Houzz Logo Print

ダイニング (三角天井) の写真

信州。新の家「OPEN-house」
信州。新の家「OPEN-house」
株式会社 新工務店株式会社 新工務店
他の地域にあるアジアンスタイルのおしゃれなLDK (白い壁、無垢フローリング、茶色い床、三角天井、板張り天井) の写真
木のひらや
木のひらや
株式会社匠建株式会社匠建
他の地域にあるアジアンスタイルのおしゃれなダイニング (ベージュの壁、淡色無垢フローリング、ベージュの床、表し梁、三角天井、板張り天井) の写真
アジアン ダイニング
アジアン ダイニング
他の地域にあるアジアンスタイルのおしゃれなダイニング (ベージュの壁、濃色無垢フローリング、茶色い床、表し梁、三角天井) の写真
南魚屋の家
南魚屋の家
設計工房フウカ設計工房フウカ
他の地域にあるコンテンポラリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、淡色無垢フローリング、ベージュの床、三角天井、板張り天井) の写真
夏見台の家
夏見台の家
株式会社 持井工務店株式会社 持井工務店
他の地域にあるエクレクティックスタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、濃色無垢フローリング、茶色い床、三角天井) の写真
Shade
Shade
rivet design office 株式会社rivet design office 株式会社
他の地域にあるコンテンポラリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、グレーの床、三角天井、磁器タイルの床) の写真
LDK
LDK
株式会社 愛住宅株式会社 愛住宅
他の地域にあるビーチスタイルのおしゃれなLDK (白い壁、淡色無垢フローリング、ベージュの床、三角天井) の写真
Newport Home - Dining Room
Newport Home - Dining Room
AR Homes | NashvilleAR Homes | Nashville
Dining room of Newport.
ナッシュビルにあるラグジュアリーな巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、無垢フローリング、三角天井) の写真
Kenilworth Project - Mid Century Modern Whole House Remodel
Kenilworth Project - Mid Century Modern Whole House Remodel
Haven Design and ConstructionHaven Design and Construction
The design team elected to preserve the original stacked stone wall in the dining area. A striking sputnik chandelier further repeats the mid century modern design. Deep blue accents repeat throughout the home's main living area and the kitchen.
View From The Seat
View From The Seat
Atlas ArchitectsAtlas Architects
Behind the rolling hills of Arthurs Seat sits “The Farm”, a coastal getaway and future permanent residence for our clients. The modest three bedroom brick home will be renovated and a substantial extension added. The footprint of the extension re-aligns to face the beautiful landscape of the western valley and dam. The new living and dining rooms open onto an entertaining terrace. The distinct roof form of valleys and ridges relate in level to the existing roof for continuation of scale. The new roof cantilevers beyond the extension walls creating emphasis and direction towards the natural views.
Luminette® Privacy Sheers
Luminette® Privacy Sheers
Scottsdale Window Coverings-Hunter DouglasScottsdale Window Coverings-Hunter Douglas
The resident of this beautiful home chose an elegant feature added to their dining room in allowing the furniture of the dining room to stand out more while complimented by light fabric shades. The shades offer functional benefits of light-filtering views while mastering privacy and room darkening which is what the customer preferred in order to ensure privacy.
Seagull Two Project
Seagull Two Project
White Horse DesignWhite Horse Design
フィラデルフィアにあるトランジショナルスタイルのおしゃれな独立型ダイニング (白い壁、無垢フローリング、暖炉なし、茶色い床、三角天井、パネル壁) の写真
Casa Berthollet
Casa Berthollet
design.dvgdesign.dvg
トゥーリンにある高級な中くらいなラスティックスタイルのおしゃれな独立型ダイニング (ベージュの壁、無垢フローリング、暖炉なし、ベージュの床、三角天井) の写真
North London Terraced House
North London Terraced House
Patience Designs Studio LtdPatience Designs Studio Ltd
The basement level was totally reconifgured, removing existing structure and adding a full width single storey extension, creating a large open plan space. The extension being below ground level meant that we needed to bring in as much light as possible. We added a large walk on skylght to the terrace above, and large crittall doors to the rear
Hip Hillside Retreat
Hip Hillside Retreat
Swell Design Co.Swell Design Co.
ニューヨークにあるコンテンポラリースタイルのおしゃれなダイニング (白い壁、淡色無垢フローリング、ベージュの床、表し梁、三角天井) の写真
Modernized Traditional
Modernized Traditional
J Lynn Design GroupJ Lynn Design Group
This Naples home was the typical Florida Tuscan Home design, our goal was to modernize the design with cleaner lines but keeping the Traditional Moulding elements throughout the home. This is a great example of how to de-tuscanize your home.
Mountain View Modern & Classic Home
Mountain View Modern & Classic Home
Carmit Oron Interior DesignCarmit Oron Interior Design
サンフランシスコにある高級な広いカントリー風のおしゃれなLDK (淡色無垢フローリング、三角天井) の写真
Classic Interior Greenwood Village
Classic Interior Greenwood Village
Laura Medicus InteriorsLaura Medicus Interiors
This is a beautiful ranch home remodel in Greenwood Village for a family of 5. Look for kitchen photos coming later this summer!
デンバーにある高級な巨大なトランジショナルスタイルのおしゃれなダイニングキッチン (白い壁、淡色無垢フローリング、三角天井) の写真
Tamoshanter
Tamoshanter
Thyme & Place Design LLCThyme & Place Design LLC
The existing kitchen was in a word, "stuck" between the family room, mudroom and the rest of the house. The client has renovated most of the home but did not know what to do with the kitchen. The space was visually cut off from the family room, had underwhelming storage capabilities, and could not accommodate family gatherings at the table. Access to the recently redesigned backyard was down a step and through the mud room. We began by relocating the access to the yard into the kitchen with a French door. The remaining space was converted into a walk-in pantry accessible from the kitchen. Next, we opened a window to the family room, so the children were visible from the kitchen side. The old peninsula plan was replaced with a beautiful blue painted island with seating for 4. The outdated appliances received a major upgrade with Sub Zero Wolf cooking and food preservation products. The visual beauty of the vaulted ceiling is enhanced by long pendants and oversized crown molding. A hard-working wood tile floor grounds the blue and white colorway. The colors are repeated in a lovely blue and white screened marble tile. White porcelain subway tiles frame the feature. The biggest and possibly the most appreciated change to the space was when we opened the wall from the kitchen into the dining room to connect the disjointed spaces. Now the family has experienced a new appreciation for their home. Rooms which were previously storage areas and now integrated into the family lifestyle. The open space is so conducive to entertaining visitors frequently just "drop in”. In the dining area, we designed custom cabinets complete with a window seat, the perfect spot for additional diners or a perch for the family cat. The tall cabinets store all the china and crystal once stored in a back closet. Now it is always ready to be used. The last repurposed space is now home to a refreshment center. Cocktails and coffee are easily stored and served convenient to the kitchen but out of the main cooking area. How do they feel about their new space? It has changed the way they live and use their home. The remodel has created a new environment to live, work and play at home. They could not be happier.
Newport Home - Dining Room
Newport Home - Dining Room
AR Homes | NashvilleAR Homes | Nashville
Dining room of Newport.
ナッシュビルにあるラグジュアリーな巨大なコンテンポラリースタイルのおしゃれなLDK (白い壁、無垢フローリング、三角天井) の写真

ダイニング (三角天井) の写真

1