelle Walker architects
courtyard, indoor outdoor living, polished concrete, open plan kitchen, dining, living Rowan Turner Photography
シドニーにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれな家の外観の写真
Tiny Tea House
Tiny Tea House
Oregon Cottage Company
ポートランドにある小さなアジアンスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Beach House
Beach House
JDB Carpentry
Hand build Western Red Cedar Ozshack crafted in Adelaide delivered nationwide
アデレードにある小さなビーチスタイルのおしゃれな家の外観の写真
Tiny House
Tiny House
Cushman Design Group
Susan Teare
バーリントンにあるラスティックスタイルのおしゃれなスモールハウスの写真

スモールハウスの写真

1