Houzz Logo Print
  1. 玄関
  2. 床の色: グレー

巨大な玄関 (グレーの床) の写真

Villandry Circle
Villandry Circle
Hills & GrantHills & Grant
Photo: Lisa Petrole
サンフランシスコにあるラグジュアリーな巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれな玄関ドア (磁器タイルの床、木目調のドア、グレーの床、白い壁) の写真
Tonal Harmony Entry
Tonal Harmony Entry
Drewett WorksDrewett Works
With adjacent neighbors within a fairly dense section of Paradise Valley, Arizona, C.P. Drewett sought to provide a tranquil retreat for a new-to-the-Valley surgeon and his family who were seeking the modernism they loved though had never lived in. With a goal of consuming all possible site lines and views while maintaining autonomy, a portion of the house — including the entry, office, and master bedroom wing — is subterranean. This subterranean nature of the home provides interior grandeur for guests but offers a welcoming and humble approach, fully satisfying the clients requests. While the lot has an east-west orientation, the home was designed to capture mainly north and south light which is more desirable and soothing. The architecture’s interior loftiness is created with overlapping, undulating planes of plaster, glass, and steel. The woven nature of horizontal planes throughout the living spaces provides an uplifting sense, inviting a symphony of light to enter the space. The more voluminous public spaces are comprised of stone-clad massing elements which convert into a desert pavilion embracing the outdoor spaces. Every room opens to exterior spaces providing a dramatic embrace of home to natural environment. Grand Award winner for Best Interior Design of a Custom Home The material palette began with a rich, tonal, large-format Quartzite stone cladding. The stone’s tones gaveforth the rest of the material palette including a champagne-colored metal fascia, a tonal stucco system, and ceilings clad with hemlock, a tight-grained but softer wood that was tonally perfect with the rest of the materials. The interior case goods and wood-wrapped openings further contribute to the tonal harmony of architecture and materials. Grand Award Winner for Best Indoor Outdoor Lifestyle for a Home This award-winning project was recognized at the 2020 Gold Nugget Awards with two Grand Awards, one for Best Indoor/Outdoor Lifestyle for a Home, and another for Best Interior Design of a One of a Kind or Custom Home. At the 2020 Design Excellence Awards and Gala presented by ASID AZ North, Ownby Design received five awards for Tonal Harmony. The project was recognized for 1st place – Bathroom; 3rd place – Furniture; 1st place – Kitchen; 1st place – Outdoor Living; and 2nd place – Residence over 6,000 square ft. Congratulations to Claire Ownby, Kalysha Manzo, and the entire Ownby Design team. Tonal Harmony was also featured on the cover of the July/August 2020 issue of Luxe Interiors + Design and received a 14-page editorial feature entitled “A Place in the Sun” within the magazine.
1210 Macdonald Ranch
1210 Macdonald Ranch
Luxury-DesignerLuxury-Designer
ラスベガスにある巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれな玄関ドア (コンクリートの床、ガラスドア、グレーの床) の写真
Storage-filled Classic Mudroom
Storage-filled Classic Mudroom
Nathan Taylor for Obelisk HomeNathan Taylor for Obelisk Home
他の地域にあるラグジュアリーな巨大なトラディショナルスタイルのおしゃれなマッドルーム (グレーの壁、磁器タイルの床、グレーの床) の写真
Villa München - Vom maßgeschneiderten Konzept zum Wohntraum
Villa München - Vom maßgeschneiderten Konzept zum Wohntraum
VOIT SCHREINEREI + PLANUNG GmbHVOIT SCHREINEREI + PLANUNG GmbH
Klare Linie in allen Räumen, wiederkehrende Materialien und sich wiederholende Details im gesamten Einrichtungskonzept. Eine Optik geschaffene wie aus einer Zeitschrift für Inneneinrichtung. Zwei Welten vereint – Der äußere Eindruck der Villa stand bewusst im Kontrast zum gewählten Innenraumkonzept. Eine Symbiose aus Holz Fassade und Beton und Stahl im Innenbereich rundete das Gesamtkonzept stimmig ab. Im Inneren überzeugt eine abgestimmte Kombination aus individuellen Einbaumöbeln und Designklassikern der heutigen Zeit. HERAUSFORDERUNGEN DES PROJEKTES Die Herausforderung bei diesem exklusiven Projekt lag im passgenauen Arbeiten, der Präzision in sämtlichen Ecken und der hohe Anspruch in allen Detailarbeiten. Da das Haus eine gewollt schräge Wand besitzt, mussten nahezu alle Einbauten, Möbel und Einrichtungslösungen individuell gefertigt und angepasst werden. Die Feinabstimmungen mit Architekten und Bauleitung begannen bereits lange vor Fertigungsbeginn. Sämtliche Fertigungsmaße und Detaillösungen wurden individuell nach Kundenwunsch erarbeitet und realisiert Fotograf: Jonathan Sage
Custom Design - Entry - Marquis Seven Hills
Custom Design - Entry - Marquis Seven Hills
Blue HeronBlue Heron
ラスベガスにあるラグジュアリーな巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれな玄関ラウンジ (ガラスドア、コンクリートの床、グレーの床) の写真
Modern Rustic Sugar Bowl House
Modern Rustic Sugar Bowl House
Staprans DesignStaprans Design
サンフランシスコにあるラグジュアリーな巨大なラスティックスタイルのおしゃれな玄関ドア (コンクリートの床、ガラスドア、グレーの床) の写真
Napoli Residence
Napoli Residence
Abramson ArchitectsAbramson Architects
Exterior Stone wraps into the entry as a textural backdrop for a bold wooden pivot door. Dark wood details contrast white walls and a light grey floor. Photo: Roger Davies
Front Walkway
Front Walkway
BMA ArchitectsBMA Architects
ニューヨークにあるラグジュアリーな巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれな玄関ドア (金属製ドア、グレーの壁、コンクリートの床、グレーの床) の写真
shimotoyama-house-renovation
shimotoyama-house-renovation
ALTS DESIGN OFFICE (アルツ デザイン オフィス)ALTS DESIGN OFFICE (アルツ デザイン オフィス)
Family of the character of rice field. In the surrounding is the countryside landscape, in a 53 yr old Japanese house of 80 tsubos, the young couple and their children purchased it for residence and decided to renovate. Making the new concept of living a new life in a 53 yr old Japanese house 53 years ago and continuing to the next generation, we can hope to harmonize between the good ancient things with new things and thought of a house that can interconnect the middle area. First of all, we removed the part which was expanded and renovated in the 53 years of construction, returned to the original ricefield character style, and tried to insert new elements there. The Original Japanese style room was made into a garden, and the edge side was made to be outside, adding external factors, creating a comfort of the space where various elements interweave. The rich space was created by externalizing the interior and inserting new things while leaving the old stuff. 田の字の家 周囲には田園風景がひろがる築53年80坪の日本家屋。 若い夫婦と子が住居として日本家屋を購入しリノベーションをすることとなりました。 53年前の日本家屋を新しい生活の場として次の世代へ住み継がれていくことをコンセプトとし、古く良きモノと新しいモノとを調和させ、そこに中間領域を織り交ぜたような住宅はできないかと考えました。 まず築53年の中で増改築された部分を取り除き、本来の日本家屋の様式である田の字の空間に戻します。そこに必要な空間のボリュームを落とし込んでいきます。そうすることで、必要のない空間(余白の空間)が生まれます。そこに私たちは、外的要素を挿入していくことを試みました。 元々和室だったところを坪庭にしたり、縁側を外部に見立てたりすることで様々な要素が織り交ざりあう空間の心地よさを作り出しました。 昔からある素材を残しつつ空間を新しく作りなおし、そこに外部的要素を挿入することで 豊かな暮らしを生みだしています。
California Contemporary
California Contemporary
Matthies BuildersMatthies Builders
シカゴにある高級な巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれな玄関ドア (白い壁、磁器タイルの床、濃色木目調のドア、グレーの床) の写真
Mountain Avenue
Mountain Avenue
JK interior livingJK interior living
ニューヨークにあるラグジュアリーな巨大なトランジショナルスタイルのおしゃれなマッドルーム (スレートの床、グレーの床、グレーの壁) の写真
French Influences on an Urban Residence
French Influences on an Urban Residence
Stalburg DesignStalburg Design
Our custom mudroom with this perfectly sized dog crate was created for the Homeowner's specific lifestyle, professionals who work all day, but love running and being in the outdoors during the off-hours. Closed pantry storage allows for a clean and classic look while holding everything needed for skiing, biking, running, and field hockey. Even Gus approves!
30- Park City, Utah Residence
30- Park City, Utah Residence
Masterpiece Millwork & DoorMasterpiece Millwork & Door
Joshua Caldwell
ソルトレイクシティにあるラグジュアリーな巨大なラスティックスタイルのおしゃれな玄関ドア (グレーの壁、コンクリートの床、木目調のドア、グレーの床) の写真
Industrial Farm House
Industrial Farm House
Christopher Simmonds ArchitectChristopher Simmonds Architect
The client’s brief was to create a space reminiscent of their beloved downtown Chicago industrial loft, in a rural farm setting, while incorporating their unique collection of vintage and architectural salvage. The result is a custom designed space that blends life on the farm with an industrial sensibility. The new house is located on approximately the same footprint as the original farm house on the property. Barely visible from the road due to the protection of conifer trees and a long driveway, the house sits on the edge of a field with views of the neighbouring 60 acre farm and creek that runs along the length of the property. The main level open living space is conceived as a transparent social hub for viewing the landscape. Large sliding glass doors create strong visual connections with an adjacent barn on one end and a mature black walnut tree on the other. The house is situated to optimize views, while at the same time protecting occupants from blazing summer sun and stiff winter winds. The wall to wall sliding doors on the south side of the main living space provide expansive views to the creek, and allow for breezes to flow throughout. The wrap around aluminum louvered sun shade tempers the sun. The subdued exterior material palette is defined by horizontal wood siding, standing seam metal roofing and large format polished concrete blocks. The interiors were driven by the owners’ desire to have a home that would properly feature their unique vintage collection, and yet have a modern open layout. Polished concrete floors and steel beams on the main level set the industrial tone and are paired with a stainless steel island counter top, backsplash and industrial range hood in the kitchen. An old drinking fountain is built-in to the mudroom millwork, carefully restored bi-parting doors frame the library entrance, and a vibrant antique stained glass panel is set into the foyer wall allowing diffused coloured light to spill into the hallway. Upstairs, refurbished claw foot tubs are situated to view the landscape. The double height library with mezzanine serves as a prominent feature and quiet retreat for the residents. The white oak millwork exquisitely displays the homeowners’ vast collection of books and manuscripts. The material palette is complemented by steel counter tops, stainless steel ladder hardware and matte black metal mezzanine guards. The stairs carry the same language, with white oak open risers and stainless steel woven wire mesh panels set into a matte black steel frame. The overall effect is a truly sublime blend of an industrial modern aesthetic punctuated by personal elements of the owners’ storied life. Photography: James Brittain
Front Entrance
Front Entrance
Lasley Brahaney Architecture + ConstructionLasley Brahaney Architecture + Construction
The tuscan columns and detailed trimwork of this new covered entrance gave the home a a much stronger visual presence.
他の地域にあるラグジュアリーな巨大なトラディショナルスタイルのおしゃれな玄関ドア (白い壁、黒いドア、グレーの床) の写真
Oceanfront Masterpiece
Oceanfront Masterpiece
Masterworks Construction CompanyMasterworks Construction Company
Entry to an Italian courtyard.
サンディエゴにある巨大な地中海スタイルのおしゃれな玄関ドア (茶色い壁、レンガの床、木目調のドア、グレーの床) の写真
Masonite® BLS-122-34 Exterior Doors
Masonite® BLS-122-34 Exterior Doors
EL & EL Wood Products Corp.EL & EL Wood Products Corp.
Ornate colonial style mansion Featuring lavish exterior moulding work and a Belleville series Half lite entry door and sidelite pair with Royston style decorative door glass
Villa K
Villa K
HNS Architekten, BDAHNS Architekten, BDA
Sabine Walczuch
ボンにある高級な巨大なモダンスタイルのおしゃれな玄関ロビー (白い壁、コンクリートの床、グレーの床) の写真
Military Rd New House
Military Rd New House
emcee designemcee design
home visit
ワシントンD.C.にある巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれなマッドルーム (グレーの壁、磁器タイルの床、グレーの床) の写真

巨大な玄関 (グレーの床) の写真

1