1. ダイニング
  2. 暖炉まわり: 塗装板張り

ダイニング (コンクリートの暖炉まわり、塗装板張りの暖炉まわり) の写真

アジアン ダイニング
アジアン ダイニング
他の地域の小さいアジアンスタイルのおしゃれなダイニングキッチン (白い壁、無垢フローリング、薪ストーブ、コンクリートの暖炉まわり、茶色い床) の写真
ゆとりのあるダイニングルーム
ゆとりのあるダイニングルーム
株式会社本井建築研究所一級建築士事務所
ゆったりとしたダイニングテーブルに吊り型の照明で明かりのメリハリをつける
他の地域の中くらいのコンテンポラリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、塗装フローリング、薪ストーブ、コンクリートの暖炉まわり、茶色い床、表し梁、塗装板張りの壁) の写真
Rhode Island
Rhode Island
TARA BAKER
サンフランシスコの広いコンテンポラリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、淡色無垢フローリング、両方向型暖炉、コンクリートの暖炉まわり) の写真
Presidio Heights
Presidio Heights
Drömhus General Contractors
サンフランシスコの中くらいのコンテンポラリースタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、淡色無垢フローリング、両方向型暖炉、コンクリートの暖炉まわり) の写真
Long Dune Residence, Truro
Long Dune Residence, Truro
Hammer Architects
Peter Vanderwarker
ボストンの中くらいのミッドセンチュリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、淡色無垢フローリング、両方向型暖炉、コンクリートの暖炉まわり、茶色い床) の写真
Martis Camp Contemporary
Martis Camp Contemporary
Ward-Young Architecture & Planning - Truckee, CA
サクラメントのラスティックスタイルのおしゃれなLDK (コンクリートの暖炉まわり、両方向型暖炉) の写真
PS22 | Einfamilienhaus in Prien am Chiemsee
PS22 | Einfamilienhaus in Prien am Chiemsee
PW.QUADRAT | Wagner Weinzierl Architekten
ミュンヘンの広い北欧スタイルのおしゃれなLDK (白い壁、コンクリートの床、薪ストーブ、コンクリートの暖炉まわり、白い床、板張り天井) の写真
Englishman Bay Retreat
Englishman Bay Retreat
Whitten Architects
Dining Room / 3-Season Porch
ポートランド(メイン)の中くらいのラスティックスタイルのおしゃれなLDK (茶色い壁、無垢フローリング、両方向型暖炉、コンクリートの暖炉まわり、グレーの床) の写真
Wise Court
Wise Court
MacMillan-Pace, LLC
他の地域の中くらいのトラディショナルスタイルのおしゃれな独立型ダイニング (茶色い壁、濃色無垢フローリング、標準型暖炉、コンクリートの暖炉まわり、茶色い床) の写真
新城市 玖老勢の家
新城市 玖老勢の家
株式会社kotori
大自然に囲まれた薪ストーブが似合うおしゃれな平屋
他の地域の北欧スタイルのおしゃれなダイニング (畳、薪ストーブ、コンクリートの暖炉まわり) の写真
サーファーさんの家
サーファーさんの家
黒渕忍建築設計事務所
他の地域の北欧スタイルのおしゃれなダイニングキッチン (白い壁、無垢フローリング、薪ストーブ、コンクリートの暖炉まわり、茶色い床) の写真
駒ヶ根市Y邸(リノベーション)
駒ヶ根市Y邸(リノベーション)
一級建築士事務所 暮らしと建築社
撮影:上田宏
他の地域のカントリー風おしゃれなLDK (白い壁、無垢フローリング、薪ストーブ、コンクリートの暖炉まわり) の写真
Greenlea
Greenlea
Visbeen Architects
グランドラピッズの中くらいのカントリー風おしゃれなLDK (白い壁、無垢フローリング、標準型暖炉、コンクリートの暖炉まわり) の写真
East Hamptons: Dining Room
East Hamptons: Dining Room
Betty Wasserman
The kitchen and breakfast area are kept simple and modern, featuring glossy flat panel cabinets, modern appliances and finishes, as well as warm woods. The dining area was also given a modern feel, but we incorporated strong bursts of red-orange accents. The organic wooden table, modern dining chairs, and artisan lighting all come together to create an interesting and picturesque interior. Project Location: The Hamptons. Project designed by interior design firm, Betty Wasserman Art & Interiors. From their Chelsea base, they serve clients in Manhattan and throughout New York City, as well as across the tri-state area and in The Hamptons. For more about Betty Wasserman, click here: https://www.bettywasserman.com/
Oakland Hills
Oakland Hills
Mackey Builders, Inc.
サンフランシスコの中くらいのコンテンポラリースタイルのおしゃれな独立型ダイニング (白い壁、竹フローリング、吊り下げ式暖炉、コンクリートの暖炉まわり、茶色い床) の写真
Hilltop
Hilltop
Rezac Construction
他の地域の中くらいのモダンスタイルのおしゃれな独立型ダイニング (白い壁、濃色無垢フローリング、コンクリートの暖炉まわり、両方向型暖炉、茶色い床) の写真
b80 - Altadore Calgary
b80 - Altadore Calgary
Beyond Homes
Bbloc Design in collaboration with Beyond Homes
カルガリーのコンテンポラリースタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、無垢フローリング、横長型暖炉、コンクリートの暖炉まわり) の写真
Venice Residence
Venice Residence
JAWS
Eric Staudenmaier
ロサンゼルスのモダンスタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、濃色無垢フローリング、両方向型暖炉、コンクリートの暖炉まわり、茶色い床) の写真
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville Isaacs
Interior - Living Room and Dining Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
Blackthorne Home Remodel
Blackthorne Home Remodel
Satin & Slate
This image is of the dining area of the open concept kitchen/dining. As you can see the fireplace provides separation of the living room. The fireplace has a grey smooth stucco finish with a modern look and feel.