Houzz Logo Print

玄関の写真

Naples Beach Coastal Retreat Front Door
Naples Beach Coastal Retreat Front Door
41 West
Front Entry: 41 West Coastal Retreat Series reveals creative, fresh ideas, for a new look to define the casual beach lifestyle of Naples. More than a dozen custom variations and sizes are available to be built on your lot. From this spacious 3,000 square foot, 3 bedroom model, to larger 4 and 5 bedroom versions ranging from 3,500 - 10,000 square feet, including guest house options.
Kingfield Blue
Kingfield Blue
Locale Design Build
ミネアポリスにある中くらいなトランジショナルスタイルのおしゃれなマッドルーム (ベージュの壁、セラミックタイルの床、青い床) の写真
Birchwood Farmhouse
Birchwood Farmhouse
MGM Builders
This 3,036 sq. ft custom farmhouse has layers of character on the exterior with metal roofing, cedar impressions and board and batten siding details. Inside, stunning hickory storehouse plank floors cover the home as well as other farmhouse inspired design elements such as sliding barn doors. The house has three bedrooms, two and a half bathrooms, an office, second floor laundry room, and a large living room with cathedral ceilings and custom fireplace. Photos by Tessa Manning
Custom Design - Courtyard - New American Home 2013
Custom Design - Courtyard - New American Home 2013
Blue Heron
Photography by Trent Bell
ラスベガスにあるラグジュアリーな巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれな玄関ドア (ガラスドア) の写真
Ranch Pass
Ranch Pass
Amity + Kett Architecture and Interior Design
オースティンにあるトランジショナルスタイルのおしゃれな玄関の写真
Forest Retreat
Forest Retreat
Sienna & Sage Interior Design
シアトルにあるカントリー風のおしゃれな玄関の写真
Industrial Farm House
Industrial Farm House
Christopher Simmonds Architect
The client’s brief was to create a space reminiscent of their beloved downtown Chicago industrial loft, in a rural farm setting, while incorporating their unique collection of vintage and architectural salvage. The result is a custom designed space that blends life on the farm with an industrial sensibility. The new house is located on approximately the same footprint as the original farm house on the property. Barely visible from the road due to the protection of conifer trees and a long driveway, the house sits on the edge of a field with views of the neighbouring 60 acre farm and creek that runs along the length of the property. The main level open living space is conceived as a transparent social hub for viewing the landscape. Large sliding glass doors create strong visual connections with an adjacent barn on one end and a mature black walnut tree on the other. The house is situated to optimize views, while at the same time protecting occupants from blazing summer sun and stiff winter winds. The wall to wall sliding doors on the south side of the main living space provide expansive views to the creek, and allow for breezes to flow throughout. The wrap around aluminum louvered sun shade tempers the sun. The subdued exterior material palette is defined by horizontal wood siding, standing seam metal roofing and large format polished concrete blocks. The interiors were driven by the owners’ desire to have a home that would properly feature their unique vintage collection, and yet have a modern open layout. Polished concrete floors and steel beams on the main level set the industrial tone and are paired with a stainless steel island counter top, backsplash and industrial range hood in the kitchen. An old drinking fountain is built-in to the mudroom millwork, carefully restored bi-parting doors frame the library entrance, and a vibrant antique stained glass panel is set into the foyer wall allowing diffused coloured light to spill into the hallway. Upstairs, refurbished claw foot tubs are situated to view the landscape. The double height library with mezzanine serves as a prominent feature and quiet retreat for the residents. The white oak millwork exquisitely displays the homeowners’ vast collection of books and manuscripts. The material palette is complemented by steel counter tops, stainless steel ladder hardware and matte black metal mezzanine guards. The stairs carry the same language, with white oak open risers and stainless steel woven wire mesh panels set into a matte black steel frame. The overall effect is a truly sublime blend of an industrial modern aesthetic punctuated by personal elements of the owners’ storied life. Photography: James Brittain
Modern Farmhouse Project
Modern Farmhouse Project
The Fox Group
ソルトレイクシティにあるカントリー風のおしゃれなマッドルーム (白い壁、無垢フローリング) の写真
Entry
Entry
Lauren Leonard Interiors
Light filled foyer with 1"x6" pine tongue and groove planking, antique table and parsons chair. Photo by Scott Smith Photographic
ジャクソンビルにある高級な中くらいなビーチスタイルのおしゃれな玄関ドア (ガラスドア、ベージュの壁、セラミックタイルの床、ベージュの床) の写真
van Adelsberg Grant Art Studio
van Adelsberg Grant Art Studio
Giulietti Schouten Weber Architects
ポートランドにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれな玄関 (ガラスドア) の写真
Beach House - New Construction
Beach House - New Construction
Molly Frey Design
arch doorway, console table, dark floors, white paneling
ボストンにあるビーチスタイルのおしゃれな玄関 (濃色無垢フローリング、白いドア) の写真
Hemlock Lane
Hemlock Lane
WO Designs
サンフランシスコにあるミッドセンチュリースタイルのおしゃれな玄関ロビー (白い壁、濃色無垢フローリング、黒いドア、茶色い床) の写真
Main Street
Main Street
NEST Design Group
ヒューストンにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれな玄関の写真
Historic Farmhouse Renovation
Historic Farmhouse Renovation
Lasley Brahaney Architecture + Construction
A small entryway at the rear of the house was transformed by the kitchen addition, into a more spacious, accommodating space for the entire family, including children, pets and guests.
Austin Transitional Remodel Front Door
Austin Transitional Remodel Front Door
Montebella Homes, Inc.
Photographer: Charles Quinn
オースティンにあるトランジショナルスタイルのおしゃれな玄関ドア (白い壁、コンクリートの床、ガラスドア) の写真
Great Rooms
Great Rooms
Norman Design Group, Inc.
ロサンゼルスにある中くらいなトランジショナルスタイルのおしゃれな玄関ロビー (白い壁、淡色無垢フローリング、ベージュの床) の写真
Modern Ranch House
Modern Ranch House
Mark Ashby Design
オースティンにある中くらいなミッドセンチュリースタイルのおしゃれな玄関ロビー (白い壁、茶色い床、ガラスドア) の写真
Foyer Entry
Foyer Entry
Divine Custom Homes
Photos by Spacecrafting
ミネアポリスにあるお手頃価格の中くらいなトランジショナルスタイルのおしゃれな玄関ロビー (白いドア、グレーの壁、濃色無垢フローリング、茶色い床) の写真

玄関の写真

Birmingham, MI Mud/Laundry Room Addition
Birmingham, MI Mud/Laundry Room Addition
MainStreet Design Build
The unique design challenge in this early 20th century Georgian Colonial was the complete disconnect of the kitchen to the rest of the home. In order to enter the kitchen, you were required to walk through a formal space. The homeowners wanted to connect the kitchen and garage through an informal area, which resulted in building an addition off the rear of the garage. This new space integrated a laundry room, mudroom and informal entry into the re-designed kitchen. Additionally, 25” was taken out of the oversized formal dining room and added to the kitchen. This gave the extra room necessary to make significant changes to the layout and traffic pattern in the kitchen. Beth Singer Photography
Beachside residence
Beachside residence
Taylor'd DISTINCTION
サンシャインコーストにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれな玄関ドア (ガラスドア) の写真
1